icon

Aké sú vaše skúsenosti s Gyncare Nitra - nové CAR?

martinka1703
14. sep 2019

Ahojte, s manzelom sa snazime uz dlho, bohuzial bez uspechu. chodili sme asi rok do car v bratislave, ale presli sme do Nitry do gyncare (nove centrum v Nitre), pretoze to mame blizsie. Mate skusenosti s tymto centrom? Nam sa zatial paci, mily personal, chodime k dr. Hladovcovej, vsetko pekne vysvetli, ukaze, aj nam kreslila aby sme lepsie pochopili. zatail sme chceli skusat, ale asi pojdeme na ivf...

etela_bucanska1
16. okt 2021

@katka_1102 ja sa smejem na tej nasej ironii osudu. Ze co este. 😁 ale aspon v tom chlap neni sam, nemusi si vycitat ze je na vine. Takto mame obaja problem. Ja som najviac nemala pol roka. Pred ivf som zacala uzivat gynex na upravu cyklu a dalo ma to dokopy 🙏🏻

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
16. okt 2021

@gina6 aj to treba obcas 😁 tiez som rada ze si tu viem pokecat s ludmi co chodia do rovnakeho centra a prezivame podobne veci 🙂 boze ja od stimulacie trpim totalnym nechutenstvom. Uplne nic mi nechuti jest. Akurat po neuspesnom ET som smutok zajedala cokoladou ale teraz zas mi nic nechuti 🙄🤷‍♀️ Pred ivf som zacala jest zdravsie, aj som schudla 4kg, ale teraz mi ovocie a zelenina nic nehovori a musim sa premahat 🙄

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
16. okt 2021

@gina6 zajko 😁😁 obdivujem ta ze si to takto dala ako pani. Poskusam. Dakujem 😘

katka_1102
16. okt 2021

@etela_bucanska1 Mne gynex navodil menzes vždy iba prvýkrát, ostatne mesiace pri jeho užívaní som zase vôbec nemala menštruáciu. Menštruáciu som mala jedine pri injekcii alebo pri tbl. Progesteron. 😊

katka_1102
16. okt 2021

@gina6 Ja by som veľmi rada prijala aj meno toho vyzivoveho poradcu, bola som s dvomi, ale mala som pocit, ze im vkuse išlo iba o odmenu. Mne sa podarilo 7.5 kg zhodiť, aj som si bežiaci pas kúpila. V práci som taká rozlietana, že koľkokrát sa vyhladujem, smadna som. Neviem sa nejako zariadiť.

katka_1102
16. okt 2021

@gina6 Ja som tiež naozaj rada, že sme tu že si povieme, napíšeme 🙂Síce vie o tom moja rodina, partnerova nie... Ale aj tak najviac si rozumieme my, ktoré tým problémom žijeme ♥️Mne naozaj dávate silu a podporu, ktorú žena tak veľmi pri tom potrebuje 🥰👣

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
16. okt 2021

@gina6 ahoj vieš poradiť čo jest ja už som z toho hľadania čo je na nervy tak ak by si mi mohla poradiť kľudne aj do správy budem rada ďakujem.

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
16. okt 2021

@gina6 ďakujem veľmi pekne 😘

gina6
Autor odpoveď zmazal
momo87
19. okt 2021

Ahojte , dneska som dostala menší šok v Gyncare, išli sme na náš 5 vklad...predošlá embryologička vždy vravela, že sa vkladá krásna blastocyta (mali sme zaplatené za predĺženú kultiváciu) a dneska pred vkladom mi vraveli, že naše embryá boli mrazené na 4 deň 🙄🙄🙄 čo je morula, viem, že tam prebehla zmena majú novú embryologičku..... Má niekto skúsenosť s vkladom na 4 deň?

gina6
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
19. okt 2021

@momo87 prosím ťa idem prvý krát do gyncare píšem dotazník a v ňom koľko pôrodov som mala no mám dve deti čiže 2 ale v 22tt som žiaľ rodila mŕtve ráta sa aj to?

kkk12345678
19. okt 2021

@momo87 a to su zmrazené z čias starej emryologicky??? Mne vždy doktor povedal že je to blastocysta. 👀

momo87
19. okt 2021
momo87
19. okt 2021

@butterfly333 je mi to ĺúto čo sa stalo, podĺa mňa sa to ráta....

momo87
19. okt 2021

Ale ináč som si čítala, že sa zadarilo otehotnieť az s morulou....ale aj tak ma mrzí hlavne to, že nám to nepovedali...a na facebooku je jedna skupina kde baby píšu, že vedia aj to akej kvality majú embriá...tu nám vždy vraveli len tolko,že sú kvalitné nič viac

butterfly333
19. okt 2021

@momo87 ďakujem

butterfly333
19. okt 2021

@momo87 aj mne pri vklade vždy povedal dr že vklafs embryo kvalitné 5AA no žiaľ ani tak vklad nevyšiel

momo87
19. okt 2021

@butterfly333 snáť čoskoro sa zadarí 🙏🤞

butterfly333
19. okt 2021

@momo87 ďakujem veľmi pekne už to budú 4r co sa nedarí 2x IUI neúspešne 2x vklad DE neúspešne snažíme sa od mojich 38r keďže som sa druhý krát vydala. Mám už 42r tak už jedine zazrak by pomohol.🙏🙏🙏