Ahojte bola som na svojom prvom vklade a nevyšiel . Týmto sa chcem opytat na doplnkové vyšetrenia čo si pred ďalším vkladom môžem urobiť . ďakujem
@anika378 kamoške dve vklady nevyšli...načítala si. Že môže byť oslabené panvové dno chodila ku fyzio cvičila mojžišove cviky, robila si bylinné naparky a brala dáke doplnky čínskej medicíny a zachviku rodí
ja som mala kompletne vsetky vysetrenia, este pred zacatim IVF...
@krasneleto aj som nad tým uvažovala pred začatím tohoto všetkého len sa nám tam priplietla genetika čo sme museli riešiť cez dve mesiace a akosi na to už nedošlo .. uvidím čo mi zajtra navrhne gynekológ
@lenkakamen doplnky čínskej medicíny som brala aj ja , ale nepomohli. Momentálne nepôjdeme už do ďalšieho umelého, vypustíme to z hlavy a uvidíme .
Ja by som hlavne sla na reproimunologiu a hematologiu… mam za sebou 11 vkladov
@lenkakamen ja presne to isté. Všetky vyšetrenia máme hotové a ti z som sa nakoniec dala na fyzio na mobilizácie a cvičenia mojžišovej+ vaginálne naparky a vklad sa podaril.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simca115 reproimunologia, endokrinologia, genetika paru , Hematologia - syndróm lepivych doštičiek.