Aké vyšetrenia si môžem spraviť po nevydarenom vklade?

simca115
12. feb 2025

Ahojte bola som na svojom prvom vklade a nevyšiel . Týmto sa chcem opytat na doplnkové vyšetrenia čo si pred ďalším vkladom môžem urobiť . ďakujem

anika378
12. feb 2025

@simca115 reproimunologia, endokrinologia, genetika paru , Hematologia - syndróm lepivych doštičiek.

anika378
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anika378
12. feb 2025

@simca115 My máme všetky vyšetrenia za sebou , plus hysteroskopiu, priechodnosť vajcovodov, test či nie som alergická na manželove spermie ...nikde nám nič nenašli nikdy a napriek tomu 2 x IVF, štyri vklady a nič ...

simca115
autor
12. feb 2025

@anika378 ja mám hystereskopiu . priechodnosť vajcovodov , genetika paru .. ešte si doplním ostatné vyšetrenia .. je mi to ľúto že sa vám nedarí ani mne by ani za svet nenapadlo že budem toto musieť riešiť sle čo už 🙂

lenkakamen
12. feb 2025

@anika378 kamoške dve vklady nevyšli...načítala si. Že môže byť oslabené panvové dno chodila ku fyzio cvičila mojžišove cviky, robila si bylinné naparky a brala dáke doplnky čínskej medicíny a zachviku rodí

krasneleto
12. feb 2025

ja som mala kompletne vsetky vysetrenia, este pred zacatim IVF...

simca115
autor
12. feb 2025

@krasneleto aj som nad tým uvažovala pred začatím tohoto všetkého len sa nám tam priplietla genetika čo sme museli riešiť cez dve mesiace a akosi na to už nedošlo .. uvidím čo mi zajtra navrhne gynekológ

anika378
12. feb 2025

@simca115 ani mňa by to nenapadlo nikdy 🫣🫣 . Mám 6 bratov a všetci majú deti , by ma ani vo sne nenapadlo, že ja jediná sestra budem mať s tým problém .

anika378
12. feb 2025

@lenkakamen doplnky čínskej medicíny som brala aj ja , ale nepomohli. Momentálne nepôjdeme už do ďalšieho umelého, vypustíme to z hlavy a uvidíme .

martaatram
12. feb 2025

Ja by som hlavne sla na reproimunologiu a hematologiu… mam za sebou 11 vkladov

sonkam
12. feb 2025

@lenkakamen ja presne to isté. Všetky vyšetrenia máme hotové a ti z som sa nakoniec dala na fyzio na mobilizácie a cvičenia mojžišovej+ vaginálne naparky a vklad sa podaril.

mimusina
16. feb 2025

@anika378 Ahoj, do akého centra chodíš? tiež sme na tom podobne....

anika378
17. feb 2025

@mimusina do Reprofit Martin...a ty ?

simca115
autor
17. feb 2025

@anika378 mám taký pocit že každé centrum je na jedno kopyto ..

anika378
17. feb 2025

@simca115 ...je to naše druhé centrum ...takže viem si to porovnať ...a bohužiaľ, je to tak ...☹️☹️. Človek by dal aj to posledné , ale nejak mám pocit, že sme len ako taký tovar...kus niečoho ...

simca115
autor
17. feb 2025

@anika378 ja to skôr porovnávam z toho čo som čítala od dosť žien .. čiže príde mi to ako na jedno kopyto

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre