icon

Ako dlho trvá vyprchanie lieku Ovitrelle z tela?

andrea_r016
10. okt 2020

Ahojte žienky, chcem sa Vás opýtať ako dlho sa Vám vyplavoval liek Ovitrelle z tela? Ja som si ho pichla vo štvrtok o 21,00hod. A teraz v sobotu o 9tej som mala IUI. Je to moje prvé IUI. Kázali mi 23.10 si spraviť test a na kontrolu na gynekologiu. Sledovali ste si či sa Vám liek odchádza z tela? Kedy by bolo dobre urobiť test či ho už nemám v tele? 🙂

Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
andrea_r016
autor
10. okt 2020

@bambulienka25 cize nejaky 8 den po IUI by bolo vhodne spraviť test ci bude snehobiely?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
andrea_r016
autor
10. okt 2020

Nechcem testovat kvoli tehu ale kvoli tomu aby som vedela ci liek odisiel a aby som mala istotu ze keby boli // kvoli tehu a nie kvoli lieku ...vies len taky kontrolny test

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bibkapipka
10. okt 2020

@andrea_r016 ja som pichala ovitrelle minuly mesiac prvy krat a v tele sa mi drzal az 12 dni.

andrea_r016
autor
10. okt 2020

@bibkapipka a robila si si kontrolne testy ze ci blednu?

bibkapipka
10. okt 2020

@andrea_r016 ano, ale nie pravidelne, len v niektore dni.

cookie29
10. okt 2020

A pichala si akú dávku? Môže sa v tele držať až dva týždne. Ale zvyčajne do 10 dni odíde. Aj keď ešte raz závisí aj od davky

janetinka27
10. okt 2020

@andrea_r016 ja som mala ovitrelle 10.9. a test uz takmer snehobiely 15.9.,iba neviditelna ciarocka. dalsie dni uz bol uplne biely.tiez som chcela vediet ci uz je prec,aby potom pripadny duch bol nadejou tehotenstva 😅

andrea_r016
autor
10. okt 2020

@cookie29 mala som 1 injekciu 250mg /0,5ml klasicka injekcia

andrea_r016
autor
10. okt 2020

@janetinka27 fiiiha to sa ti rychlo odbural 🙂 presne o to mi ide, ze nechcem dusikovat a bude to z toho lieku proste chcem si byt ista ze je to fuc a je to tehu 🙂

andrea_r016
autor
10. okt 2020

@bibkapipka no chcem tiez tak ze skusim na 8 den a uvidim aky bude test

sayonara15
10. okt 2020

je to velmi individualne, ja som ho uz na 7 den po pichnuti nemala v tele

janetinka27
10. okt 2020

@andrea_r016 vyskusaj🙂 lebo potom nebudes vediet ci je pripadna ciarocka ovitrelle alebo babo🙂 alebo ak vydrzis,pockaj doterminu MS 😅

andrea_r016
autor
10. okt 2020

@janetinka27 no ved toto :D no teraz som 12 den od ms 🙂 cize ms by mala prist skor kedze bola skor aj ovulka ....takze 14 dni cakat to bude pekloooo 😂😂

andrea_r016
autor
11. okt 2020

@bibkapipka a podarilo sa po nom? 🙂

bibkapipka
11. okt 2020

@andrea_r016 veru zatial nie, tento mesiac uvidime 😊 ale tak my mame horsi spermiogram.

bibkapipka
16. okt 2020

@andrea_r016 ahoj, tak ako, skusala si testovat?

andrea_r016
autor
16. okt 2020

@bibkapipka ahoj dnes som robila kontrolny test a uz ziadny dusik...cize ovitrele vyprchalo 🙂 chvalabohu tak uz len cakat do buduceho piatka/soboty 🙂 no ma porazi :D 😂 vcera na 5den ma cely den bolelo brucho akoby krce a potom pichalo vpravo akoby vo vajecniku...neviem co si o tom mysliet 🙂 dnes zatial nic 🙂

bibkapipka
16. okt 2020

@andrea_r016 cize si 5 dni od ovulacie? ja som dnes 10 dpo, 11 dni po ovitrelle a na teste je slaba ciarocka. ale v mojom pripade to bude este ovutrelle predpokladam.

andrea_r016
autor
16. okt 2020

@bibkapipka 8 dni od pichnutia 🙂 a dnes je 6 den od IUI 🙂 ovulka bola len neviem kedy ci v piatok abo sobotu ci v nedelu 😂😂😂 tadsej ani BT nemeram 😂😂

andrea_r016
autor
16. okt 2020

@bibkapipka a aky mas z toho pocit? Boli ta aj nieco?

bibkapipka
16. okt 2020

@andrea_r016 ano boli ma podbrusko ako na ms ☹️ a obcas krize. bola by som rada, keby to nebolo pms, ale ja uz ani neverim, ze sa niekedy postasti ☹️ musim sa pozitivnejsie nastavit.

andrea_r016
autor
16. okt 2020

@bibkapipka tiez som na tom podobne s tou psychikou 🙂 ale ono neni cudo ked sa ti nedari 🙂 no mna krize bolia strasne vecer 🙂a to si tiez hovorim ze musis byt pozitivnejsia ale ked to len tak lusknutim prsta neda 🙂 a kedy ides testovat? Budem drzat palceky 🙂

bibkapipka
16. okt 2020

@andrea_r016 no uz ked som testovala dnes rano, tak skusim aj zajtra, uz budem 11 dpo, tak snad sa uz ten ovitrelle vyplavi z tela. zvedavost je hroznaaaa 😆 nam sa aj zadari, len to veeelmi rychlo skonci ☹️

andrea_r016
autor
16. okt 2020

@bibkapipka daj potom vediet :D je to napínavé 🙂 neboj urcite zajtra uz nic nebude na teste a na dalsi den tam budu // 🙂 drzim silnooo palceky nech sa zadari 🙂

bibkapipka
17. okt 2020

@andrea_r016 ahoj, tak su tam // silnejsie ako vcera. len ma dost boli brucho ako pred ms, tak uvidime ci sa bublinka aj udrzi ☹️

andrea_r016
autor
17. okt 2020

@bibkapipka supeeeer gratulujem potichucky ❤ potesila si ma 🙂 a tak to moze byt ze maternica sa pripravuje 🙂 drzim palceky 🙂 no mna vcera vecer strasne bolelo vpravo ako by mi tam niekto vrazil nozom ....podvecer taku hodku alebo aj dve hodky a potom to preslo a dnes uz nic 🙂

bibkapipka
17. okt 2020

@andrea_r016 to moze byt dobre znamenie 😊 mna 8 dpo strasne zacalo boliet podbrusko a krize, trvalo to asi dve hodky (viem to presne, akurat som mala dolezite pracovne stretnutie 🙈) no uvidime dalsie dni.ja uz som to takto mala a potom postupne ciarka slabla a rychlo to skoncilo ☹️ musime ale mysliet pozitivne ❤️

Strana
z2