icon

Ako dlho trvá vyprchanie lieku Ovitrelle z tela?

andrea_r016
10. okt 2020

Ahojte žienky, chcem sa Vás opýtať ako dlho sa Vám vyplavoval liek Ovitrelle z tela? Ja som si ho pichla vo štvrtok o 21,00hod. A teraz v sobotu o 9tej som mala IUI. Je to moje prvé IUI. Kázali mi 23.10 si spraviť test a na kontrolu na gynekologiu. Sledovali ste si či sa Vám liek odchádza z tela? Kedy by bolo dobre urobiť test či ho už nemám v tele? 🙂

Strana
z2
andrea_r016
autor
18. okt 2020

@bibkapipka no bodaj by 🙂 som zvedava ako to vsetko dopadne 🙂 na kolky den si si robila test? Viem o com hovoris tiez som to mala 🙂 presne nemame na vyber 🙂

bibkapipka
18. okt 2020

@andrea_r016 prvy test som robila 8 dpo, ci je tam este Ovitrelle. duch tam bol asi z neho. potom 10 dpo a ciarocka zase bola. no a zatial silnie. ty kedy planujes testovat?

andrea_r016
autor
18. okt 2020

@bibkapipka no parada nech silnie 🙂 no ja skusim na 12 den 🙂 pockam este 4 dni

dadaberkova
9. mar 2021

Ahojte dievčatá, som tu medzi vami nová. Pred 12 dňami som mala injekciu ovitrelle a pred 10 dňami iui. Testovať by som mala o 14 dní po iui, samozrejme som to nevydržala 🤣 moja otázka znie vidíte tam niečo aj vy? A ak áno myslíte si že to môže byť tehu a nie tým ovitrelle? Niektoré dievčatá píšu ze ho mali v tele dosť dlho hoci v letáku píšu do 10 dní. Ďakujem za vaše názory 🙏😊

Strana
z2