icon

Ako prebieha úvodná konzultácia na reprodukčnej klinike?

3. jún 2026

Ahojte, chystáme sa na úvodnú konzultáciu do RF, este sa rozhodujeme medzi Martinom a Brnom. Ako prebieha úvodná konzultacia a aké su vaše skúsenosti?
Máme už pár vyšetrení za sebou, plánujem to vsetko zobrať. Na co vsetko sa budú pýtať? Nech viem byt pripravená.
Budem rada ak sa so mnou podelíte o vaše skúsenosti.

ilovepizza
4. jún 2026

@anonym_autor v skratke, ze preco sme tam prisli. Aky mame problem, ak ma muz spermiogram, tak pozru vysledky, vezme sa krv na AMH-aj ked to sa robi v konkretne dni cyklu, tiez tusim alergia na spermie sa skuma z krvi. a potom neskor sa robia aj HyFoSy a ak su priechodne vajcovody a obstojny spermiogram, tak sa navrhne skusit IUI, pripadne potom IVF/ICSI.

nadejna_
15. jún 2026

my sme boli v Brne v reprofite... nemali sme este ziadne vysetrenia predtym, takze nas dopredu nechali len vyplnit formulare o nasom zdravotnom stave, rodinna anamneza, ci su problemy s cyklom a pod. Na vacsinu otazok sa pripravit dorpedu moc netreba, ale je dobre vediet rodinnu anamnezu podla mna. Na konzultacii ten formular s nami presla.. dopytala sa co potrebovala, hned zobrala krv na AMH, prolaktin a TSH, T4, partnera objednala na spermiogram. este mi oznamila ze pravdepodobnym dalsim krokom bude zistit priechodnost vajecnikov kvoli mojmu hodne komplikovanemu zapalu slepaku. Od kedy sme im prvy krat pisali termin sme dostali za 3 tyzdne... na spermiogram potom az za dalsie 2-3 tyzdne