icon

Ako prekonať smútok z neúspešného KET?

elisabetta14
6. dec 2023

Ahojte, mám na Vás otázku, ako ste sa vyrovnali s neúspešným KET? Ja som z toho veľmi smutna a neviem to nejak so seba dostať. A pred ďalším KET ste doplnili nejaké vyšetrenia? Ja do ďalšieho chcem ísť až na jar, nech si oddýchne telo aj duša.

lisabon02
6. dec 2023

@elisabetta14 každý to berie inak.. môj úplne prvý vklad som si myslela, že inak ako tehotenstvom to neskončí.. potom bol druhý, tretí.. snažila som sa nemyslieť na to.. štvrtý vklad sa podaril, boli to najkrajšie 2 týždne v mojom živote.. a ten neúspech bolel a stále boli najviac
Vyšetrenia si porob všetky čo treba

martaatram
6. dec 2023

Ja mam za sebou 10 vkladov ..s kazdym som sla do toho ze sa to podari... je to narocne ..podaril sa 11 ty 🍀🙏🏻urcite vsetky vysetrenia spravit ..

elisabetta14
autor
6. dec 2023

@lisabon02 je to nefér.

elisabetta14
autor
6. dec 2023

@martaatram verím že áno! Podstúpili ste iba jedno IVF?

martaatram
6. dec 2023

@elisabetta14 2 z druheho som momentalne tehotna a zmenili sme centrum a dali vysetrit genetiku embryi

cookie29
6. dec 2023

ono je to vzdy beh na dlhu trat... na to sa treba pripravit mentalne, ale boli to vzdy... niekto sa otrasie rychlejsie inemu to trva dlhsie, niekto to po prvom neuspechu vzda, niekto bezi maraton.... niekto sa oklepe rychlejsie a niekomu to dlhsie trva... musis si najst svoj vlastny sposob...
ja som po IUI mala pocit, ze IVF musi vyjst, bolo to hrozne... potom som absolvovala este par KET et IVF, dokopy to trvalo 12 rokov... niekedy sme potrebovali dlhsiu pauzu inokedy slo oklepat sa rychlejsie.... povedala by som, ze najhorsie neboli neuspesne KET ale MA drzim palce

iviiinka
7. dec 2023

@elisabetta14 Drzim velmi palce a prajem vela sil,treba vydrzat ! Suhlasim s babami, absolvuj vsetky vysetrenia co mozes.Ja mam naplanovany 5.ket teraz v Decembri,je to moje 2.ivf.Doteraz sa nikdy embryko neuhniezdilo.Tento krat mam urobenu aj genetiku embryka a absolvovala som aj beReady test,kde zistili,ze mam posunute okno a embrya mi vkladali skoro.Co pravdepodobne mohlo byt moznou pricinou neuspechu. Mam aj mierne zvysene cyrokiny,ale udajne nic zasadne a musim brat clexane.Verim,ze tento krat sa nam uz zadari.😊

veselo_neveselo
7. dec 2023

@elisabetta14 Te smutok musis asi len precitit, prekonat, prezit a vyrovnat sa s tym.

Ja som v situacii, ze po ivf ani nemame embrya, ziadne vajicko sa neoplodnilo. Takze hladaj v tom zlom, co prezivas, to dobre - ak mate embrya, to znamena ze mate tolko sanci! Drzim palce.

bejbs123
8. dec 2023

@elisabetta14 Chce to cas,neda sa povedat kolko,niekto sa vie dat dokopy rychlo a niekomu to trva dlhsie,ja som sa po MA davala dokopy polroka,po neuspesnom vklade to nolo ovela rychlejsie

elisabetta14
autor
9. dec 2023

@veselo_neveselo to sa stalo aj mne pri prvom IVF. Úplne viem ako sa cítiš

a_we
Odpoveď bola odstránená