Ako riešiť problémy s neúspešným IVF vo veku 37 rokov?
Ahojte, chcem sa poradit, ci sa da este nieco robit s mojou situaciou alebo vo veku 37 rokov bude lespie to uz nechat tak. Mame jedno dieta a potom dva MA a jedno ivf, ktore dopadlo tak, ze z 11kvalitnych vajicok bolo 8 oplodnenych na 3 den sa 4 vyvijali spravne, pri PK na 5 den 0 a na 6 den nakoniec jedno zamrazili, avšak na biopsiu na genetiku nebolo vhodne. Uz vtedy som zacala tusit, ze pravdepodobne mame ,,problem" s ktorym nam uz nikto nepomoze a to vek. Vklad samozrejme nevysiel. Standardne dpecialne vysetrenia mame ok. Nebola som jedine na hysteroskopii maternice a na uterinne NKa bunky z maternice. Vzhladom na to, ze ani cez umele sa nepodarilo oplodnit viac ako jedno embryo aj to vyzeralo na 5 den, ze ani to nebude a na biopsiu nebolo vhodne, vychadza mi z toho uz len to, ze vek zohrava u nas zial uz svoju rolu a prave preto uz aj potracam, resp. nie sme ani schopni otehotniet. Moja otazka je ci nahodou nema niekto nieco nacitane, cim by sa dala este priroda oklamat a zlepsit kvalitu vajicok a spermii, ktore sice navonok vyzeraju ok, ale vekom pravdepodobne uz ovplyvnene su. Ci nebol niekto v podobnej situacii anieco mu pomohlo? Inofolic, fytosoju atd som skusala, AMH mam primerane.....dhea, indol 3c, aj o takych pripravkom som sa docitala, no neviem, ci to pasuje prave na moj pripad, neskusala som ich. Dakujem

@miriam160 dakujem, vyskusam ❤