Ako to znášate po Embryo transferi?
Je tu niekto kto je cerstvo po ET? Ako to znasate?
@zuzu1994 a bolo to za rozmrazenie? Lebo sme hradili nejaké veci spojené s kultivaciou embryí atď, tak ci to nebolo náhodou niečo iné. A ako sa cítiš?
@zuzu1994 ani ja by som nemala v januari nic platit za rozmrazenie
@gabrielita_8989 Tak ja som bola uz druhy krat prvy krat sme tiez platili za predlzenu kultivaciu atd napichanie...teraz som platila rozmrazenie tej blastocysty tych 300 no citim.sa tak vselijako pobolieva podbrusko prsia ma.zacinaju boliet
@barborkakr tak mas stastie ja som platila v Ba v Iscare lebo tam je ze vraj nejaka ina metoda ci co to ze aku uz aj v Brne vyuzivaju ale viac neviem.
@zuzu1994 a co si musela pred robit? nam vyslo ivf na 1x a ostal jeden mrazacik tak sa chystam a netusim😊
@zuzu1994 je možné že použili niečo iné ved tých možnosti a postupov ktoré sa dali priplatiť je milión.
@barborkakr nic take iba hormony som brala ktore aj teraz beriem 🙂 estrimax,prolutex a na vkladanie progesteron a ja mam aj anopirin
@gabrielita_8989 ved toto maju tam aj nejake lepidlo ale to ani nejako velmi mi neodporucali to je asi pre tych co na to maju a nie je to nejako extra osvedcene
@zuzu1994 na 1x som dala to lepidlo, len tusim drahe to je okolo 100? tak teraz neviem ci dat..
@barborkakr ja som.to nechcela ked sa to ma udrzat udrzi sa to 🙂 aj bez toho ale jasne mozno sa clovek citi istejsie s tym a kazda jedna robime pre to maximum
@zuzu1994 a kedy ideš na krv? Ja 19.8. dovtedy ma asi porazí ☺️
@zuzu1994 ahoj, aj ja chodim do iscare. Mna to caka asi v októbri. Ku komu chodis?
@gabrielita_8989 ja 16.8. Mna uz teraz poraza 🙂
@tajuskollarova ahoj no ja som chodila jednej ale ta iz tam nie je tak ma preradili Belušákovej a ty?
@zuzu1994 ahojky babulky, som tu nová a tiež sa chystám na ET na budúci týždeň a tiež chodím do Iscare Dr. Belušákovej 😉 práve zvažujem či dať to lepidlo a hatching čo ponúkajú 🤔 preto hľadám diskusie o tom..
@palculienka7 ja som mala vsetko okrem lepidla 🙂
@palculienka7 co je pls ten hatching?
@barborkakr Při této technice narušíme těsně před transferem tvrdý obal embrya laserem nebo speciální jehlou a tím mu usnadníme přichycení se k děložní stěně.
V jakých případech je asistovaný hatching vhodný:
u starších žen, které mají vajíčka s tvrdším obalem
při opakovaném selhání implantace
u zamražených embryí
@gabrielita_8989 a cena?🙏🥰
@barborkakr to neviem ☺️ ja som predtým tiež netušila a popravde ani by som si to nedala. Už treba niečo nechať aj na prírodu. Ale každý nech si vyberie co uzná sám 😉☺️
@barborkakr ten hatching sa plati v kazdom CAR inak. V Iscare MT je to 160.nam povedali ze by sa hatching robil len v pripade ze to nepojde samo. Aj to by sme museli odsuhlasit
@tintuska15 tak snáď to dáme aj bez toho 😉
@barborkakr áno tak ako píšu baby aj cena tak
@zuzu1994 ja chodim ku MUDr. Hruzikovi. 3.9. Som objednana na konzultaciu, takze uz asi začnem s hormónmi.. A asi o mesiac na to by mi uz mohli odobrat vajka. Aspon mi, tak segra hovorila, ze napchavanie s hormónmi trva cca mesiac. Ako si to mala ty?
@tajuskollarova ja som mala kratky protokol a trvalo to cele dva tyzdne od brania hormonov az po odber vajicok 🙂
@zuzu1994 ja tiež skoro mesiac strašne dlhá doba ale ušlo to ako voda. Priznám sa ze stále sa nevyznám v tom prečo ma niekto krátky niekto dlhý ☺️
@gabrielita_8989 to netusim ani ja 🙂
@teressa30 zda sa mi tam slabý duch 🙂

@gabrielita_8989 aha ja som platila za rozmrazenie 300€ hej vklad je hradeny poistovnov a za uskladnenie 120€ rocne