Ako to znášate po Embryo transferi?
Je tu niekto kto je cerstvo po ET? Ako to znasate?
@maminka1986 ahoj neboj urcite sa ti to podari 🙂
@zuzu1994 dakujem si milá 🙂 kamosky tehotné okolo mňa,samozrejme prirodzene a na 1x to môžem snívať no...
Máme 6 embri,len ten vklad 210e plus lieky to je moc .
Chodím do MT Helios
@maminka1986 ja som platila 300€ vklad bol minuly tyzden v Ba iscare ja mam uz len jedno zamrazene
@zuzu1994 preoana, riadne veľa....držím palce velmi velmi
@maminka1986 dakujem pekne 🙂
@zuzu1994 v com je iný kratky protokol od dlheho?
@tajuskollarova to netusim
@zuzu1994 tak zistila som na nete, ze zrejme budem mat krátky protokol. Mam PCOS
@tajuskollarova ja mam tiez tazky stupen tak asi kboli tomu ;)
@zuzu1994 ahoj ja som bola na ket 7.8 tiez v iscare pri dr. Belusakovej 🙂 pocity zo zaciatku ziadne...pri et ma viac pobolievalo brucho a vajecniky, prsia som mala neskutocne naliate ale predpokladam ze to z tych vsetkych liekov kvoli stimulacii...teraz vobec nic uz ma zacina chytat panika ci to vyslo alebo nie 😀 akurat vcera som este hnacku dostala a neskor ma tak pichalo v lavom boku dole trosku a to som ani nic nepojedla, prelustrovala som zas celeho konika ci je to ok, tak som sa docitala ze to moze byt aj tehotensky priznak ze telo si zvyka na nieco nove ale neverim uz nicomu nebudem si uz ziadne priznaky namyslat ako naposledy 😀 dali sme si aj to lepidlo embryo glue ci ako sa to vola za 120€...prvykrat sme nedali a kedze to nevyslo vtedy tak sme si povedali ze teraz to dame...a ty mas ake pocity? Uz si testovala? 🙂
@katinka225 hej testovala teraz vecer mam tam velmi slabu ciarku a bojim sa ze mi sibe
@zuzu1994 neboj sa klud urob si este rano a uvidis ci sa mozes potichucky tesit 🙂
@zuzu1994 testuj ráno vtedy sú najlepšie viditeľné výsledky. Daj si test do svetla určite nesklame ☺️
@zuzu1994 ja vidim😊
@zuzu1994 jasne je tam jasný duch. Sprav si ráno ešte ak máš test k dispozícii uvidíš ze bude silnejší 😉
@gabrielita_8989 dakujem ja ze len tak skusim a je to tam vidiet tak mi nesibe snad 🙂
@zuzu1994 nie nie si ☺️ je tam jasná čiarka ani som nemusela priblížiť a sme 3 co to tam vidíme takže si ok 😁
@gabrielita_8989 dakujem dufam ze krv bude v poriadku 🙂
@zuzu1994 kedy máš krv? Ja v pondelok ☺️
@gabrielita_8989 ja teraz v piatok to bude zasa nekonecne cakania kym mi zavolaju ;)
@zuzu1994 gratulujem ☺️😉 vidíš pomohlo vymeniť TT. 😉 Už len krv a snáď budeme tehulkovat naraz 🥰
@gabrielita_8989 ani nehovor tej krvi sa bojim ale toto je aspon taka mala nadej ze je to ok 🙂
@zuzu1994 ja tiež odratavam dní a závidím že ideš už v piatok☺️ ale neboj sa bude to v poriadku ved máš krásne čiarky 😉
@gabrielita_8989 inak stale som hladna ako keby som.tyzden nejedla 😁
@zuzu1994 ja tiež veru dnes som mala chuť na obložený sendvič tak som si ho pekne doma prichystala ☺️😁 ale to je asi skoro na príznaky skôr to pripisujem príznakom pred MS ☺️
@gabrielita_8989 ja vsetko do radu musim a vecer je to najhorsie😁 mam zvlastne chute

Ahojte baby, idem vas povzbudit a tiež získať l vam ďalšiu nádej🙂
Nám vyšiel KET na 1x teraz má 3roky neuveriteľné ;)
V septembri si ideme po druhé, tak dúfam,bojim,verim ze vynde zas 🙂