Ako to znášate po Embryo transferi?
Je tu niekto kto je cerstvo po ET? Ako to znasate?
@zuzu1994 nezúfaj. Čítala som ze v 3tt môžu byť hodnoty do 50 hcg. Tak ešte to nevzdávaj. Ja verím a z celého srdca ti prajem aby to bolo v utorok vyššie ☺️
@gabrielita_8989 ved aj ja tebe ved uvidime co z toho bude 🙂 lebo som citala ze kazdemu inak stupa hcg
@zuzu1994 Ďakujem. Jasne môžeš mať malinko a o týždeň sa ti to rozbehne. Takže jedine by som bola skeptická keby je 0 zatiaľ nehadz flintu do žita ☺️🤗
@zuzu1994 Poznáte hodnoty hladiny hcg pri jednom dieťati?
Počet týždňov od menštruácie Hladina hCG v mIU/ml
3 týždne 5 - 50
4 týždne 5 - 426
5 týždňov 18- 7.340
6 týždňov 1.080– 56.500
7 – 8 týždňov 7.650–229.000
Toto som našla na viacerých stránkach ☺️
@gabrielita_8989 snad budes mat pravdu a bude to tak🙂
@zuzu1994 no ako? Myslím na teba. ☺️
@gabrielita_8989 ako aj mna zaujima
@barborkakr
@gabrielita_8989 baby na prd hcg mi kleslo tak som vysadila lieky ☹
@zuzu1994 to mi je luto ze to musis prezivat. Mozem sa Ta opytat ked si mala pzitivne testy aj si mala nejake priznaky? Lebo ja mam testy vsetky pozitivne, robila som si aj domaci krvny test. Ale teraz som sa normalne zlakla ze co ak.
@tintuska15 ja som mala pozitivne testy od nejakeho 10 dna po kete tak testy su neni az take spolahlive lebo oni tie citlive ti zachytia hcg podla mna ta krv je jednoznacna pozri mne aj digitalny test ukazal pozitivny vysledok ale to nemusi byt tvoj pripad
@zuzu1994 to ma mrzí. Ja som tiež tomu tak verila keď si mala pozitívne testy sa mi to nezdalo. Ale písala si aj ze si dostala špinenie a trosku menštruačné bolesti že či to vtedy neodislo. Hlavne to nevzdávaj. Aj mate ďalšiu konzultáciu?
@gabrielita_8989 tak bolesti som mala aj pri prvom a uhniezdilo sa myslim ze u kazdej je to individualne hej mame ale az po menzese ale ja chcem ist na odber zasa potom
@zuzu1994 to ma mrzí 😭 drž sa 😘
@palculienka7 dakujem dam si chvilku pokoj od toho
Ahojte baby som 15 deň pp emryotransfere, chcem sa spýtať ako.ste sa cítili? Test som si zatiaľ nerobila lebo sa bojím. Ale nemám žiadne bolesti ani krámy neprišli tak neviem ci to je dobre alebo ako ?
@funicka ahoj vieš mi napísať ako to celé prebiehalo a co si robila alebo nerobila aby sa embryo uchytilo🙂ďakujem
Ahojte baby ide niektorá na umelé oplodnenie v januári ? 🙂

@zuzu1994 tak isto este nezufaj 😊 verim, ze sa to podari