icon

Ako zistiť pohlavie po PGT testovaní?

7. apr 2025

Baby, ako je to, prosim, s informovanim o pohlavi po PGT? Dozviem sa to niekedy od CAR-u alebo daju tuto info mojmu gynekologovi (aby mi to vedel oznamit v 12tt) alebo sa to na zaklade genetickeho testovania vlastne nikdy nedozviem? dik

martaatram
7. apr 2025

Ja som napislala mail do car a v 12 tt mi povedali 🙂

mirkam3
7. apr 2025

Ja som tiež písala mail v tom 12. týždni do CAR, ale ani oni nevedeli. Doktorka v CAR mi vysvetlila, že labák to síce po PGT vie, ale ona sama v počítači mala tú kolonku “pohlavie” akoby uzamknutú a nevedela ju otvoriť, takže by som to musela zisťovať nejako cez labák.. Tak sme si povedali, že sa necháme prekvapiť - moja gynekologicka to potom videla až cca v 18tt - máme chlapčiatko 🙃

michaela329
7. apr 2025

O pohlaví sa po PGT informuje len v prípade, že máte závažné genetické ochorenie, ktoré postihuje len určité pohlavie. Inak nie. Veď v 12tt na morfologickom už uvidíte, prípadne po NIPT

autor
7. apr 2025

@michaela329 vtedy sa o pohlavi informuje pred vkladom, ale mna zaujima uz v tehotenstve, ci mi to vedia povedat v 12 tt

schoconut
8. apr 2025

Mna sa pýtala doktorka či chceme vedieť pri druhom sone po potvrdení tehotenstva 🙂

autor
8. apr 2025

@schoconut to bola už tvoja gynekologicka alebo v car?
Inak fakt nechápem, prečo mi zase museli zmeniť nazov temy na úplne nezmyselný...

schoconut
8. apr 2025

V CAR ešte