icon

Ako zvládnuť prácu a oddych po IVF?

33tehulka33
25. nov 2025

Ahojte. Ako ste to mali po transfere embria? Isli ste hneď do prace alebo ste ostali pár dni doma? Moj šéf nevie co riesime nakoľko by mi hneď dal výpoveď este pred otehotnením, ved to poznáte. Ale teraz po transfere som pracovala prvých 5dni bolo vsetko ok, 6ty den som musela viac chodit a asi 2-3x som dvihla ťažšie prepravky. Vycitam si ze co ak prave tento den narušil uhniezdenie. Prosím povedzte mi ze ste robili aj náročnejšie veci nech nemam výčitky ze som si to pokazila ja. V january chcemist na další pokus a uz nechcem nič zanedbať. Teda aj teraz som zdraví jedla, stale , žiadna sauna, cvičenie, horúca sprcha, Vít. Doplnky ale naozaj len ten jeden blby den v ktorí som večer cítila po práci aj skabu bolesť v podbrušku 😢

Strana
z2
parvinka0001
29. nov 2025
@33tehulka33

@anonym_f18d87 nie predstav si ze nechcem ležať ale Ano chcem byt na pn !! Je to snáď moja vec nie? Vieš figu o tom kolko sa snažíme co mame za sebou . Ked niekto vlaci na rukách dieta, robí ma záhrade, cvičí alebo čokoľvek ine je to jeho vec a ked ja mam traumu z toho ze to nevyšlo. Ze sa roky snažíme a nechcem uz pracovať tak je to len moja vec!!!

@33tehulka33 nerob si s takychto komentárov nič. Nikto si to nevie predstaviť čo zažíva žena ktorá by dala za dieťa všetko . .my sme začali riešiť dieta v mojich 23 ,poradilo sa na 28 a je mi u prdele kto si čo myslel . Na PN som šla ešte pred pripravou na ivf lebo som to už potrebovala aj psychicky hlavne . Fyzicky som už vedela že čo to obnáša

33tehulka33
autor
29. nov 2025
@parvinka0001

@33tehulka33 nerob si s takychto komentárov nič. Nikto si to nevie predstaviť čo zažíva žena ktorá by dala za dieťa všetko . .my sme začali riešiť dieta v mojich 23 ,poradilo sa na 28 a je mi u prdele kto si čo myslel . Na PN som šla ešte pred pripravou na ivf lebo som to už potrebovala aj psychicky hlavne . Fyzicky som už vedela že čo to obnáša

@parvinka0001 Dakujem za podporu … Uf tal zo si mala stastie ze ste sa začali snažiť v takom skorom veku sle aj tak vidíš ze to dlho trvalo … a Ano ze to psychicky tlak … Ano mas veľkú pravdu hrozne mi je s tych komentárov ;/ ak mi niekto povie nebuď citlivá nevyšiel ti 1,2pokusy co majú robit ženy ktoré uz majú za sebou 9 pokusov?to ma ma akoze upokojiť ze aj ine ženy sú nešťastne? Alebo ze aj ine robia? Nech robía al chcú ja chcem byt pn a blahoželám kazdej jednej ktorej sa úspešne podarilo donosiť zdravé babo …
@parvinka0001
@parvinka0001

marca12
29. nov 2025
@33tehulka33

@parvinka0001 Dakujem za podporu … Uf tal zo si mala stastie ze ste sa začali snažiť v takom skorom veku sle aj tak vidíš ze to dlho trvalo … a Ano ze to psychicky tlak … Ano mas veľkú pravdu hrozne mi je s tych komentárov ;/ ak mi niekto povie nebuď citlivá nevyšiel ti 1,2pokusy co majú robit ženy ktoré uz majú za sebou 9 pokusov?to ma ma akoze upokojiť ze aj ine ženy sú nešťastne? Alebo ze aj ine robia? Nech robía al chcú ja chcem byt pn a blahoželám kazdej jednej ktorej sa úspešne podarilo donosiť zdravé babo …
@parvinka0001
@parvinka0001

@33tehulka33 Ja ta chapem a chapem aj tvoje rozpolozenie,ale uvedom si,ze nabuduce musis mysliet na seba. Vykaslat sa na lietanie po rajone,dvihanie tazkych hrncov. Aj ked si nemyslim,ze by to mohlo byt z toho. Nabuduce vycisti kolegyni zaludok,nech sa ona hybe a nie robit za nu robotu. Tvoje zdravie je prednejsie ako praca.

simca115
30. nov 2025
@33tehulka33

@parvinka0001
@parvinka0001

@33tehulka33 tak to na budúce tak urob že ostaneš na PN - načo sa tu rozčuľuješ si v diskusii kde ti chcú ľudia poradiť 🙂

mircalla
30. nov 2025

@33tehulka33 Par dni doma. A to robim v kancli. Moj sef vedel o co sa idem snazit a vypoved by mi nedal. Pracujem v normalnej firme. Takze nie, nepoznam

33tehulka33
autor
2. dec 2025
@simca115

@33tehulka33 tak to na budúce tak urob že ostaneš na PN - načo sa tu rozčuľuješ si v diskusii kde ti chcú ľudia poradiť 🙂

@simca115 ak by sa dalo tak by som isla ! Žiadna lekárka mi pn nedala !

33tehulka33
autor
2. dec 2025
@mircalla

@33tehulka33 Par dni doma. A to robim v kancli. Moj sef vedel o co sa idem snazit a vypoved by mi nedal. Pracujem v normalnej firme. Takze nie, nepoznam

@mircalla mna sa nikto ani neopýtal kde pracujem, a je to hrozne ze mam šéfa akého mam musela som robit . Pn by mi neuznal ak by bola zo sk a kde pracujem by mi zas nikto nedal pn keďže ivf bolo na sk. Ivf som mala počas dovolenky ale po nej som uz potom musela robit. Na budúce to musim riesit počas dlhšieho voľna :/

Strana
z2