Ako zvládnuť samostatné pichanie injekcií pri IVF?
Podstupujeme práve IVF, a bojím sa toho, že si budem musieť sama pichať injekcie. Vy ste to ako zvládli?
keď musíš tak musíš. nádych - výdych
V pohode. Zvladla si a zvladnes aj horsie veci.
Ja som myslela na deti, ktoré potom budem mať, a tak som to prekonala. Pichaj si ich dole pod pupok a striedaj pravú a ľavú stranu. Tam to nebolí.
@anonym_autor
Prvá injekcia je najhoršia. Moze ti to trvat dlhsie kym sa odhodlas a to nevadi...Dopraj si čas, nebud v strese... s každou ďalšou to už bude viac rutina
môže ti to pichať aj partner ak sa neodhodlaas.
U mňa bola prvá injekcia taká dosť čudná,.. veľmi som sa bála.. a nebolo mi to príjemné... ale nas potom čakalo straaaaasne veľa vpichov🤦♀️ takže ono to išlo zo dňa na deň ľahšie a ľahšie.. ❤️ asi jediná rada co by som poradila- sústreď sa na to prečo to robis🙂 a pôjde to lahsie❤️❤️❤️ keď poriadne stacis tu kožu tak ta bude viac to stláčanie bolieť, než samotné vpichnutie🙂 neboj to das❤️ a držíme veľmi mocno paluchy ❤️
Síce nie kvôli ivf ale picham si injekcie už vyše 2r 🙂 človek si zvykne, najmä ked vieš, prečo to robíš.
Pichal mi manžel. Prvých pár som si pichla ja ale zistila som, že mi je pohodlnejšie, keď mi pichá “cudzí”.
@anonym_autor neboj, ked budes musiet, tak sa to naucis. Je to divny pocit, prvych parkrat, ale potom uz to nebude take hrozne.
@anonym_autor prvýkrát s roztrasenými rukami a predýchavaním, druhýkrát s rešpektom... Potom som už popri tom riešila telefonáty a psa, ktorý asistoval a chcel ochutnať 😅 neboj sa, zvládneš to 🍀
Neboj sa, to zvládneš. Zo začiatku to pôjde ťažko ale potom dôjdeš do toho. Postup už popísali baby vyššie.
Ja som citlivejšia povaha a normálne som plakala pri každom pichani injekcií. Celé brucho som mala modro-fialove a dosť ma to bolelo. Ale my ženy sme silné a vydržíme to.
Ahojte chcem sa opýtat či mi viete poradit ; po zmene liečby mi ostali injekcie Meriofert a Diphereliene no v lekarni to spät nevezmu, da sa to niekde predat.?Alebo viete mi poradit čo s tým stálo nás to dost peniažkov
Samozrejme nechcem to tu predavat len sa informujem. Dakujem
Nemyslela som to tak dzizis to su reci hodne MK mozno by to niekde v lekarni vedeli vziat spat myslela som to skor tak , ale dik za zbytocny koment
@anonym_autor úplne normálne ja nechápem čo tu robíte z toho drámu niektoré... Ako budete zvládať potom svoje deti keď nezvládate jednu malú injekciu ktorú vlastne ani nie je poriadne cítiť? 🙈🙈🙈🤦
Nemyslela som to tak dzizis to su reci hodne MK mozno by to niekde v lekarni vedeli vziat spat myslela som to skor tak , ale dik za zbytocny koment
@astora lieky v lekarni ti vezmu spat v kazdej, musia, ale zadarmo
@anonym_26c433 dakujem to uz som zistila, ale vzhladom k tomu kolko stali sme dufali ze sa to da v niektorej lekarni vratit aby sa nam aspon nieco vratilo; ale asi dufam zbytocne
@astora zial nie to sa neda 🙏

@anonym_autor tiež som sa bála, ale nemala som inú možnosť.