icon

Ako zvládnuť samostatné pichanie injekcií pri IVF?

9. júl 2025

Podstupujeme práve IVF, a bojím sa toho, že si budem musieť sama pichať injekcie. Vy ste to ako zvládli?

leona45
9. júl 2025

@anonym_autor tiež som sa bála, ale nemala som inú možnosť.

adaam
9. júl 2025

keď musíš tak musíš. nádych - výdych

veklipo
9. júl 2025

V pohode. Zvladla si a zvladnes aj horsie veci.

jablko13
9. júl 2025

Ja som myslela na deti, ktoré potom budem mať, a tak som to prekonala. Pichaj si ich dole pod pupok a striedaj pravú a ľavú stranu. Tam to nebolí.

gejb
9. júl 2025

@anonym_autor
Prvá injekcia je najhoršia. Moze ti to trvat dlhsie kym sa odhodlas a to nevadi...Dopraj si čas, nebud v strese... s každou ďalšou to už bude viac rutina
môže ti to pichať aj partner ak sa neodhodlaas.

mey8
9. júl 2025

U mňa bola prvá injekcia taká dosť čudná,.. veľmi som sa bála.. a nebolo mi to príjemné... ale nas potom čakalo straaaaasne veľa vpichov🤦‍♀️ takže ono to išlo zo dňa na deň ľahšie a ľahšie.. ❤️ asi jediná rada co by som poradila- sústreď sa na to prečo to robis🙂 a pôjde to lahsie❤️❤️❤️ keď poriadne stacis tu kožu tak ta bude viac to stláčanie bolieť, než samotné vpichnutie🙂 neboj to das❤️ a držíme veľmi mocno paluchy ❤️

denkabemommy
9. júl 2025

Síce nie kvôli ivf ale picham si injekcie už vyše 2r 🙂 človek si zvykne, najmä ked vieš, prečo to robíš.

dora281
Autor odpoveď zmazal
deninka233
9. júl 2025

Pichal mi manžel. Prvých pár som si pichla ja ale zistila som, že mi je pohodlnejšie, keď mi pichá “cudzí”.

veselo_neveselo
9. júl 2025

@anonym_autor neboj, ked budes musiet, tak sa to naucis. Je to divny pocit, prvych parkrat, ale potom uz to nebude take hrozne.

mima909
Odpoveď bola odstránená
mima909
Odpoveď bola odstránená
anonym_33e7cf
9. júl 2025
@mima909
Odpoveď bola zmazaná

@mima909
predaj liekov je tu zakázaný.

bambulka711
10. júl 2025

@anonym_autor prvýkrát s roztrasenými rukami a predýchavaním, druhýkrát s rešpektom... Potom som už popri tom riešila telefonáty a psa, ktorý asistoval a chcel ochutnať 😅 neboj sa, zvládneš to 🍀

anonym_73f039
10. júl 2025

Neboj sa, to zvládneš. Zo začiatku to pôjde ťažko ale potom dôjdeš do toho. Postup už popísali baby vyššie.
Ja som citlivejšia povaha a normálne som plakala pri každom pichani injekcií. Celé brucho som mala modro-fialove a dosť ma to bolelo. Ale my ženy sme silné a vydržíme to.

mima909
11. júl 2025
@anonym_33e7cf

@mima909
predaj liekov je tu zakázaný.

@anonym_33e7cf dobručko ☺️tak dám do lekárne no

astora
2. okt 2025

Ahojte chcem sa opýtat či mi viete poradit ; po zmene liečby mi ostali injekcie Meriofert a Diphereliene no v lekarni to spät nevezmu, da sa to niekde predat.?Alebo viete mi poradit čo s tým stálo nás to dost peniažkov

astora
2. okt 2025

Samozrejme nechcem to tu predavat len sa informujem. Dakujem

martul
2. okt 2025
@astora

Samozrejme nechcem to tu predavat len sa informujem. Dakujem

@astora a keď sa ti nejaká baba ozve na základe tohto príspevku, tak čo, nepredáš jej to?
Ale šikovne si to vymyslela, to treba uznať.

astora
2. okt 2025

Nemyslela som to tak dzizis to su reci hodne MK mozno by to niekde v lekarni vedeli vziat spat myslela som to skor tak , ale dik za zbytocny koment

kulumulu123
2. okt 2025

@anonym_autor úplne normálne ja nechápem čo tu robíte z toho drámu niektoré... Ako budete zvládať potom svoje deti keď nezvládate jednu malú injekciu ktorú vlastne ani nie je poriadne cítiť? 🙈🙈🙈🤦

anonym_26c433
13. okt 2025
@astora

Nemyslela som to tak dzizis to su reci hodne MK mozno by to niekde v lekarni vedeli vziat spat myslela som to skor tak , ale dik za zbytocny koment

@astora lieky v lekarni ti vezmu spat v kazdej, musia, ale zadarmo

astora
13. okt 2025
@anonym_26c433

@astora lieky v lekarni ti vezmu spat v kazdej, musia, ale zadarmo

@anonym_26c433 dakujem to uz som zistila, ale vzhladom k tomu kolko stali sme dufali ze sa to da v niektorej lekarni vratit aby sa nam aspon nieco vratilo; ale asi dufam zbytocne

anonym_26c433
14. okt 2025
@astora

@anonym_26c433 dakujem to uz som zistila, ale vzhladom k tomu kolko stali sme dufali ze sa to da v niektorej lekarni vratit aby sa nam aspon nieco vratilo; ale asi dufam zbytocne

@astora zial nie to sa neda 🙏