Ako zvýšiť úspešnosť IVF?
Ivf: ahojte momentalne beriem duphaston. Ked mi pride ms tak od 2dna začínam brat lieky pred ivf. Uz to bude 2pokus plus predtým iui. Poraďte co robit ako zvýšiť šancu na úspech. Beriem euthytox na štítnu testy boli pred týždňom ok. Tiez beriem inofolic a vitamín D a kys.listovu s obsahom železa. Horm. Profil mi robili v sept. Tak boli horsie výsledky pre pcos. Mam si dat este teraz nieco doplniť nejaké vyšetrenia? Na klinike mi vraveli ze Nie ale stale mam pocit ze co ak sa od septembra nieco zmenilo k horšiemu. Robili vám pred každým pokusom nie o nové? Alebo iba usg a lieky ? Stale si hovorím ze musim urobiť vsetko aby sme zvýšili šancu , ci to im vsetko správne, ci klinika robi vsetko a co urobiť ? a co ak “zbytočne minieme embria”lebo neboli urobene vyšetrenia? Po poslednom vklade mi kázali iba usg na 14den cyklu a lieky.
@33tehulka33 inofolic je super, ak ho beries aspon tri mesiace, mohlo by to zvysit kvalitu vajicok. Pred vkladom treba mat vysetrene:hematologia vratane lepivych dosticiek, reproimunologia, endokrinologia. A embrya daj otestovat na genetiku.
za mna celkova reproimunologia vratane vysetrenia partnera, u mna to bol skryty dovod preco sa nedarilo. Na ostatne by si mala mat aj nejaky dovod za mna, tie vysetrenia su drahe, napr. si pozri co stoji genetika jedneho embrya. Radsej investujte do kvalitnej metody vyberu spermii a oplodnenia vajicka, su to priplatkove metody ale oplatia sa. Hluposti (za mna) su pri vklade embryoglue alebo asistovany hatching.
Muž mal halosperm, testy na pohl. Choroby a to je vsetko ja pohl. Choroby, horm. Profil a štítnu nič viac ani v centre jic viac nenavrhli toto urobili a hneď nasledoval odber vajíčok s prvý vklad. Mame este 3 embria 5dnove.
za mna celkova reproimunologia vratane vysetrenia partnera, u mna to bol skryty dovod preco sa nedarilo. Na ostatne by si mala mat aj nejaky dovod za mna, tie vysetrenia su drahe, napr. si pozri co stoji genetika jedneho embrya. Radsej investujte do kvalitnej metody vyberu spermii a oplodnenia vajicka, su to priplatkove metody ale oplatia sa. Hluposti (za mna) su pri vklade embryoglue alebo asistovany hatching.
@anonym_7d02c1 je mi jedno co kolko stojí peňazí mame chvalabohu dosť to sa nechválim len konštatujem ze mame stastie/ viem ze niektoré pary šetria aj roky :/ :/ :/ bohuzial
@anonym_7d02c1 je mi jedno co kolko stojí peňazí mame chvalabohu dosť to sa nechválim len konštatujem ze mame stastie/ viem ze niektoré pary šetria aj roky :/ :/ :/ bohuzial
@33tehulka33 tak ste teda asi isli do najlepsich metod ked citam, ze uz mate vajicka oplodnene 🙏 drzim paste nech sa podari 🩷
@33tehulka33 tak ste teda asi isli do najlepsich metod ked citam, ze uz mate vajicka oplodnene 🙏 drzim paste nech sa podari 🩷
@anonym_7d02c1 vajíčka si oplodnené prvý pokus ale nevyšiel. Ci to bola najlepšia metóda to musí posúdiť lekár snáď vedia co robia. I ked desí ma ze vela vyšetrení mi neurobili. Dala som im všetky lekárske správy co som mala , doplnili hormonálny profil a testy na pohl. Choroby ale inak noc ine ako vyššie dámy spomenuli. Cize dúfam ze nič nezanedbali. Bola by škoda míňať embria ked nieco ine nieje dovysetrovane a to nieco môže brániť uhniezdeniu. Ale možno mi to neurobili lebo nebol dôvod ? Upokojujem sa zatial ze asi bolo vsetko ok a preto isli rovno na odber a vklad.

Máš vyšetrenú hematológiu, reprodukčnú imunológiu, genetiku? Muž má spravený halosperm? Aké metódy oplodnenia vajíčok ste si dali?