Aktuálne ceny a možnosti IUI a IVF v Bratislave
Ahojte, prosím vás, tie ktoré ste absolvovali nedávno, ako sa cenovo pohybuje jedno IUI/jedno IVF v priemere aj s liekmi ? A koľko krát sa môže podstúpiť IUI ? Napríklad Reprofit BA. Vďaka
Cenník máš tu
Treba pozrieť cenník konkrétneho car.. každé car má iné ceny.. ivf záleží podľa toho či musíš riešiť aj doplnkové služby, koľko vajíčok si mala, koľko embryí ti ostalo ..takže dosť individuálne.. všetko ti povedia po vyšetreniach a podľa toho nastavia čo ako pár potrebujete
Podľa toho, v ktorom CAR. IUI v reprofite stojí 250e + cca 50e za lieky a môžeš na to chodiť každý mesiac. IVF je veľmi individuálne podľa liekov, potrebných metód, počtu embryí atď. Vie to byť 500e, ale aj 8000e.
Jednoznačne najnižšie ceny na Slovensku má centrum reprodukčnej medicíny nemocnice Sv. Cyrila a Metoda (Antolská) v Bratislave. Za IUI sme platili 99€.Samozrejme lieky - podľa toho ako ta budu stimulovať ale ja som mala aj Letrozol a 24 hodin pred zakrokom som si pichla ovitrelle.po IUI sa dava utrogestan/progestanelle.Ceny liekov, respektíve ich doplatky sa menia každý mesiac v závislosti od kategorizácie.
no mi sme platili v reprofite cca 2500 plus lieky ale sme mali veľa vajicok genetiku embria, každé embrio na zvlášť na slamke, embrio glue atď..veľa vecí do plusu ale som 29tt takže investícia sa oplatila

Ceny nájdeš na stránkach CAR
Čo sa týka IUI skus aj G vidlď napr screen