icon

Aktuálne skúsenosti s centrami Reprofit Martin a Brno

jenn6
13. mar 2025

Zdravím, chcela by som sa Vás opýtať na tieto centrá, kto v nich aktuálne podstupuje IVF cyklus. Hlavne ak máte nízke amh, vedeli Vám pomôcť k úspešnému vkladu? Mám za sebou tretie kolo IVF, dopadlo zle a som celkom sklamaná z vychváleného centra. Tak trošku sondujem, váham, pre ktoré sa rozhodnúť.

Strana
z2
alenka1609
13. mar 2025

@jenn6 ahoj ja som v Brne a mám nízke amh...u nich jeden vklad, no žiaľ neúspešne.

nikuska1908
15. mar 2025

@jenn6 ahoj.
My sme boli v Brne 2roky , 3vklady bez úspechu .
Ani raz sa embryo neuchytilo.
Boli sme na konzultáciu v reprofit Martin a to je 100 a 1.
Takže za mňa Martin

jenn6
autor
15. mar 2025

@nikuska1908 citam teraz viac negativnejsich recenzii na Brno, preto som trosku viac naklonena Martinu. Je to uz moje 4. IVF, zatial sme uspech nemali 😔

bendik3
15. mar 2025

@jenn6 ahoj myslim ze to zalezi od viacero faktorov nielen amh. Mne v novembri diagnostikovali endometriozu bola som na laparke a spolu s cystou mi zlikvidovali moju zasobu, ktora pred zakrokom bola 1.8 a dnes uz je to len kolo 0.3. Prve IVF som mala v Gynfiv ZA po stimulke som mala 3 vajicka oplodnene boli 2 ale vraj sa ani jedno nevyvijalo a tak sa ziaden transfer nekonal. Nevedeli mi povedat ani preco vraj aj vajicko aj spermia bola dobre kvality. Tiez planujem ist teraz do Brna.Sice som nasla len naozaj starsie diskusie vidim vela vela dobrych recenzi.

darimi130
15. mar 2025

@jenn6 my sme mali v januári prvý vklad v MT z darovaných vajíčok… nevyšiel, ale mame ešte jedno embryo… no to chceme skúsiť až v lete

jenn6
autor
15. mar 2025

@bendik3 mna uz trosku tlaci aj vek, mam 36. Tretie kolo sme absolvovali teraz v marci, ale ostala som dost sklamana. Odobrali len jedno vajicko, pritom na usg to vyzeralo slubne(tri velke a dva mensie folikuly), aj sa spravne oplodnilo, ale prestalo sa vyvijat na stvrty den. Lekar nam na dalsom pohovore len oznamil, ze sme adepti na darovane vajicko, ze to inak nepojde a dal pred nas rovno cennik. Ten pristup ma celkovo sklamal, este na uplnom zaciatku cyklu bolo podla neho vsetko vporiadku, ved pri AMH 0,9 sa nieco uz len ziska, trvdil...a zrazu bum, nic z vas, ostava vam len moznost darovanych...S tym nejak niesme s manzelom stotozneni, chceme to skusit este inde.

bendik3
16. mar 2025

@jenn6 ahoj mám pocit, ze nie je pristup ako pristup. Tvoje AMH este lepsie ako moje myslim ze urcite tam sanca je a vysoka ak nemate ine problemy 🙂. Ja chcem ist tiez preto Brno teraz,lebo som citala viacero recenzi kedy pisali baby ze tam nehadzu flintu do zita ani s nizsim AMH. Ja mam cerstvo od stvrtka 29 ale popravde vek je len cislo mam pocit. Povedali mi ze s mojim vekom budem mat kvalitne vajicka nebude problem a nakoniec nic. Ked mi volala pravy den povedala ze sa oplodnili dve vajicka ale ze sa nevyvijaju. Na druhy den v telefone povedala ze sa ani nepodarilo ich oplodnit co mi pride zvlastne. Ked som sa jej pytala na dovod tak povedala ze nevie ved obe mali dobru kvalitu. V pondelok si chcem urcite vyplnit dotaznik na reprofit Brno. Vraj si mozes aj vyziadat lekara a dobre recenzie boli na dr. Otevřela. Sice som zachytila viac recenzi ze ak nedojde ku vkladu tak aj tak platis co je cca nejakych 500 eur. Tu na SK ak ku vkladu nedojde neplatis to. Tam to maju ako balicek. Ale moc tomu chcem verit ze sa to podari ze aspon jedno dietatko bude moje lebo tiez mi bolo povedane v Gynfive ze mam ist na darovane 😣. Ty si chodila kam ak sa smiem opytat?

jenn6
autor
16. mar 2025

@bendik3 moj manzel je tiez viac za Brno, tak ich skusim kontaktovat aj ja. My sme mali dva neuspesne pokusy v Gyncare Kosice, ale aspon doslo ku vkladom. Treti nedavny pokus bol Helios Kosice, u nas vychvalene centrum, ale mna ten pristup trosku sklamal. Snad uz sa to po stvrtykrat podari.

bendik3
16. mar 2025

@jenn6 no u nas ani nie. Som zvedava preto co povedia inde preco sa nedeleli i ked neverim tomu gynfivu vobec. Pride mi ze to je bussines pre nich a povedia si ze mlada teraz"nevyjde" ale bohvie. Budem rada pripadne za skusenost ak by si sa dostala skor daj vediet svoje pocity. Vy uz idete ako samoplatci vsak? :(

jenn6
autor
16. mar 2025

@bendik3 ano my si uz platime vsetko, preto tak dokladne zvazujem, kam sa objednat. A hlavne mam pocit, ze kazdy dalsi neuspech ma viac lame, tak asi uz tento pokus bude nas posledny. Ale planujem zacat stimulaciu az v maji/juni, skor mi to praca nedovoli, plus si chcem dat malu pauzu v hormonoch, nech si telo oddychne. No napisem im uz tento tyzden, lebo som pocula, ze ak chces konkretneho lekara, moze sa dlhsie cakat na termin. Ja zatial neviem koho, ale uz nechcem, aby si ma len tak pohadzovali, tak si este pohladam nejake recenzie. Citala som dobre aj na Kozumplika a Franka. Tak uvidim. Drzim vam palce 🙂

bendik3
16. mar 2025

@jenn6 ja som citala na dr. Otevrel a dr. Stelcla. Ano je to tazke nielen psychicky ale aj financne. Akurat tu druzgam a hladam priblizne cenu. Aj ja Vam moc moc drzim palce verim ze sa dockame 😊

bendik3
21. mar 2025

@jenn6 ahoj podarilo sa niekde objednat? Ja som si len vcera zaslala teda do Brna a cakanie 3-4 tyzdne. Pisala mi jedna kocka ze si tiez poslala do MT reprofitu a cakanie 2 mesiace :(

jenn6
autor
21. mar 2025

@bendik3 ahoj, nakoniec sme sa objednali do Brna. Ideme 30.4.

bendik3
24. mar 2025

@jenn6 ahoj my mame termin 24.4. Najprv to bolo tusim 22.4 ale u dr. Pospisilovej ja som vsak skor bola naklonena k doktorom takze ma dala na 24.4 k niektoremu z nich ale nenapisala presne kto. Zachytila som ze maju aktualne zlavu na lieky 5000kc ak sa prihlasis na konzuktaciu v mesiaci marec. Poukazku by ti mali dat tak potom mysli na to ak si nevedela 🙂

monula333
19. jún 2025
@jenn6

@bendik3 ahoj, nakoniec sme sa objednali do Brna. Ideme 30.4.

@jenn6 ahoj ako ste dopadli? 🙂

jenn6
autor
19. jún 2025
@monula333

@jenn6 ahoj ako ste dopadli? 🙂

@monula333 ahoj, nie az tak uspesne. Mala som soft stimulku, odobrali tri vajicka, aj sa oplodnili, ale do konca dosli iba dve embrya. Jedno 4AB a jedno 4 BB ( to sa dotiahlo az na siesty den).
Mala som cerstvy embryotransfer, ale nevyslo to. Tak to jedno embryjko mame este zmrazene a mozno niekedy v jeseni skusim ist na ket. Ale bola to v Brne obcas kovbojka, neplanovane sme tam stravili 5 dni

jenn6
autor
19. jún 2025

A vy ako?

monula333
19. jún 2025
@jenn6

@monula333 ahoj, nie az tak uspesne. Mala som soft stimulku, odobrali tri vajicka, aj sa oplodnili, ale do konca dosli iba dve embrya. Jedno 4AB a jedno 4 BB ( to sa dotiahlo az na siesty den).
Mala som cerstvy embryotransfer, ale nevyslo to. Tak to jedno embryjko mame este zmrazene a mozno niekedy v jeseni skusim ist na ket. Ale bola to v Brne obcas kovbojka, neplanovane sme tam stravili 5 dni

@jenn6 ja som uz trosku skepticka. Su odbornici ja nrhovorim ale na malickostiach myslim ze horia. My sme mali pri softe 6 vajicok vsetky oplodnene navyssia kvalita. Do 5 dna doslo len jedno 2BB dost slabe a ostatne vyradene z kultivacie ako fragmentovane. Ked som sa 6 den pytala co sa stalo tak mi odpisal dr ze to aj cakal taky vysledok. Ostala som zarazena a vnutri zlomena. Verila som este na zazrak ale viem ze tento vklad nic dnes 10dpt a ani len duch na teste. Neostalo nam teda nic. Musim ist dalsie kolo. V tom mi dal zatial navrh ze skusit pol odplodnit darvovskymi ale nie som s tym stotoznena je to nas 3 pokus a ak by som aj mala 6 tak hned 3 su urcene na likvidaciu. Pri tomto ivf 1zo6 tak co potom z tych 3 moze byt? Akoze za mna zbytocny pokus za 3000eur. Myslim ze by mohl byt aj ina cesta ako zistit ci su zle vajicka ci spermia. Som teraz neskutocne znicena a frustrovana co dalej. Zvazujem este skusit inde konzultaciu ale urcite sa budem informovat aj v Brne na dalsi postup .

jenn6
autor
19. jún 2025
@monula333

@jenn6 ja som uz trosku skepticka. Su odbornici ja nrhovorim ale na malickostiach myslim ze horia. My sme mali pri softe 6 vajicok vsetky oplodnene navyssia kvalita. Do 5 dna doslo len jedno 2BB dost slabe a ostatne vyradene z kultivacie ako fragmentovane. Ked som sa 6 den pytala co sa stalo tak mi odpisal dr ze to aj cakal taky vysledok. Ostala som zarazena a vnutri zlomena. Verila som este na zazrak ale viem ze tento vklad nic dnes 10dpt a ani len duch na teste. Neostalo nam teda nic. Musim ist dalsie kolo. V tom mi dal zatial navrh ze skusit pol odplodnit darvovskymi ale nie som s tym stotoznena je to nas 3 pokus a ak by som aj mala 6 tak hned 3 su urcene na likvidaciu. Pri tomto ivf 1zo6 tak co potom z tych 3 moze byt? Akoze za mna zbytocny pokus za 3000eur. Myslim ze by mohl byt aj ina cesta ako zistit ci su zle vajicka ci spermia. Som teraz neskutocne znicena a frustrovana co dalej. Zvazujem este skusit inde konzultaciu ale urcite sa budem informovat aj v Brne na dalsi postup .

@monula333 to mi je luto, viem ako sa citis, zazila som uz vela takych sklamani, zatial mi ziadny vklad nevysiel, ale v brne sme sa dopracovali aspon k dvom embryam. Ale tie postupy maju aj za mna zvlastne. Ani raz nebrali krv, abu sliznicu nezmerali pred transferom a to som ju mala podla mna nizku, 8 mm aj to som to vycitala len z papiera po transfere. Ak by urobili usg, tak radsej dam zmrazit aj to prve embryo. Myslim, ze ak by pri vklade bol moj lekar, tak by to najprv pozrel a urcite by tiez odporucil mrazit. Mam problem s nizkou sliznicou a uz pocas stimulky nebola idealna. Plus tiez som cakala, ze ked si vyberiem lekara, tak ma bude vysetrovat on, nie cela klinika. Ale bol aspon pri odbere, lebo inak by som o tych troch vajickach mohla snivat, kedze nie kazdemu sa podari najst moj pravy tulavy vajecnik 😀

jenn6
autor
19. jún 2025
@monula333

@monula333 ale daj si po tomto cykle aspon par tyzdnov pauzu, vyplac to, nechaj si to prejst hlavou.
A urcite nechodte do niecoho, s cim nieste stotozneni. Je to priliz vela zataze, citovej aj financnej, aby ste to absolvovali. Hlavne ak neuvazujete vkladat embrya oplodnene darcom spermii. Mozno skusit inu liecbu, partnerovi urobit rozsireny spermiogram, pripadne nechat geneticky vysetrit vajicko, ak to vedia urobit.
Treba urcite riadny rozhovor s lekarom, povedat mu, s cim nesuhlasite a co on navrhuje okrem toho, aky postup by este bolo mozne zvolit.
Alebo konzultovat aj s inym lekarom z kliniky

monula333
19. jún 2025
@jenn6

@monula333 ale daj si po tomto cykle aspon par tyzdnov pauzu, vyplac to, nechaj si to prejst hlavou.
A urcite nechodte do niecoho, s cim nieste stotozneni. Je to priliz vela zataze, citovej aj financnej, aby ste to absolvovali. Hlavne ak neuvazujete vkladat embrya oplodnene darcom spermii. Mozno skusit inu liecbu, partnerovi urobit rozsireny spermiogram, pripadne nechat geneticky vysetrit vajicko, ak to vedia urobit.
Treba urcite riadny rozhovor s lekarom, povedat mu, s cim nesuhlasite a co on navrhuje okrem toho, aky postup by este bolo mozne zvolit.
Alebo konzultovat aj s inym lekarom z kliniky

@jenn6 ano to urcite..dufam ze mi odpise lebo sestricky nic povedat nechu a je 4 den a on ma ma na salame 🙂 no presne to je to ze nemeraku sliznicu pred vkladom napisu akoby od oka cislo. Pritom keby vsetko riadne kukli mohol by byt aj za nas uspesnejsi KET. Ani ja nemozem povedat akoze dostali sme sa tam dalej ako prvy krat ale mozno to mohlo byt este lepsie. A pri prvom iVF stale robili usg aj krv rozbor ci lieky su ok. Tu nic. Je to take divne. A mozno vedia preco tento treti krat uz pojdem trosku viac vybavena s otazkami 🙂

jenn6
autor
19. jún 2025
@monula333

@jenn6 ano to urcite..dufam ze mi odpise lebo sestricky nic povedat nechu a je 4 den a on ma ma na salame 🙂 no presne to je to ze nemeraku sliznicu pred vkladom napisu akoby od oka cislo. Pritom keby vsetko riadne kukli mohol by byt aj za nas uspesnejsi KET. Ani ja nemozem povedat akoze dostali sme sa tam dalej ako prvy krat ale mozno to mohlo byt este lepsie. A pri prvom iVF stale robili usg aj krv rozbor ci lieky su ok. Tu nic. Je to take divne. A mozno vedia preco tento treti krat uz pojdem trosku viac vybavena s otazkami 🙂

@monula333 urcite sa pytaj, su tam na to, aby odpovedali a veci objasnili. My si tam este pojdeme po nase posledne embryo a finito

monula333
19. jún 2025
@jenn6

@monula333 urcite sa pytaj, su tam na to, aby odpovedali a veci objasnili. My si tam este pojdeme po nase posledne embryo a finito

@jenn6 verim ze uz vam to vyjde. Kety maju vyssiu uspesnost ❤️ ja si tiez dam asi pauzu aby som skusila posilnit vajicka resp zlepsit kvalitu ak to bude mozne. Citala som o vela vitaminoch a doplnkoch stravy tak sa popytam a skusim. Len teraz uz len nech to skonci a neviem ci musim cakat do krvi ale ak testy vychadzaju negativne neviem. Nikto mi nic nepovedal ..

jenn6
autor
19. jún 2025
@monula333

@jenn6 verim ze uz vam to vyjde. Kety maju vyssiu uspesnost ❤️ ja si tiez dam asi pauzu aby som skusila posilnit vajicka resp zlepsit kvalitu ak to bude mozne. Citala som o vela vitaminoch a doplnkoch stravy tak sa popytam a skusim. Len teraz uz len nech to skonci a neviem ci musim cakat do krvi ale ak testy vychadzaju negativne neviem. Nikto mi nic nepovedal ..

@monula333 urcite pockaj do krvi. Mne vraveli, ze krv 12-14. den. Mne vychadzal 14. na nedelu, tak Dr. vravela, ze mozem ist aj v piatok

monula333
20. jún 2025
@jenn6

@monula333 urcite pockaj do krvi. Mne vraveli, ze krv 12-14. den. Mne vychadzal 14. na nedelu, tak Dr. vravela, ze mozem ist aj v piatok

@jenn6 ja mam 14 den presne 23.6 ale akoze nechce sa mi tam ist popravde. Ja mam sukromne gynekologa a len ako otvorim dvere platim. A ist si zaplatit za nieco co uz viem. Ale som extremna nasrata uz na cele Brno. Doktor neodpisuje ma v pcku. Zavolas na kliniku a povedia ti ze smola vsak niekto Vas instruoval co mate robit. Vravim ze nie nikto nic, tak ich odpoved pockajte na doktora..och to je pristup fakt na hlavu

jenn6
autor
20. jún 2025
@monula333

@jenn6 ja mam 14 den presne 23.6 ale akoze nechce sa mi tam ist popravde. Ja mam sukromne gynekologa a len ako otvorim dvere platim. A ist si zaplatit za nieco co uz viem. Ale som extremna nasrata uz na cele Brno. Doktor neodpisuje ma v pcku. Zavolas na kliniku a povedia ti ze smola vsak niekto Vas instruoval co mate robit. Vravim ze nie nikto nic, tak ich odpoved pockajte na doktora..och to je pristup fakt na hlavu

@monula333 ja som si to tiez zaplatila, ale v odberovom centre. Uz som v tom case mala aj tak menstruaciu, bola to len formalita pre kliniku. Ale drzim ti palce a prajem pevne nervy hlavne. Ja neviem, ci sa na nejake ivf este dam.

monula333
21. jún 2025
@jenn6

@monula333 ja som si to tiez zaplatila, ale v odberovom centre. Uz som v tom case mala aj tak menstruaciu, bola to len formalita pre kliniku. Ale drzim ti palce a prajem pevne nervy hlavne. Ja neviem, ci sa na nejake ivf este dam.

@jenn6 popravde zvazujem aj ja velmi silno mam pocit ze aj s priatelom sme sa pocas toho celkom odcudzili neviem ci len lieky alebo co. Zaroven akoze od ponedelka mi neodopisuje lekar koordinatorka je na dovolenke a cez telefon ma sestricky odbili ze mam cakat na odpoved od lekara. To je taky pristup ze vlastne neviem ci chcem u nich pokracovat..

anonym_fe5c04
26. sep 2025

Ahojte je tu niekto kto absolvoval v rf Martin cerstvy ET ?potrebovala by som sa nieco spytat dakujem❤️

anonym_fe5c04
26. sep 2025
@jenn6

@jenn6 a ste prosim v brne úspešní?

jenn6
autor
26. sep 2025
@anonym_fe5c04

@jenn6 a ste prosim v brne úspešní?

@anonym_fe5c04 no v Brne sme sa dostali najdalej. Mali sme nakoniec dve embrya, celkom dobrej kvality. ET nevysiel, mame este jedneho mrazacika. Ja som tam bola spokojna. Aj s koordinatorkou aj s lekarom

Strana
z2