icon

Aký dôvod PN počas IVF?

akrym
6. jan 2020

Ahojte, caka ma ivf. Chcela by som sa opytat vas ktore ste to cele uz podstupili, ako to prebiehalo, kolko volna v praci ste si vzali? Pripadne aky dovod PN ste uviedli? Cerpali ste volno aj pocas prebiehajucej stimulacie? (Kontroly u lekara? Kolko ich bolo?) Nechcem to verejne riesit v praci. Dakujem za kazdu skusenost ci tip

Strana
z2
ateragram
4. feb 2020

@janulka1351 ja uz mam za seboe 3 IVF. Cakam teraz na vklad na KET

wewka1211
4. feb 2020

@janulka1351 môj gynekológ mi hneď od prvého dňa PN dal vychádzky na 4 hodiny doobeda a 4 hodiny poobede. Takže bezproblémové sa viete pohybovať. A ja som za toho pol roka čo som bola pn nemala ani raz kontrolu zo sociálnej poisťovne,ale tak na to sa spoliehať nedá.

janulka1351
5. feb 2020

@petulda333 dakujem
verim ze to pojde dobre, aj ked jasne ze nejake obavy su kedze je to pre mna uplne nove

@ateragram drzim vam pelce nech to vsetko dobre dopadne

@wewka1211 4h doobeda a 4h poobede to aj takto sa da?pocujem prvykrat
Od kedy som po skonceni skoly zacala pracovat som este nemarodila tak neviem ako to chodi. Urcite ale nechcem zbytocne riskovat,aby nevznikali zbytocne problemy

smejulinko
28. mar 2020

@maciatkoe ahoj a to odporúčanie na kľúčový režim môžem dať aj mojej gynekologicke? Nemusím utekať všeobecnému lekárovi ? Lebo mám tiež taky problém lebo budúci týždne idem na vklad a robím na smeny a fyzickú prácu mám..

maciatkoe
28. mar 2020

@smejulinko Ahoj, podla mna aj gynekologicka ta vypise na pn. Ja som este pn od gynekologicky nemala. A tiez idem buduci tyzden na KET 😊, teda ak budem mat ovulaciu.

ikuska187
28. mar 2020

@smejulinko gynekológ je primarny kontakt, plus chceš ísť na PN s gynekologicky problémom, takže máš ísť cez gynekológa. Aktuálne tak ci tak, k obvodakovi by som teraz nešla kvôli PN do tej čakárne.

simona1994
5. apr 2022

@hrasocek12 zajtra má akurát čaká návšteva gynekológa kvôli Peenke a povedal mi, že každá potrebuje kludovy režim a všetky chodia do roboty 🙈 pritom mam z CAR odporúčanie na papieri..
Že dovolenku mi dá až na OPU
Potom som mu povedala, že mám nabeh na trombozu a chodím na Hematologiu tak ma objednal na zajtra 😑

hrasocek12
5. apr 2022

@simona1994 fuha ja uz som porodila pred 2ma rokmi ale teda mne nerobil gynekolog vobec problemy 🫣 z car mi dali kludovy rezim a napisali mi do papierov ze odporucaju byt na pnke ,takze nemala som len kludovy rezim napisany ,to sa trebalo dohodnut v car 😊 mna prv vypisal pocas vkladu na tie dve tydne obvodak a potom som presla ku gynekologovi na zaklade papiera od car 😊 kazda nepotrebuje kludovy rezim to zas nie je pravda ,ja som napriklad cele tehotenstvo mala hematom ,do 3mesiaca do brala lieky a injekcie na udrzanie malej lebo hrozilo ze ju hematom stiahne so sebou ,tak som bola doma do 3tieho mesiaca urcite a kedze hematom nemizol a stale tam bol potom sa mi pridalo opuchanie noh a hrozne velke brusisko som mala🫣 a teda najhorsie co som mala bol tlak velmi nizky bezne 93/51 a pocit na odpadnutie,nic som nevladala lebo hned som padala z noh tak ma nechal ale hlavne na zaklade toho ze to napisal lekar v car 😊 to vazne ked mas nabeh na trombozu tak ti neda dofcu? Hrozne 🫣 to co mas za lekara 😑 inak je pravda ze gynekolog nemoze nechat len tak musi mat nejaku diagnozu a ak mas nabeh na trombozu tak nech ta vypise obvodak alebo lekar z hematologie nech da papier a poznam baby ktore si pichaju fraxiparine a su do materskej riadne na pnke a nie je ich malo

simona1994
6. apr 2022

@hrasocek12 mam napísaný kludovy režim a odporúčanie na Peenku z CAR
A gyndos mi povedal toto 😭
Som sledovaná na Hematologii, picham si fraxiparin okrem iného ale ma s tým problém
No ale ja mu dnes poviem svoje a napíšem ti ako som dopadla 😁

hrasocek12
6. apr 2022

@simona1994 fuu drzim palce nech to dobre dopadne 🙏 ja neviem preco z toho robi taku vedu ,ved jeho to niv nestoji 🫣 moj ked videl odporucanie na pn tak ma nechal ,pretoze to mal podlozene papierom z car.

simona1994
6. apr 2022

@hrasocek12 vybavená Peenka 🙏🍀 a teraz veriť, že všetko dobre dopadne

hrasocek12
6. apr 2022

@simona1994 to je super 😇 som rada ze gynekolog nerobil problemy 😊 a hlavne si uzijte tehulkovanie😊

simona1994
6. apr 2022

@hrasocek12 ďakujem
Snáď pôjde všetko v poriadku 🍀🙏

Strana
z2