icon

Antolská, Iscare verzus GynFive

alica311
14. sep 2015

Ahojte baby, chcela by som len poradiť pri výbere CARu. Prvého chlapčeka máme z Heliosu v Martine. Teraz je to už s cestovaním komplikovanejšie, tak chceme ísť do BA. Len sa neviem rozhodnúť kam? ISCARE, GF alebo Antolská. Viete poradiť, ocenila by som ľudský prístup, aby to nebolo ako na páse, a samozrejme odbornosť. Ďakujem za každú príspevok.

renka1983
24. sep 2015

jednoznačne Reprofit Brno

alica311
autor
24. sep 2015

@renka1983 Viem, že tam sú jednoznačne najlepší, len tam nehradí nič poisťovňa. Ale ďakujem za radu.

elenkataki
27. sep 2015

Ahoj @alica311 , ja chodím do ISCARE k MUDr. Reismullerovej a som zatiaĺ spokojná..najmä- ako píšeš s prístupom..kvôli práci niekedy flákam termíny, niekedy meškám na vyšetrenia ale vždy sú maximálne ústretoví a majú somnou trpezlivosť (až sa čudujem:D..neviem ako je to v iných car ale máš prideleného jedného lekára a nepohadzujú si ťa tam ako horúci zemiak..podľa toho čo som počula a čo tu píšu baby nevidím dôvod chodiť do zahraničia..Gyn fiv neviem ako, ale na Antolskú som nepočula dobré ohlasy

alica311
autor
27. sep 2015

@elenkataki Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, s tou Antolskou som to aj tušila, pretože ani na fórach toho veľa o nich nie je. Viac menej som rozhodnutá pre ISCARE ale zvažujem aj GF, len nemám veľa času na trávenie pri nete, kto ako ktoré centrum hodnotí. Takže ešte raz ďakujem.