Báli ste sa IVF?
Ahojte rozmýšľame nad ivf môj manžel je viac nadšení ako ja lebo ja sa trošku bojiiiiim.Aj vy ste sa báli? Viem že to robím pre naše bábätko ale aj tak sa trošku bojím.Prosim viete mi napísať všetko ohľadom ivf? Ďakujem vam
@mina2415 jasne ze sa bojis viac ako manzel... TY to budes musiet vsetko znasat, TEBA napichaju hormonami, TY si budes pichat injekcie, TY budes kazdu chvilku rozcapena na koze, TY to budes vsetko podstupovat, TEBA to ude boliet, .... takze ak sa TY bojis viac ako manzel, je to normalne.
dolezite je, aby stal pri tebe, a tiez je dolezite vybrat si spravne centrum... kam ides na IVF?
@mina2415 ahoj, ak by si chcela, napis mi Int.spravu poviem ti viac... 😉
@margaretka15 ahoj píšem ti
@mina2415 prvá bola konzultácia a potom som bola 4x na sono počas stimulácie. Vždy mi ultrazvukom skontrolovali koľko je folikulov a ako rastu. A nerobili mi nič. Len som si injekcie pichala. A dneska som mala 30 folikulov ale koľko bude dozretych sa uvidí v stredu... povedali my že keď mám 30 folikulov to neznamená ze bude z toho 30 vajíčok že všetko sa dozviem po odbere
@mina2415 bala, ale viac som sa bala bezdetnosti. Takze volba bola jasna. Ak si este relativne mlada, skor ci neskor by ti to malo vyjst. mne vyslo IVF v 39 rokoch, babo v 40.
@mina2415 ahoj. No, ja mam iný problém. Viem, co ma čaká, samozrejme mam aj strach, ale riešila som práve že, partner zostal zaskočený, on sa skôr zľakol. Stále si myslel, že sa podarí prirodzene. Chcem ta podporiť, určite sa to dá zvládnuť. Ak máš vek do 40tky,je to super. To ja mam 41 a menšie šance. Mňa skôr trápi, že ma partner opustí, keď nebudeme mat dieťa. Je mladsi odo mňa. Ja už mám 10rocneho syna z prvého vzťahu, on je bezdetnu. Držím palce!
@ingelika78 mám 30 v auguste 31 a 10rocneho syna teda búde mať v júly.S manželom dieťa nemám on má 14rocneho a aj ja.a spolu sme aj otehotneli len som potratila.Mam ľahkú alergiu na spermie.bojim sa že čo keď mám alergiu aj na naše embryo alebo čo keď nemôžem vynosiť dievča a len chlapca.ale myslím že to by mi zistili keďže sme už absolvovali iui a čo nám robili vyšetrenie tak mne len alergiu.tak neviem.este sa chcem spýtať pred IVF robia aké vyšetrenia?
@nika849 ahoj ako si dopadla? Ja som mala dnes posledné sono piatok mam odber
@monika12323 ahoj som 16dpt zajtra idem na prvú kontrolu tak som zvedavá.co bude na sone 🙏🍀♥️
@mina2415 waaw určite bude pozitívne, už sa potichučky teším 🙂 držím palce,aby ste to obaja s drobcom do bojovali do konca. Mňa čaká zajtra odber

@mina2415 lekar ti nic nepovedal?