Beh po odbere vajíčok
Ahojte, chcem sa spýtať, v piatok som mala odber vajíčok, cítim sa už dobre, len si picham každý večer fraxiparine. Chcela by som sa trosku dostať do normálu, nakoľko som nafúknuta a stále unavená po tomto všetkom. Vklad budem mať až na ďalší cyklus. Myslíte, že už by som mohla pomaly opäť začať behať a trochu športovať? Ďakujem
@mogaa už neberiem nič, len ten fraxiparine si picham, ale tak ešte v stredu večer som si pichali posledné hormóny.. Tak možno to ešte účinkuje
Musis vela pit aby si nedostala hyperstimulacny syndrom...ja som pila 6 l denne brucho jak balon po par dnoch si telo zvyklo ...skus radsej prechadzku ...sport by som vylucila uplne...naco budes behat ked zachvilu pojdes na vklad a potom ti to ani lekar neodporuci...budes musiet odpocivat
tak to nafúknutie je stále z hormónov.....
@banu01 chcela som to tak, aby som bola fit keď pôjdem na vklad ale dva tri týždne to asi veru nezmenia

ak sa cítiš dobre, tak light pohyb ti neuškodí, ale pozor na intenzitu a regeneráciu...niečo naozaj light, žiadne športové výkony že odbehnem 10km alebo šprint..naozaj piánko a len do tej miery že nebudeš unavená ešte viac z behu, treba myslieť na to že po každom zákroku sa telo musí zregenerovať....a po vklade už určite nebehať....inak neberieš aj hormóny? lebo nafúknutá môžeš byť aj z nich.....