Kedy sa objavujú príznaky po vklade darovaných vajíčok?

lilly2015
1. máj 2025

Ahojte chcem sa spýtať kolky deň po vklade ste mali nejaké príznaky tehotenstva?Lebo ja som 7den po vklade a zatiaľ iba brucho mám nafúknuté a zaha ma páli a sa mi stále odrguje iba a som hladná inaksie príznaky nemám a na odber idem 7.5

natalis1998
1. máj 2025

@lilly2015 ja som mala 6 deň po KET spinenie jeden deň. Potom asi na 12-13 deň som si všimla modré výrazne žily na prsiach a až asi 15-16 deň mi začala nespavosť, a večerné nevoľnosti. Ale je to podľa mna veľmi individuálne. Napríklad aj brucho môže pobolievať z progesteronu a prsia to iste to je všetko viac menej z liekov. Väčšinou sa príznaky objavia až po pozitívnom teste. Držím palce 😊

lilly2015
autor
2. máj 2025

@natalis1998 ďakujem veľmi pekne dala si mi trošičku povzbudenia a nádeje...lebo už začínam stresovať že stoho nič nebude

simca115
2. máj 2025

@lilly2015 vies príznaky veľmi ovplyvňuje progesteron .,Ja som napríklad mala veľmi výrazne príznaky a nič z toho potom nebolo 🙂

andreatytler
2. máj 2025

@lilly2015 Priznaky tehotenstva su vacsinou take ktore si nikdy predtym nemala ked si cakala na kramy. Ja som mala po kazdom vklade nafuknute brucho a prsia a bolesti v bruchu, ale boli to len pms. Potom ked som bola tehotna som sa zacala v noci neskutocne potit, co sa mi dovtedy nikdy nestalo. Beries progesterov a ten casoto sposobuje nafuknute brucho. Ta zaha je skor priznak dehydratacie. Pi vela vody. a vela stastia.

veronika28102025
3. máj 2025

@lilly2015 ahoj ja som bola včera na krv ket bol 17.4 a príznaky som nemala žiadne a ani teraz nemám nič a test pozitívny

lilly2015
autor
3. máj 2025

@veronika28102025 Čoooo??To fakt??? Gratulujem ti.....a tešim sa stebou nech všetko dobré dopadne

veronika28102025
4. máj 2025

@lilly2015 dakujem pekne 🙂

babushkaem
4. máj 2025

Nepriznaky sa vobec nespoliehaj, ja ked som aka všetky príznaky sveta, tak to nevyšlo. A ked to vyšlo, tak ma jedine prsia trochu boleli…

lilly2015
autor
6. máj 2025

@andreatytler ďakujem veľmi pekne

andreatytler
7. máj 2025

@lilly2015 Tak ako? Este si nebola na krvnych testoch alebo nerobila test doma?

lilly2015
autor
7. máj 2025

@andreatytler áno bola som akurát nedávno mi prišla iba sm-ska s výsledkom Bhcg menšie -1.0 IU/I neviem čo to má znamenať nikto mi už v Reprofite nedvíha neviem či si mám ešte urobiť test zajtra alebo už to bude zbytočne

andreatytler
8. máj 2025

@lilly2015 Aha. tak to je mi luto. To je negativny vysledok. Tusim nad 5 je pozitivny. Ja som tak mala 5x. Az na 6x sa podarilo. Je to tazke.

lilly2015
autor
8. máj 2025

@andreatytler to vážne?A s darovaními vajíčkami sa ti to toľkokrát stalo?

andreatytler
9. máj 2025

@lilly2015 Prve 3 embryotransfery boli z darovanych vajicok a dalsie 3 embryotransfery boli z darovanych embrii. Je to velmi narocne skusat tolkokrat a neuspiet, ale stalo to za to.

natalis1998
9. máj 2025

@lilly2015 je mi ľúto že to takto dopadlo. Máte aj nejaké doplnkové vyšetrenia? Ja som si pred vkladom dala pozrieť čo sa dalo- robili mi odber na trombofilie, štítna žľaza a ešte Endometrio test (implantacne okno, a či je bakteriálne osídlenie maternici v poriadku). Niekedy za neúspešným transferom môže aj toto.. niekto ešte dopĺňa reproimunologiu. Držím palce 🙏🏻

lilly2015
autor
21. máj 2025

@natalis1998 ouu iba na štítnu žľazu mi robili a predtým som genetiku dala urobiť aj hematologiu skúsim sa opýtať doktora aj na iné vyšetrenia že čo mi NATO povie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre