Bežíme IVF maratón - na konci nás čaká mimi
takze raketky a vsetky ostatne dlhodobe snazilky, umelinky aj neumelinky, vsetky, ktore nechcene bezite tento maraton - v tejto temicke kazdu jednu na konci pocka sladky ruzovy batoztek stastia - a nebude to cukrova vata ale krasne babatinko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉
Taky to faaakt 😕 Ja mám síce zuby v poriadku, ale urobilo sa mi niečo na koreni zuba aj som s tým bola u zubára, nasadil mi na to atb, ale nezmizlo to úplne a vravel, že ak ma nebolí zub, tak to necháme tak a ak by sa to zhoršilo mám prísť v septembri a urobia mi resekciu. No tak to som z toho teraz paf 😕 Taky už radšej nič nečítaj 😀
zuzla neboj nič sa ti neskomplikuje všetko bude o.k.a maš pravdu no načo to niekomu vešat na nos aj tak čo nemaju taketo problemy nas nevedia pochopit a tie ich hlupe otazky ☹ takto sa tomu aspon vihneme držim ti palce 🙂
fedra to je super, takze dalsie dvojcatka, dufam, ze aj mne sa na jesen podaria dve, ked uz som 2x potratila, takdufam ze to teraz dobehnem
To len v dobrom ako radu, Zuzlík ty to máš pod kontrolou zúbky u teba to neplatí, to ide o vyslovené silný neliečený stav 🙂 , tak ti držím palce na zajtra potom napíš 🙂
Taky 😉
Alicka ďakujem za držanie palčekov. Vieš ja radšej nikomu nič nepoviem (teda okrem vám na fóre), lebo potom počúvať tú neúprimnú ľútosť a však ste ešte mladý a bla bla bla. To už fakt nechcem, tak to riešim radšej takouto formou. Ty sa chystáš v septembri?
ja začinam v polovici augusta dokonca si prvu inekciu pichnem na dovolenke.aj sa tešim aj bojim mam z toho take zmiešane pocity ja tiež nikomu nič nehovorim lebo potom je to tak ako si pisala.ja som boja2 krat v heliku a teraz idem do iscaru 🙂
taky baby vy ste sa stym TT v profile akosi rozbehli, taky gratulujem aj tebe, ja som tu dlhzie nebola, kym sa po tom potrate trosku nepozbierala, ale je to tu sama dobra sprava 🙂
ahoj kiki, veru ani som ťa tu dlho nevidela, vidím , že máte schválenú žiadosť 🙂 keby chceš znova skúsiť?
Zulka.. ahojky;)...mas pravdu vsetko same chilli tehule a pocarovane od teba 😵 ...
inak Mirus to ma aj v tabulkach chilli kura...takze ak chcete nejaku statistiku po chilli napiste jej do IP pre doplnenie ci ste mali chilli kuru 😵 ...
Taky... mne poopravovali vsteky zuby pred tehu tento rok...ked som si bola dat potvrdit tehu knizku tak mi nasiel dalsi malicky kaz takze sme vrtali a plombovali 😅 ....mas narok ako tehula na 2preventivky za rok...co sa tyka vytoku nosim stale intimku... 🙄 ... niekdedy ma chyta panika ci mi nahodou neodteka plodovka kurnik...
Zuzla....statsnu cestu zajtra a dobre spravy nech donesies...
Alicka tak už je čo chvíľa, tak musíme veriť, že to dobre dopadne. Aj u mňa je to 3IVFko, ale 1.ivfko som bola v KE a radšej som prešla do Helíku, ale vidím, že ty si Helík opustila, potrebovala si zmenu?
Tanitka ja mám tiež stále vložku 🙂 som sa tešila , že nebudem musieť nosiť 😉 , máme nárok aj na recepty nejaké zadarmo? niečo sa mi marí , že mi vraveli, ale nie som si istá 😒
Kvetka2 ty si po KET ostala tehotná? ak áno napíš do témy "tehulky po KET" ako povzbudenie pre našich mrazáčikov 😀
ja som mala velke problemy zo štit.žlazou aj 1 krat a ten druhy ani radšej nehovorim mala som cely organizmus dohovadeny a mala som posledny krat 8 vajok len neostalo mi ani jedno boli prazne a degenerovane a to spravila štitna tak doteraz som saliečila a už som stabilizovana tak preto 3 pokus.no a v heliku ma zle nastavili na stimulku a ja som skončila potom v lubochni na pozorovani a tam ma dali dokopy tak ja som preto menila centrum nemala som už doveru dufam.že teraz bude všetko super verim tomu musime hlavne tomu verit 🙂
Alicka a berieš lieky na štítnu žľazu?, ja som tiež ináč liečená už 5-rokov, štítna žlaza vie narobiť riadne problémy to viem 😖
taky 3 mesiace mi zakazali otehotniet a cistili ma 10.6. takze keby som zacala so stimulkou v auguste tak by to vyslo na vlozenie koncom spetembra a to uz budu 3 mesiace, len aby to vyslo vsetko podla mojich predstav
jasne pravidelne chodim na kontroly a beriem eutirox75 aobčas 100.ja som mala aj hrozne problemy s tlakom pri mojej dost chudej postave to bolo hrozne teraz je to chvalaboho dobre.a v lubochni su fakt super odbornici.taky a ked si v začiatkoch tehotenstva tak ti zvyšili davky?
alicag zmenili mi dávku z 50mg na 100mg a v auguste idem na kontrolu krvy aj vyšetrenie
Kiki neboj bude všetko dobré 🙂
tak ti držim prstiky nech je všetko dobre 🙂 🙂 🙂
tak prednešok sa lučim musim ist doprace ahoj všetky 🙂
Zuzla, no najskô to bola hrozná chuť, fuj, vôbec som to nevedela vypiť, ale už som si zvykla, ja ho pijem už asi 3-tí mesiac. Lebo mne sa hrozne po stimulke (aj na KET) vyhádzal chrbát, fakt hrôza a hlavne kvôli tomu som si ho nasadila. Dr. mi potvrdil že to asi bolo z tých hormónov (utrogestan). Teraz akné zmizlo, ale už sa teším na novú stimulku, zase sa vyhádžem 😠 ...ach jo....
Alicka ďakujem 🙂 aj ja tebe 🙂
Idem aj ja pracovať trošku, kuknem večerom držkajte sa páááááá, cmmučky 😀
Inak Ali aj ja mám problém so štítnou žľazou asi 3,5roka beriem tiež Euthyrox 125, ale mne práveže v Helíku keď videli, že beriem dosť vysokú dávku, sami odkontrolovali hormón štítnej žľazy, a aj chodím pravidelne na kontroly, takže by to malo byť OK. Tak ti držím palce, nech sa to tentokrát podarí a hlavne kvalitné vajka a potom embryštekov, ktorý sa zahryznú 😉
Zulka takže to pomohlo 🙂 A verím, že to pomôže aj pri stimulke.
Idem na obedík tak zatiaľ sa majte
Ahojte, v októbri ma čaká prvá IVF, v pondelok som bola u lekára a v septembri začíname prípravu.Najskôr antikoncepcia, potom injekcie, ale veď to vy asi všetky poznáte.
Ako vás tak čítam, nie je to nič jednoduché a hlavne sa obávam, že to na prvý krát nevyjde.
Inak vám všetkým držím palčeky pri všetkých vašich snahách.
Ahojte 🙂
Fedri, som veľmi rada, že srdiečka krásne bijú. vidím, že už si dala aj tt. teraz sa už stresuj s mierou. Držkám palčeky. veď tí malí sú riadní bojovníci. Predpokladám, že to budú baby 🙂
Zuzlík, dúfam, že obedík ti chutil a hormóny nerobia šarapatu. zajtra v heliose ti prajem samé dobré správy. netreba mať veľa vajok, ale kvalitné. viď Fedra 🙂
Taky, ahooj, takže už 13tt. Utešené. 🙂
Kukulík, teraz sa opatrujte, držkám paľuchy. 🙂
Zuzali ahoj 🙂

Taky zajtra idem na kontrolu, tak uvidíme, ale zareagovala som vcelku dobre, vyzerá byť kopec folíkov, tak dúfam, že budú aj kvalitné. Zajtra dám určite vedieť ako sme dopadli😉
Alicka nie som na PNke, tak dúfam, že sa nič neskomplikuje, nechcela som to nikomu vešať na nos 😉
Zabka ak si dáš vyhľadať cez google zelený jačmeň určite ti niečo nájde. A je tam o tom popísané dosť a je to aj na rôzne zdravotné problémy.