Bežíme IVF maratón - na konci nás čaká mimi
takze raketky a vsetky ostatne dlhodobe snazilky, umelinky aj neumelinky, vsetky, ktore nechcene bezite tento maraton - v tejto temicke kazdu jednu na konci pocka sladky ruzovy batoztek stastia - a nebude to cukrova vata ale krasne babatinko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
tak thuj thuj thuj nech vsetky vydrzime a dobehneme si do ciela po vyhru 😉
ahojte. ja len na skok. zuzlik, moc sa teším, že toľko krásnych vajok - a to si sa bála, že zle reaguješ. tak o chvíľu šup do bruška a budeš mamina - tu máš tehu vírusy, snáď zaberú 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 - určite budeš tehu.
babulky, pekný večer, idem počítať, čo ste popísali a potom ešte na skok sa pohrať s malou.
cikyta nech je zajtra pekná úrodička...
kukulik, je mi to ľúto, ale verím, že raz predsa súrodenec bude (viď nás)... 😵
taky, tak ten váš poklad sa k vám neotočil? to asi preto, aby ste si ho nabudúce viac vychutnali 😉
ahojte všetky
dakujem zuzulík.........Ozvem sa................Aj ja som chcela dokynu na vklad,lebo lekár mi to dával na 2 krát.Nepodarilo sa to na prvý.Embrijko zostalo v pipete a on myslel,že ho už mám v maternici.Ale omyl.A vtedy som bola dosť sklamaná a to som už vtedy vedela,že je to znamenie neúspechu.Taký blbý ciťák.(aj ty referuj rast tvojoch bambínok) 😉
mimochodom kocky - bola som na navsteve, kde maju male mimco a priniesla som Vam babatkovske virusiky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
sylvinka.............tu 1 lyžičku zaleješ,vypiješ.A potom to môžeš ešte raz použiť na dalšiu porciu............(a zalieva sa ako kapučíno.Najprv teplou vodou a potom vriacou.)
OK cikytka - pozriem to. Teraz i Taellka spominala Femigard, to sa mi zda tiez velmi dobre. Ja teraz uzivam len kyselinu listovu a papam vela ovocia. Ty uzivas i nejake umele vitaminky?
vsak to to ako tato tema bezime maraton no aj ja som obbehala vsetky temy kym som ta nasla, ale nabuduce ti napisem len IP 😠
Jáj to sú podmienky.Zajtra mám byť vonavočká a maximálne okúpanúčká a dnes nám odpojili na 2 dni teplú vodu. 😠 Seru to.Tak teraz si nahrievam ako baby z dzedziny. ☹
Zuzlík gratulujem k úrodičke 🙂 Pekne oddychuj, pi veľa tekutín a papaj bielkoviny.
Cikytka zajtra sa držkaj 🙂
Tak dík mapka.....................Už som okúpaná,idem jesť a čo sa mi chce najmenej,tak to je spať.Ja to nechápem.Už týžden v noci nespávam.Asi preto,že nechodím do roboty. 😒 😀
Jujka, áno, idem tam 😉
Kukulík 😢 😔
Zuzla, krásna úrodička 😵 blahoželám 😵
Cykitka, na zajtra prajem veľa krásnych vajok 😉
a k tomu môjmu myomu, pri všetkých troch IVF som ho už mala, ale v CAR sa ma vždy opýtali, či viem, že ho mám a ze by nemal prekážať.....ale dr. v kúpeľoch a moja nová dr. vraveli, že ho treba sledovať a zvážiť, či ho neodstrániť LSK ešte pred ďalším IVF 😒 ale už som objednaná do toho Brna, tak si necham poradiť aj tam 😝 .......a ešte len tak aby reč nestála 😀 viete čo mi povedal môj bývalý dr. keď som mu povedala, že mám myóm.....pozrel to UZV...a že kto mi také hlúposti nahovoril, že on má super UZV a nič tam nevidí 😲 (dúfam, že to nebude čítať 😅 )
Všetky už asi spinkáte alebo sa snažilkujete, tak idem aj ja....ale iba spinkať, lebo som sama doma 😀
Prajem dobrú nôcku a krásne sníčky 😵
dievcata...chcem sa vam VELMI VELMI VELMI podakovat za podporu 😵 😵 😵 🤐 🤐 🤐
vsetkym vam drzim silno palciska a budem na vas mysliet, z celeho srdca vam prajem uspesny koniec celeho vasho snazenia....
my sme nateraz s IVF skoncili, davame si pauzu...uvidime, co nam zivot prinesie a kde nas nasmeruje 😉 🙂
dobru noc a este krajsie sny 😵
Ja len tak na skok....som bola zvedavá na Zuzlíka 😉
Zuzlík, moja , to je krásna úrodička....tfuj, tfuj, tfuj, nech sa krásne všetky oplodnia a delia ako treba, nech Vám to konečne vyjde.....moc, moc, mooooooc Ti to želám 🙂 ...také dvojičky by boli super, čo povieš? 😵 Pozdravuj manžela, že na Vás myslíme a držíme palce a veríme, že teraz to bude to pravé "tehulkovské", a my Vás budeme o mesiac nasledovať 😉
Cykitka veľa kvalitných vajok zajtra želám, džkaj sa 🙂
Renusa IP
Kukulík - škoda... 😔 je mi to ľúto 😔
juja vsetko naaaaaaaajlepsie k narodeninkam, nech sa Ti splnia vsetky i tie najtajnejsie sny 😉
A fakt!...........Aj ja sa pripájam juja.Vela zdravíčka,šťastíčka,lásky a toho,po čom tvoje srdiečko túži.(waw kristove roky-tak nech prinesú dvojnásobné šťastie!)
ďakujem kočky ste zlaté, ďakujem Vám všetkým...toľko gratulácií som ešte ani nemala ako za dnešný deň 😉
Kukulik.. tuzba po druhom mimi je urcite rovnaka ako pri prvom... ale verim ze to dalsie cakanie na mimi zvladnete lahsie a mozno coskoro ked clovek nedufa.. zacnu motyky strielat 😎 ...
Zuzla...paaanecku 😵 ... tych teda je 😉 .... takze vsetky cez klasiku idu?... vidis vizeralo to vseliak...ale dobre to dopadlo 😉
Takyyy... to je betar 😅 .. ale tipujem ti chlapca 😀 ....
zuzla ... no teda super ... a to som ta este pred par dnami utesovala 🙂
Som rada, ze to takto dopadlo.
Ďakujem babulky 🙂 , poviem vám, že ani ja som toľko nečakala, ja som bola úplne v šoku, keď som sa dozvedela to čísielko. Rátala som okolo 10kúskou. Asi to možno bolo aj tým dlhým stimulovaním - až 17dní, zdalo sa mi to neskutočne dlho a pri mojích PCO - sa to teda odrzrkadlilo.
Fedri ani nevieš ako som si vážila a aj vážim vašu podporu, bez vás by som to takto určite nezvládla.
Tánička - takže rekord v stimulke som ti nechala 😀 a vajka nám budú ixovať, nemáme dobrý spermiogram. Mám volať ešte okolo 8.30 ako to sa podarilo vajka oplodniť, tak verím, že nejaký bojovníčkovia budú.
Jujiček 😵 aj my pozdravujeme mužík a aj môj mužík vás 😵 😀 Tak nech nám to už konečne výjde a budeme za sebou tehulky ako Kvetka s Fedrou 😀 Takže v auguste Ketujete? Siln, strašne silno držím palčiska. Už to musí dopadnúť len a len dobre.
Mapka aj tebe ďakujem že si na mňa myslela aj Takynke 🤐 😵
dobré ránko 🙂
jééj zuzlík no ty si iná hviezda- najskôr robia vajká drahoty a potom tu hodíš také krásne čísielko 🙂 som moc rada, že to tak dopadlo a nech sa teraz krásne pooplodnujú 😵 držkaj sa 🙂 🙂
zuzlík hurááá no to bude babatiek 🙂 čo budeš s tolkými robiť 😉 hmmm držím palčeky nech to dobre dopadne, teda na // 😀 a prskámmm 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cikytka - co to znamena, ze jedna lyzicka sa dva krat zalieva? To je predpokladam sypany caj - jedna lyzicka do dvoch dcl a zalejem najprv len do polky pohara a potom dolejem alebo ako?