Bola som na umelom oplodnení a nevyšlo to
Ahojte žienky som tú nová. Chcem aby ste mi poradili bola som na umelom oplodnení nevyšlo mi to. Terás sa chystám na druhý pokús
@hapipa nie je to klise ani nahodou, vela je na tom pravdy, co si napisala, ale zaklad je aby na klinike urobili vsetky vysetrenia, u nas bol problem u mna, endometrioza, na zaciatku som sa vystrasila, ze co sa s tym bude dat robit, ci vobec mame nejaku sancu, ale v Iscare si s nami sadli a normalne vsetko nam vysvetlili, rozhodli sme sa, ze skusime a nam to na druhy raz vyslo 🙂
nevzdavaj to, vydrž a uvidiš, že to byjde. Na ktorej klinike ste boli?
@s_o_n_i_k_e Prosim ake CAR ste striedali a kam ste nakoniec isli a uspeli? dakujem, snazim sa o maly prieskum, ale hlavu mam z toho zamotanu viac, nez na zaciatku …
@manika123456789 z GynFiv do ISCARE 🙂 a hned prvý vklad boli II v GynFiv sme šli vždy bez liekov a vkladali sme dve. V ISCARE som brala estrofem, amelgen, clexane a anopyrin. Zároveň sme dali v ISCARE aj asistovaný hatching čo v GINFIV ZA nemali. Lepidlo sme dali zakaždým a pri tom poslednom vklade som brala 5dni pred a 5dní po aj bromelain.

@boozenkaa nam to tiez nevyslo na prvykrat, ale na druhykrat uz ano, ono je dobre, ked doktor aj ti vysvetli, ze sa toto moze stat, nam to hned povedali, ze proste ked to nevyjde na prvykrat, ze nemame stracat nadej a teda som rada, ze sme ju nestratili 🙂
co sa tyka toho ako to bolo u mna po, tak som si davala pozor na nejake tazke veci, ale inak speci nic 🙂