icon

Bolesť po ET

17. feb 2022

Ahojte, už som písala aj pani doktorke do poradne, ale neviem sa dočkať odpovede, som nervózna 😟.
Včera bol druhý deň po ET a mala som asi 2hodiny bolesti ako keď má prísť menštruácia, boli dosť intenzívne, vystrašilo ma to. Myslíte, že je to dobré znamenie, že sa embryo uhniezdilo? Alebo sa radšej zbytočne vopred netešiť? Je to náš prvý pokus...
Ďakujem za rady a názory

lienka_9
17. feb 2022

Ja som mala takéto bolesti po et až neskôr po 10 dňoch...prve dni ma boleli prsia, kríže a pri cikani strašný tlak som mala

autor
17. feb 2022

@lienka_9 a ako to dopadlo?

lienka_9
17. feb 2022

Na výbornú, som v 6tt 🥰

sono2
17. feb 2022

Nemá bolesť nič s embryom, fakt reálne.
Si nabitá hormónmi to skôr spôsobuje tieto pocity.
Píšem zo skúsenosti.
Či sa ujalo odporúčam testovať najskôr 5 dní po vklade. Ja som Si nemala teplotu. Aj ta prezradila tehu.
Osobne som sa, keď sa podarilo cítila ináč už na druhý deň. Strašne som tam bola dole prekrvena denne chuť na sex fakt otvorene ti napíšem.
Som také ešte nezažila až do príchodu ms potom bolesti ako keď máš dostať tu najsilnejšiu Ms
Asi také dva tri dni potom už nič.

lienka_9
17. feb 2022

@sono2 ja som absolútne nemala chuť na sex a nemam az doteraz, predtým som bola pomaly nimfomanka a teraz nič. Čiže ako kto 😂 ja som nemala žiadne pocity, dokonca ani teplotu... jediné čo mi prezradilo tehotenstvo bol na 8 deň tehotenský test. Ale co môžem s tebou súhlasiť tak to bola ta bolesť v období MS

autor
17. feb 2022

@lienka_9 super, to gratulujem 🙂

autor
17. feb 2022

@sono2 ďakujem za info. No mne povedali, že skôr ako 14 dní po ET si nemám robiť test, že zbytočne 🤷‍♀️

lienka_9
17. feb 2022

Môžeš aj skôr, ak nevydržíš...na taky 8-9 už by ti malo ukázať

lienka_9
17. feb 2022

Ja som mala takéto na 8 deň po ET

autor
17. feb 2022

@lienka_9 no asi to veru nevydržím a skúsim aj ja skôr ako o 14 dní

sono2
17. feb 2022

@lienka_9 teplotu nie normálnu
Ja som si merala bazálnu.

sono2
17. feb 2022

14? To je hrozne moc ved to keď prirataš kultiváciu to je 19 dní dokopy to už ak sa nepodarí dávno každý dostane ms
Kľudne ok, po 7 dňoch alebo teda 10 je fakt max

sono2
17. feb 2022

Mne ukazal úplne zreteľne že žiaden duch už 4 dni po et ale ja som Mala úplne obrovské hcg dva dni Pred ms koľajnice ako hrom

lienka_9
17. feb 2022

@sono2 ja viem ze si myslela bazalnu, sama som si ju kedysi merala ale potom som usúdila že je to iba zbytočný stres

lienka_9
17. feb 2022

@sono2 Koľko si mala hcg na koľký deň?

januska1905
17. feb 2022

Ja som už na štvrtý deň trošku videla, a to bolo z poobedneho moču...🙃

sono2
17. feb 2022

Ja som mala na teraz neviem ci som bola na desiaty od vkladu alebo dvanásty 504 som mala

sono2
17. feb 2022

@lienka_9 prečo ťa to stresovalo?
Ja som presne vedela že kedy bola ovu
Robili sme aj natívne ivf a dvakrát som prišla že som vedela, že je už po ovu
A 5 dní pred ms som vedela, že sa opäť Nepodarilo.
Bazalka je super ukazovateľ

lienka_9
17. feb 2022

@sono2 ahaa ja že si mala vyššie hcg

sono2
17. feb 2022

@lienka_9 no tak ja som vtedy pozerala tabuľku lebo som študovala že čo, a presne som vedela deň a rozptyl bol 104 až 410 alebo tak. Takže to bolo fakt dosť 4 dni po et mať v podstate čiarku, to ma fakt malo kto.

lienka_9
17. feb 2022

@sono2 lebo ja som mala na 12 ty deň 1034 hcg

sono2
17. feb 2022

@lienka_9 to majú baby bežne čo čítam cca 200 menej. Možno som ja mala na desiaty deň, je to 5 rokov, vedela som, že to bolo na ten týždeň mega a bola som šťastná.
Tak hlavne že vyšlo.

gombarovav
4. sep 2024

Ahojte, 30.8 som bola na transfer tak dnes uz som 5 den po embryotransfere, tak dva dni do zadu som mala strasne bolesti podbruško ako na Ms a tak vcera ta bolest prestala a zacali ma strasne bolest križe. Ma dakto stim skusenosti? Prosim za kazdu odpoved

miuchamoja
22. okt 2025
@gombarovav

Ahojte, 30.8 som bola na transfer tak dnes uz som 5 den po embryotransfere, tak dva dni do zadu som mala strasne bolesti podbruško ako na Ms a tak vcera ta bolest prestala a zacali ma strasne bolest križe. Ma dakto stim skusenosti? Prosim za kazdu odpoved

@gombarovav ahoj smiem sa spytat ako ti to vtedy dopadlo? Som 6 dni po transfere a tiez som mala.treti den menstruacne bolesti ale teraz uz nic nemam :(