icon

Bolesť podbruška po odbere vajíčok

katkabur
4. mar 2015

Ahojte dievčatá. Sme pred umelým oplodnením.Chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s bolesťou podbruška po odbere vajíčok. V sobotu mi boli odobraté vajíčka a odvtedy cítim bolesť v podbrušku. Zajtra by mi mali vkladať oplodnené vajíčko späť, len ja neviem či mi to vložia, ak mám bolesti v podbrušku. Neviem, či som prechladla, alebo je to zo stresu, alebo sa len moc sledujem...

Strana
z2
candour
4. mar 2015

@katkabur je to nezmysel,zbytocne vytahovanie penazi z ludi.mala som ho raz,potom som to uz nechcela a sam lekar priznal ze nie su seriozne ved.studie,kt.by potvrdili realny vyznam glue na uspech vkladu.

zuzicek88
5. mar 2015

@katkabur Katka,kde si ako si dopadla? cely den som na teba myslela

katkabur
autor
6. mar 2015

Ahoj Zuzi, včera som tu nebola. Prepáč. Nedopadli sme dobre. doktor mi urobil sono a povedal, že mám hyperstimulačný syndróm a že vklad embria musíme odložiť, lebo mi hrozí v prípade vkladu zhoršenie stavu a mohla by som skončiť v nemocnici. Vysadil mi všetky tabletky, mám veľa piť a o tri týždne sa ukázať a dohodneme sa po kontrole, kedy sa urobí vklad embria.
A vy ste ako dopadli? Dúfam, že máte dobrú správu. Držíme palce 🙂. Daj vedieť.

zuzicek88
6. mar 2015

@katkabur Ahoj Kati,no to ma mrzi,ale ja som tusila,ze mas ten hyperstimulak,ale neboj,mozno to je aj takto lepsie,teraz si pekne oddychnes,naberies sil,potom bude uz jar a vsetko sa ti bude zdat lepsie a urcite sa to podari,nebojkaj,dobre bude. My sme dopadli dobre budeme mat babatko,vies co,normalne som plakala od dojatia,ked mi to sestricka povedala,len sa aj trosku bojim,lebo som chora,boli ma hrdlo a mam prisernu nadchu,uz len cakam,ze kedy mi nos odpadne

katkabur
autor
6. mar 2015

Zuzi, to je super 🙂 Gratulujeme. Teraz pekne oddychuj, dopuj sa celaskonom a dobre na imunutu je aj echynacea, alebo imunal. 🙂 Tešíme sa s vami. My si ešte počkáme, ale veď potom bude všetko tak ako má byť 🙂

zuzicek88
6. mar 2015

@katkabur Dakujem krasne

maculicek1977
14. apr 2016

@katkabur ahoj ja som tiež po odbere 2 deň a tiež ma bolí podbruško, po odbere ma začalo večer a sa to len stupňovalo.....na druhý deň som zjedla 3 x ibuprofen to pomohlo a dnes ráno mi už bolo dobre a teraz zasa také bolesti zasa som si dala ibáč......ako to bolo v tvojom prípade, ďakujem za odpoveď.

katkabur
autor
14. apr 2016

Ahoj Maculicek1977. Mňa bolelo po odbere podbruško stále, po štyroch som bola na kontrole a doktor mi zistil, že mám hyperstimulačný syndróm. Napísal mi lieky proti bolesti a musela som veľa piť a vklad mi odložil až o dva mesiace, kým som bola opäť v poriadku.
Neboj sa, ale keď Ťa bolesti neprejdú, choď na kontrolu a povedz, čo Ťa trápi. Doktor Ti urobí sono a uvidíš, čo a ako ďalej. Držím palce 🙂

miladkamisalkova
Autor odpoveď zmazal
pietrula
8. jan 2023

@zuzicek88 Do ktoreho centra si chodila ty? Mne tiez v reprofite ziadne ATB. A mam dost bolesti, som pol dna po odbere. A to som mala native, cize ziaden OHSS.

Strana
z2