Bolesť podbruška po odbere vajíčok
Ahojte dievčatá. Sme pred umelým oplodnením.Chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s bolesťou podbruška po odbere vajíčok. V sobotu mi boli odobraté vajíčka a odvtedy cítim bolesť v podbrušku. Zajtra by mi mali vkladať oplodnené vajíčko späť, len ja neviem či mi to vložia, ak mám bolesti v podbrušku. Neviem, či som prechladla, alebo je to zo stresu, alebo sa len moc sledujem...
Ahoj Zuzi, včera som tu nebola. Prepáč. Nedopadli sme dobre. doktor mi urobil sono a povedal, že mám hyperstimulačný syndróm a že vklad embria musíme odložiť, lebo mi hrozí v prípade vkladu zhoršenie stavu a mohla by som skončiť v nemocnici. Vysadil mi všetky tabletky, mám veľa piť a o tri týždne sa ukázať a dohodneme sa po kontrole, kedy sa urobí vklad embria.
A vy ste ako dopadli? Dúfam, že máte dobrú správu. Držíme palce 🙂. Daj vedieť.
@katkabur Ahoj Kati,no to ma mrzi,ale ja som tusila,ze mas ten hyperstimulak,ale neboj,mozno to je aj takto lepsie,teraz si pekne oddychnes,naberies sil,potom bude uz jar a vsetko sa ti bude zdat lepsie a urcite sa to podari,nebojkaj,dobre bude. My sme dopadli dobre budeme mat babatko,vies co,normalne som plakala od dojatia,ked mi to sestricka povedala,len sa aj trosku bojim,lebo som chora,boli ma hrdlo a mam prisernu nadchu,uz len cakam,ze kedy mi nos odpadne
Zuzi, to je super 🙂 Gratulujeme. Teraz pekne oddychuj, dopuj sa celaskonom a dobre na imunutu je aj echynacea, alebo imunal. 🙂 Tešíme sa s vami. My si ešte počkáme, ale veď potom bude všetko tak ako má byť 🙂
@katkabur ahoj ja som tiež po odbere 2 deň a tiež ma bolí podbruško, po odbere ma začalo večer a sa to len stupňovalo.....na druhý deň som zjedla 3 x ibuprofen to pomohlo a dnes ráno mi už bolo dobre a teraz zasa také bolesti zasa som si dala ibáč......ako to bolo v tvojom prípade, ďakujem za odpoveď.
Ahoj Maculicek1977. Mňa bolelo po odbere podbruško stále, po štyroch som bola na kontrole a doktor mi zistil, že mám hyperstimulačný syndróm. Napísal mi lieky proti bolesti a musela som veľa piť a vklad mi odložil až o dva mesiace, kým som bola opäť v poriadku.
Neboj sa, ale keď Ťa bolesti neprejdú, choď na kontrolu a povedz, čo Ťa trápi. Doktor Ti urobí sono a uvidíš, čo a ako ďalej. Držím palce 🙂

@katkabur je to nezmysel,zbytocne vytahovanie penazi z ludi.mala som ho raz,potom som to uz nechcela a sam lekar priznal ze nie su seriozne ved.studie,kt.by potvrdili realny vyznam glue na uspech vkladu.