Bolesť v podbrušku deň po kryoembryotransfére
Ahojte prosim vas o radu.vcera som bola na ket a stale ma pobolieva v podbrusku a obcas pichne vo vajecnikoch.prosim neviet co to moze byt?dufam ze neprichadzam o malicke.dakujem.
Boze dakujem ani neviete ako ste ma upokojili.hladkam stale tak snad sa nic nepokazi.
ahojte babky zabky ja som 8 den po ketku a neviem ci sa to da nejako zistit ale neviete ako sa da zistit ci su drobceky este stale tam kde maju byt alebo uz nie?
Jasne,že su tam.Nemožeš pochybovať,musiš verit a čakať,žiadne pochybnosti.Neni dovod aby tam neboli.A ked TI možem poradiť,čitaj čo najmenej o tom ake to maju ine.Ja som išla na krv,že nezadarilo sa,po 10 rokoch snaženie čakame chalana.Držim palce
@januska150 presne to by zaujimalo aj mna.
Baby,vydržte nebojte sa bude to dobre..
@januska150 drzim ti palce kolko mrazacikov ti vlozili a kolko bunkovych?
@nedarisa ja som mala po KET tusim na treti den (uz neviem presne, kolky den to bolo) take strasne krce, ze som sa ledva vystrela. trvalo to asi hodku - dve a potom to povolilo.
vajecniky stale pracuju, pocas celeho prveho trimestra produkuju hormony, ktore uz potom produkuje placenta
oddychuj, bud v klude, verim, ze vsetko dobre dopadne 🙂 🙂 🙂
Bolesti v podbrusku a pichanie vo vajecnikoch zvyknu byt skorymi priznakmi teotenstva pri normalnom otehotneni. Je mozne, ze aj u teba to tak je, ak sa zarodky uchytili 🙂
@nedarisa vlozili mi dvoch a jedno malo sest a druhe sedem
Kam chodis?Ja som mala 3 a 4 co mi vlozili a mala som jedno 6bunkove a to ze nieje vhodne.ale neviem preco
@nedarisa vo februari sme mali ET a vcera sme mali prvy KET....prve nam nevyslo, prisla som on v piatom tyzdni ☹, teraz verim,ze to vyjde...a ty?Kolky pokus mate teraz? Citim sa v pohode, akurat,ze ma boli v podbrusku a raz za cas mi pichne vo vajecniku.A rano som sa zobudila s bolavymi krizami, coz je pre mna nezvycajne.
My sme mali 2 ket.tak to mame uplne rovnake aj mna pobolieva v podbrusku, ale ci to je znamenie toho dobreho, tak nech boli ako cert🙂kolko ti vlozili mrazacikov?
@pekaska jej, to je super, my po siedmych rokoch čakáme chlapčeka🙂) tak sa len držme🙂
@cucoriedkacucoriedka my sme zial boli opat neuspesny.drzim palceky.a u kam chodite do caru
@nedarisa jáj, tak to mi je ľúto...ale nevzdávajte to....ono to raz príde, len keby sme vedeli kedy, že? my chce chodili do iscare, ba. k doktorke petrovej, a nechala si ma u seba aj v ružinovskej poradni, takže stále som u nej, asi budem pri nej aj rodiť, tak to vyzerá.
tak sa držte🙂 a hlavu hore.

Neboj,ja som mala tiež podobne a bolo to ok.Teraz som 23.TT.Len bud v pohode,nestresuj sa aby sa mu bolo dobrucko.To chce klidek a pohodičku.