Boli ste už v Gyn - Five na IVF?
Chcem sa vas opytat ci ste tam boli?Mate tam nejake skustenosti??Ja tam chodim gyn fiv ale piatok tam idem odbor krv zistit ci som tehotna alebo ne.Ak sa mi nepodari tak idem na umelom oplodenie.A na umelom oplode 🙂 nie tam robia gyn fiv alebo nekde do nemocnice ruzinovej??Lebo ma poslali do ruzinova ked som bola na laparoskopiu.Takze chcela som vas vediet.Dakujem
@viola628 ahoj,aj ti chodis do gynfi?ja chodim dr.Harbulakovi,je dobri lekar,na to ze mi 1 ivf nepodarilo,ale teraz som bola na ket-ket znamena,ked ti pred 1ivf odberu vajicka a mas ich viac oplodnene tak mozes ich mrazit.A keby ti prvy transfer nepodarilo,tak mozes ist na ket tedi vyberu z mrazaku embrya a daju na transfer.Ti este len chystas,alebo uz si bola?
ahoj ja som chodila do gyn fivu na prvý krát IVF vydarené🙂))) doma máme dvoch šibalov:_)))) držím všetkým päste 😉
Dobrý den snažilky a aj maminy ja teras beriem injekcie na vedsi pocet vajicok a potom uz viber a oplodnenie .
Som cela nesvoja z tých injekcii a tak rada by som vedela ako uspesnost bola uvas pri prvom oplodneni ??
Ahojte kočky, chodíte sem ešte: Ja chodím do GIN FIV, mam za sebou 2x IUI neuspešne,teraz idem prvykrat na ivf včera mi odobrali 7 vajíčok a teraz čakám či sa podarilo oplodnenie a na vklad. Strašne sa bojim ako to dopadne. Chcela by som vedieť aké máte skúsenosti, či vám to vyšlo na 1krát a ak nie aký vam povedali dôvod. Ďakujem. Pekný deň 🙂
babenky odporucam vam temu Pipiny z Gin-Fiv. tam nas chodi viac a urcite tam najdete vsetky odpovede na vase otazky.
@katkaaaa001 Ahoj,no ja uz teraz idem na 2krat na Ivf.Prvy bohuzial my nevyslo ale tebe drzim palce aby ti podarilo,Mne povedal doktor ze nevidi nejaky problem aby som nebola tehotna,na vsetko reagujem ok🙂,len ti vajicka co aj oplodnia nie vsetky su 100%,ale neboj tebe bude vsetko ok 🙂Teraz uz vies kolko ti oplodnilo?Ku komu chodis?Ja chodim dr.Harbulakovi...12. agusta idem na konzultaciu
@zuzanka05 Ahoj...takže oplodnili sa mi prirodzeným spôsobom štyri vajíčka a dnes mi dve vložili, mali už osem buniek, takže teraz už len čakám....Ja chodím k dr. Drábekovi, držím ti palce aby ti to už vyšlo a mohla sa tešiť z babätka 😕
@katkaaaa001 Ahoj,no ako si dopadla,testy su dobre,dopadla vsetko ok 🙂 Ja uz coskoro koncim stimulaciu,zajtra rano mam ist na kontrolu"mozno ze pondelok bude punkcia.... 😉
Ahojte dievčatá, som tu prvý krát. O bábätko sa s manželom snažíme už 4 roky a bez úspechu. ☹ Po všetkých tých vyšetreniach,ktoré som absolvovala ja a aj manžel vzniklo to že ja mám jeden vaječník nepriechodný a endometriózu a manžel má astenoteratozoosspermiu a 88 percent patologických spermií. ☹ Navrhli nám asistovanú reprodukciu je to pre manžela veľká rana a zničené ego no potrebovala by som sa dozvedieť o nejakej klinike, krorá má veĺmi dobre výsledky čo sa týka IVF a ,ktorá by nám v tom vedela čo najlepšie pomôcť.Aké máte skúsenosti na Slovensku?Na akú kliniku by sme mali ísť. Už sme z toho dosť na nervy a musíme sa niekam pohnúť. Ďakujem za názor a info.
@mojko2223 Ahoj ja som chodila uz 1 rok do Gynfi Ba stale neuspech,nam lekar povedal ze nevidi nejaki dovod,aby som nebola tehotna ....navsetko reagujem dobre,aj odobrali vajicka,aj oplodnilo,manzel ma dobri spermiogramm,,,tak neviem preco to nepodari ☹ Mozno ze tebe pomozu v gynfive,aj ti budem drzat palce,aby ti podarilo,ale ja som teraz rozhodla ist do Brna na kliniku Reprofit .....
Ahoj zuzanka05 tak to ma mrzí,že sa Vám to ešte nepodarilo. Ja som on mojho gynekológa dosta odporúčanie do Zlína tak to asi vyskúšame tam dúfam že sa to podarí. Inak prosím ťa ako dlho trvá celá tá procedúra na IVF?
Ešte nie som objednaná zajtra sa s gynekológom mám dohodnúť na postupe on tam pozná nejakého výborného doktora (Slováka) tak sa s ním má spojiť aby sme isli s manželom k nemu tak sama som zvedavá aj sa tesím aj mám strach a som plná ocakávania...
@mojko2223 ahoj,my sme chodili s manželom do Gyn Fivu k doktorke Stenovej,boli sme max spokojní a po treťom IVF nám teraz doma spinká polročná dcérka Terezka.Dúfam,že sa Vám čoskoro pošťastí,treba hlavne veriť,že to vyjde 😉
Ďakujem za povzbudenie
@balinka Ahoj moja,este som tak nezistila nic,len to co tu citam na stranke-Slovenky a ivf reprofite brne,skusenosti-precitaj,tam ti aj poradia ked tam napises.ale co viem tak ti poradim...co som zistila,ze ked ides na prvu konzutaciu tak zober zosebou vysledky hp(hormonalny profil)to ti gynekolog spravy a partner ma zobrat sp vysledky (spermiogram)....Bola som informovat poistovni ja mam VSZPtam mi dali tlacivo co ma lekar vyplnit,ale to mozes stiahnut aj cez internet na ich stranke ,ale ked si VSEOBECKE....potom Brne na klinike musis vyplati celu sumu to vyjde cca 1500eur,pozri na stranke www. Reprofit Brno,,,potom z Brna dostanes fakturi,blocky a zoberes do poistovni a das na refundaciu....Prajem ti pekny vecer,a ked ti mam poradit,a ked viem tak ti poradim 🙂 Dlho ste snazili pred gynfim a tam ti podarilo na 1 krat?
@zuzanka05 ahoj.podarilo sa mi to z prveho ivf a na tretikrat z ket.dakujem za info,takze od gynekologa hormonalny profil a manzel sp a to je vsetko?a vseobecka potom nieco preplaca?to si mam vypytat z brna nejake tlacivo pre vseobecku.toto som sa dopatrala,ze je to okolo 1500 eur,ale pisala mi jedna babulka,ze ona ma doverru a jej preplatili 980 eur a dalsej babe,ktora ma vseobecku 1200,tak to by bolo supper,ale tak ona by mi neklamala.keby vies nieco nove,tak daj vediet,alebo ja podam nejake info.prajem pekny vecer
Ahojte.Poprosila by som nejaké informácie O pani Dr.Stenovej.Na budúci týždeň máme ísť K nej.

@viola628 ET je EmbryoTransfer a KET je KryoEmbryoTransfer - t.z. ked ti prenesu zmrazene embryjko. Pri stimulacii budes brat hormony, aby ti dozrelo vuac vajicok ako obvykle v cykle. Nasledne tu tie vajicka pod naekozou odsaju z vajecnikov /OPU - ovarialna punkcia/ a v labaku ich oplodnia spermiami. Ak ich mas po oplodneni dost aj na ET /embryotransfer - zavedenie do maternice/ aj na zmrazenie, tak ti niekolko este aj zmrazia. Ak by sa nepodaril ET tak hned na dalsi cyklus si mozes dat zaviest do maternice "mrazacika"... teda ist na KET.... a tak pokracovat, kym ich budes mat 🙂 Ak budes mat po stimulacii hormonmi ale vajicok malo al. nebudu vhodne na mrazenie, tak teda ziadne mrazenie nebude a budes sa musiet spoliehat len na to, ze hned ten prvy transfer sa ujme. Dalsia IVF stimulacia na ziskanie vajicok moze byt ale za cca. po 4-5 mesiacoch, ale ak mas zmrazene, tak to sa ako IVF cyklus nepocita, tie si mozes dat zaviest hocikedy. Drzim prsty, nech ani KET nepotrebujes a nech ste uspesni hned pri prvom transfere.
Mozno dokonca budete potrebovat len IUI /IntraUterinnaInseminacia - zavedenie spermii do maternice - BEZ odperu vajicok/ - co je uplne neinvazivna metoda, hoci s malou uspesnostou ale fakt neskodna. To zavisi od toho, v com mate problem, co vam dr. navrhne. My sme boli napr. 2x na IUI kym som zacala stimulovat na IVF. Ku komu idete?