icon

Brali ste niektorá antikoncepciu pred IVF?

bobi3
1. sep 2011

Ahojte holky, chcela som sa opýtať, či nemáte niektorá skúsenosti s antikoncepciou pred IVF. Nás čaká naše druhé a doki mi predpísal Cilest na 1 mesiac pred stimulkou 😕 Nebrali ste takto niektorá tiež? Poctivo som brala celý mesiac, bol to zvláštny pocit kŕmiť sa antikoncepciou, keď chcem otehotnieť 😖 Teraz už mám Merional a mám začať pichať na druhý deň mršky. Neviete na koľký deň po dobratí by mala doraziť? V utorok som mala poslednú tabletku a mrška stále nikde 😠 Už by sme aj radi začali 😔
Ďakujem pekne 🙂

nika009
2. sep 2011

@bobi3 Ahoj, aj ja som brala antikoncepciu pred IVF. Mrska dorazila na 4. den po vysadeni.

bobi3
autor
2. sep 2011

@nika009 ďakujem 🙂 tak ja mám teraz 3. deň a som už netrpezlivá. Dúfam, že skoro dorazí 😉 A podarilo sa vám?

nika009
2. sep 2011

@bobi3 este len picham treti den, ale dufam ze sa podari 🙂 A nech to rychlo ubehne tebe aj mne, lebo tie injekcie nemam rada a dost ma z toho boli hlava

avlv
29. okt 2013

@bobi3 a môžem vedieť v ktorom centre to tak riešili? Bojím sa, že to bude lekár odporúčať aj mne a zbytočne sa to bude predlžovať o ďalšie mesiace. ☹

bobi3
autor
29. okt 2013

@avlv iscare v Bratislave

chrisula
12. nov 2013

ano měsíc před ivf jsem brala take antikoncepci minervu...

majusik26
12. nov 2013

majusik26 ahojte vie mi niekto poradit chodil uz niekto na vysetrenia s riesenim ovulacie folikuli a bral klomifen a podarylo sa jej otehotniet?