Čaká vás vklad v januári 2025?
Ahojte koho tiež čaká vklad v januári ? 🙂 môžme sa aspoň navzájom podporiť. ♥️
baby v akom stadiu vam vkladali embryo? mne vkladali dnes na 5 den a povedali, ze este nebolo v stadiu blastocysty, ale ze to nie je nezvycajne
Mne dnes vkladali hatchujucu blastocystu.. kvality BB . A to mi povedali že nie je najlepšia a ale ani nie najhoršia.
@safranca15 Gyncare 🙂
Ahojte dievčatá
Prosím vás ako prebieha vklad, zajtra ma caka prvy a neviem naco sa pripravit
Ďakujem za radu
@spuntik12 určite by som poradila aspoň môj názor ja som prvý raz ostala doma na pn a už by som druhý raz to nezopakovala . Mne už z toho hrabalo furt pichlo ma tam , ostalo mi zle , unavená som bola úplne hlava si hovorila svoje, furt som myslela len na jedno a dopadlo to katastrofálne .. myslím to dobre že je to dosť náročný proces hlavne na psychiku ..
@spuntik12 ano, ja som si pocas po vklade robila len test a neg. Potom som uz nemala odvahu, zase cidiet len 1 ciarku.. ano krvne testy boli neg. Ostalo nam jedno embryjko. Skusame hned nasledujuci cyklus. Ale tolko obav mam..
Tebe drzim palce 🥰 to moze vyjst este. Kedy ides na krv?
@lauri24 , jooj to mi je ľúto 🥲
No pokial je este embryjko tak hura do toho,treba verit a myslieť pozitívne 🤞za ten malý poklad to stojí
Budem na teba myslieť
A robis pred druhym vkladom nieco ? Vyšetrenia alebo vitamíny?
Ja mam prist na krv az 24
A úprimne test si robiť nebudem, nech to viem 100 ci uz bude pozitívny výsledok alebo nie
Inak by som asi moc premýšľala

Ďakujem a tiež držím palce aby sa zadarilo ♥️