ahojte, je tu niekto, kto je prave po ET a su pred nim dlhe dni cakania?
@katka1177 tak stichlo Kati..čo tu budeš depkarit..keď to nevyšlo,tak baby zdrhavaju to je prirodzene..nemajú sa čo pýtať tak sa snažia vyventilovat..treba život žiť aj bez dieťaťa..zatial..kým nepríde ďalšia šanca..🙂 držím palce!
@michelitta
@katka1177
vo viacerých témach to stíchlo, pretože teraz poslednú dobu tu bolo dosť neúspechu 😒 no čo už ja tiež občas prečítam, ale už toľko neprispievam 😉
@michelitta
@ursula5 uplne suhlasim 🙂 .... nedepkarim . 🙂 ..... drzim palceky aj Vam vsetkym .
@pici ahojki, tak som sa dočítala tu zlu správu a je mi to lúto, tak moc som ti držala päste. tá endoška je vážne potvora, ale pozri na mna zadarilo sa a to som bola 3 x na laparke, a každou ďaľšou to bol nález vždy horší a horší.
ba dokonca si myslím že aj moja ovulácia prestala byť taká lebo po akých konských dávkach som dopestovala len dve vajká. ja som skusila na tu endošku takú radikálnu diétu, a aj si myslím, že aj to trošku pomohlo k tomu aby ivf bolo úspešné.
@jajabajaja áno si PN....a dokedy??? ja tiež nad tým uvažujem...lebo som hotová a bolí ma furt dosť brucho a zle mi je proste v robote...asi sa na to....vieš čo...včera som dokonca trošku špinila... ☹ ☹ ☹
@katka1177 akojky, ako???? ja som K.O...nechcem byť v práci....tak som sa sem trepala...ale neni to dobré...aspoň mám taký pocit....nechcem sa robiť, že som chorá, alebo niečo také ale je to náročné...a veľmi...ja pracujem z klientami a to sa nedá....večer prídem taká domov, že mám vždy pocit, že dostanem MS....hroznéééééééééééé ☹
@monikad ahojkaj,ano cvici sa to kazdy den po tyzdny, prvy tyzden 15 krat,20,25.30, atd.ale to iba 3 cviky a ostatne su po menej cviceny.Dokopy to trva tak hodinku aj pol. Ano zvladla som to,len si treba tie cviky rozdelit na polovicu nieco rano a nieco vecer, je to tak lepsie.
@monikad Ahojte kočky. Ja som teraz začala cvičiť Mojžišku (neviem, či to bude mať nejaký význam, ale ak nič iné, tak zle mi to neurobí, aspoň si dám trošku kostrč do poriadku). Len Vám chcem povedať, že najlepšie je Mojžišku cvičiť pod profesionálnym fyzioterapeutom. Ja dnes idem na druhé cvičenie a v rámci cyklov cvičení sa má uskutočniť aj narovnanie kostrče (cez konečník 😕 ). Doma ju veľmi cvičiť neodporúčajú, nakoľko ak sa cvičí zle, nemá význam.. Vidím, že si z BB - v Rooseveltke ju cvičia😉.
dievčence,ja som tiež cvičila Mojžišku,ale asi len dva týždne a mesiac pred transferom som si dala detoxikačnú kúru podľa knihy od Mačingovej - Najedzte sa do štíhlosti,aj som schudla 2 kilá a myslím,že aj to pomohlo,že teraz máme v brušku dve mimíška 🙂
cawte kocky.....chcem sa vas opytat, zacala som so stimulaciou, dnes 5 ty den,a nic necitim, zaidne bolesti , nafuknutie,proste nic.Je to normalne?Ci nereagujem na stimulaciu...
@linda81 dakujem.aj ja tebe.nech ich je tam co najviac.no stale mam tusenie,ze su tam obe,tak uvidime.zatial relativne ok,len som unavena a dnes mam trosku tazobu na zaludku a nechuti mi jest.no a stale tie obavy sa sem tam vynaraju.ale snazim sa lezat,tak snad to zvladneme a vyhrame.no a sem tam ma podbrusok boli
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ursula5 diky🙂