CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Kocky, co platili ste na Antolskej za icsi?
€ 880 za 3 embrya, Iscare to ma v cenniku
Baby aky mate nazor na dr. Marsika?
ahojte, ak nam to tnto mesiac nevyjde, ideme aj my k dr. marsikovi na antolsku 😉
@radina ahoj Radinka chcela by som sa ta spytat kolko ste platili na antolskej a za co vsetko,ja som pred ivf termin mame 1.10.2012 tak sa nemozem dockat chodime k Dr. Marsikovi a som s nim zatial velmi spokojna,ma velmi osobity pristup a vsetko co potrebujem vediet tak mi povie
@mimickapn Ahoj, tak sa tam mozno stretneme 🙂 ja mam v ten termin ketko 🙂 dokopy to bolo tusim 700e. Platili sme za icsi, mrazenie, predlzenu kultivaciu, lieky, v den ivf to bolo okolo 500 e. Lieky postupne predtym, lebo ja som si musela este doplacat za nejake, lebo som ich potrebovala viac ako povolila poistovna.
Ahoj Radinka,tak dnes som bola rano na krv a potom mi robil dr.Marsik sono a potesila som sa lebo mi povedal ze uz je vidiet aj sliznicu aj vajicka zacinaju trosku rast,lebo som mala strasne male vajecniky,tak som happy,dufam ze to pojde uz len k lepsiemu,ale asi sa tam nestretneme lebo mi povedal ze to bude u mna trvat trosku dlksie stimulka,este mi dal aj dalsie lieky Merional,utrogestan a este nieco ale neviem ako sa volaju teraz beriem pergoveris a gonal,takze asi v pondelok ideme zase na krv a sono a dufam ze uz budu tie moje neposlusne vajicka v poriadku a povie mi kedy ideme na to.Radina aj si bola na marodke ked si bola prvy krat na odber?Drzim ti palceky aby ti to vyslo a dockala si sa mimca 🙂
@mimickapn Ahoj,dakujem . 😉 tak mne dnes volali, ze sa embryjka rozmrazili a ten pondelok plati 🙂
Bola som na PN asi 2,5 tyzdna, podla mna to bola chyba. Len som sa zbytocne doma stresovala, po ketku idem hned na druhy den do prace, a tak to spravim aj pri ivf, hlavne aby na to clovek stane nemyslel. Alebo ostat doma od OPU do vkladu a potom ist do prace.
@simea25 och moja to mi je luto 😔 dufam ze vam zistia cim skor pricinu aby ste to mohli dotiahnut do konca 😉 no ja som na nich tam hore strasne zvedava, neviem co somnou porobia lebo clostil mi zabral ale nezadarilo sa ani raz mala som ho 2x a moj doki uz nechce nic dalej robit... a zase hned do car som nechcela ist, aj ked oni asi su car 😅
@radina Tak vcera sme absolvolavi OPU a mala som 7 vajicok a dnes som volala s dokym a ze 2 sa podarilo oplodnit tak sa budem modlit aby vydrzali do pondelku lebo o 10 mame vlkad tak myslim na ne aby vydrzali embrijka moje.A teraz beriem utrogestan a este mam spinenie po vcerajsku neviem ci to je normalne a ty si mala kolko vajicok vybratych a oplodnenych?drz mi palceky a drzim aj ja nech sa pekne uhniezdia a vydrzia 🙂
@mimickapn Ahojky, ja som mala vajok 10, 8 bolo vhodnych na oplodnenie, 2 sa potom hned mrazili, 2 mi vkladali po PK, 2 nevydrzali a tusim dalsie 2 nechali este dlhsie na PK , tie tiez nevydrzali.
Spinenie je OK, ved ti napichali vajka, ja som mala okrem toho aj dost bolesti v celom bruchu asi 3 dni. Drzim palceky, nech vydrzia !! 🙂
Dakujem aj ja som mala vcera vecer take bolesti v celom bruchu ze som si myslela ze je to hyperstimulacny syndrom ale rano bolo v pohodke a kym si cakala na vkad tak vydrzali vsetky vajka do vkladu od OPU? 🙂
a teraz ti vkladali mrazacikov ,ked pises ze nevydrzali,ci si bola zase na OPU?ja sa modlim aby vydrzali vajka do zajtra aby mi ich pekne dali do teplucka maternice 🙂 a aj si isla do prace teraz po vklade?ja ani neviem ako by som po odbere robila,lebo ma stale boli brucho a vajecniky,ale uz nespinim aspom 🙂

Ahojte kocky, tak ja mam par dni pred ivfkom na Antolskej. Zatial nas to vela nestalo, len lieky a spg.