icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

radina
18. júl 2012

Ahojte kocky, tak ja mam par dni pred ivfkom na Antolskej. Zatial nas to vela nestalo, len lieky a spg.

cory75
18. júl 2012

@radina držim palce, nech to vyjde 😉

radina
19. júl 2012

@cory75 Dakujem ! 🙂

andydi
23. júl 2012

@deana11 nie, pohlavie sa neda vybrat, nam robili PGD, koli geneticky zlym spermiam, preto sme vedeli, co vkladali

radina
26. júl 2012

Kocky, co platili ste na Antolskej za icsi?

deana11
2. aug 2012

@andydi
Kolko ste platili za PGD?

andydi
10. aug 2012

€ 880 za 3 embrya, Iscare to ma v cenniku

simea25
5. sep 2012

Baby aky mate nazor na dr. Marsika?

radina
8. sep 2012

@simea25 Ahoj, vcera som bola u neho, taktiez asistoval mojej DR pri vklade, myslim, ze je to fajn doktor, bol velmi mily a ochotny.

piefunko
21. sep 2012

ahojte, ak nam to tnto mesiac nevyjde, ideme aj my k dr. marsikovi na antolsku 😉

simea25
23. sep 2012

@piefunko
a kam chodíte teraz?

mimickapn
23. sep 2012

@radina ahoj Radinka chcela by som sa ta spytat kolko ste platili na antolskej a za co vsetko,ja som pred ivf termin mame 1.10.2012 tak sa nemozem dockat chodime k Dr. Marsikovi a som s nim zatial velmi spokojna,ma velmi osobity pristup a vsetko co potrebujem vediet tak mi povie

piefunko
24. sep 2012

@simea25 nikam, normalne len ku gynekologovi, len mi povedal ze ak to teraz nevyjde ze ma posle tam.

radina
26. sep 2012

@mimickapn Ahoj, tak sa tam mozno stretneme 🙂 ja mam v ten termin ketko 🙂 dokopy to bolo tusim 700e. Platili sme za icsi, mrazenie, predlzenu kultivaciu, lieky, v den ivf to bolo okolo 500 e. Lieky postupne predtym, lebo ja som si musela este doplacat za nejake, lebo som ich potrebovala viac ako povolila poistovna.

mimickapn
27. sep 2012

Ahoj Radinka,tak dnes som bola rano na krv a potom mi robil dr.Marsik sono a potesila som sa lebo mi povedal ze uz je vidiet aj sliznicu aj vajicka zacinaju trosku rast,lebo som mala strasne male vajecniky,tak som happy,dufam ze to pojde uz len k lepsiemu,ale asi sa tam nestretneme lebo mi povedal ze to bude u mna trvat trosku dlksie stimulka,este mi dal aj dalsie lieky Merional,utrogestan a este nieco ale neviem ako sa volaju teraz beriem pergoveris a gonal,takze asi v pondelok ideme zase na krv a sono a dufam ze uz budu tie moje neposlusne vajicka v poriadku a povie mi kedy ideme na to.Radina aj si bola na marodke ked si bola prvy krat na odber?Drzim ti palceky aby ti to vyslo a dockala si sa mimca 🙂

radina
29. sep 2012

@mimickapn Ahoj,dakujem . 😉 tak mne dnes volali, ze sa embryjka rozmrazili a ten pondelok plati 🙂
Bola som na PN asi 2,5 tyzdna, podla mna to bola chyba. Len som sa zbytocne doma stresovala, po ketku idem hned na druhy den do prace, a tak to spravim aj pri ivf, hlavne aby na to clovek stane nemyslel. Alebo ostat doma od OPU do vkladu a potom ist do prace.

simea25
1. okt 2012

@piefunko
odporucam. Ja s nim mam zmluvu uz 2 roky.

piefunko
1. okt 2012

@simea25 a ako to tam je s platbami? vsetky vysetrenia sa platia?odbery,folikulka a pripadne iui? No ja som na neho zvedava,pocula som dobre veci na neho a tesim sa uz na mrchu ze tam pojdem a daju ma do laty 😅

simea25
1. okt 2012

@piefunko
Neviem ako je to teraz, ale ked som k nemu zacala chodit
tak sme uzavreli zmluvu za nadstandardnu starostlivost
a potom som platila 50 eur za spermiogram, myslim ze
130 eur za vyber operatera pri IUI a pri IVF.
Ale tie prachy za to stoja, lebo vie co robi.

piefunko
2. okt 2012

@simea25 jasne a vystrenia a vsetko okolo uz bolo v tom? a okrem 130eur za operatera si na iui napr neplatila nic ine? nromalne stoji spermiogram 10eur cize 50je ze uff, ale sak co by sme nespravili pre babo ze? 😅 a vam sa nakoniec podarilo otehu ak sa mozem spytat? 🤐

simea25
2. okt 2012

@piefunko
Myslim ze sa plati este za ICSI a za zmrazovanie embryi.
navyslo ani iui ani ivf ale 3 mesiace po ivf som otehotnela
Prirodzene, ale bohuzial to odislo, do 5mesiacov znova
prirodzene ani to sa nevydarilo. Takze beham po vysetreniach
ze preco sa to stalo.

piefunko
2. okt 2012

@simea25 och moja to mi je luto 😔 dufam ze vam zistia cim skor pricinu aby ste to mohli dotiahnut do konca 😉 no ja som na nich tam hore strasne zvedava, neviem co somnou porobia lebo clostil mi zabral ale nezadarilo sa ani raz mala som ho 2x a moj doki uz nechce nic dalej robit... a zase hned do car som nechcela ist, aj ked oni asi su car 😅

simea25
2. okt 2012

@piefunko
Uz mam vysetrenia doma, len este som neni na to psychicky pripravena

piefunko
2. okt 2012

@simea25 fiha mas to doma a nekukla si do toho? uff obdivujem ta! drzim palce aby tam bolo nieco, co pojde lahko odstranit, lebo pricinu treba odstranit a nic nie je horsie ako "vsetko je ok, nevieme co sa stalo" 😒 daj vediet ked sa odhodlas do toho mrknut 😉

radina
4. okt 2012

@mimickapn Ahoj, ako sa mas? ako to s tebou vyzera? 🙂 ... tak u nas vklad prebehol v pohodke, mame dve embryjka, takze teraz uz len cakame, ako to dopadne. 🙂

mimickapn
6. okt 2012

@radina Tak vcera sme absolvolavi OPU a mala som 7 vajicok a dnes som volala s dokym a ze 2 sa podarilo oplodnit tak sa budem modlit aby vydrzali do pondelku lebo o 10 mame vlkad tak myslim na ne aby vydrzali embrijka moje.A teraz beriem utrogestan a este mam spinenie po vcerajsku neviem ci to je normalne a ty si mala kolko vajicok vybratych a oplodnenych?drz mi palceky a drzim aj ja nech sa pekne uhniezdia a vydrzia 🙂

radina
6. okt 2012

@mimickapn Ahojky, ja som mala vajok 10, 8 bolo vhodnych na oplodnenie, 2 sa potom hned mrazili, 2 mi vkladali po PK, 2 nevydrzali a tusim dalsie 2 nechali este dlhsie na PK , tie tiez nevydrzali.
Spinenie je OK, ved ti napichali vajka, ja som mala okrem toho aj dost bolesti v celom bruchu asi 3 dni. Drzim palceky, nech vydrzia !! 🙂

mimickapn
6. okt 2012

Dakujem aj ja som mala vcera vecer take bolesti v celom bruchu ze som si myslela ze je to hyperstimulacny syndrom ale rano bolo v pohodke a kym si cakala na vkad tak vydrzali vsetky vajka do vkladu od OPU? 🙂

radina
6. okt 2012

@mimickapn Do vkladu, cize tych 5 dni vydrzali 4, a dve nechali este o den dlhsie , ze ci budu ok, tak ze by ich potom mrazili, ale neboli. ☹

mimickapn
7. okt 2012

a teraz ti vkladali mrazacikov ,ked pises ze nevydrzali,ci si bola zase na OPU?ja sa modlim aby vydrzali vajka do zajtra aby mi ich pekne dali do teplucka maternice 🙂 a aj si isla do prace teraz po vklade?ja ani neviem ako by som po odbere robila,lebo ma stale boli brucho a vajecniky,ale uz nespinim aspom 🙂