CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
no dakujem baby, ak sa nam to nepodari v brne teraz, tak potom skusime antolsku, lebo ja chcem len soft stimulku
Ahojte - 3. žiadosť na IVF schválená ......
@monicka7299 ahoj a zacnes uz stimulkovat alebo este pockate na tie vysledy z viedne? Inac ma napadlo,ze oni davaju schvalovat aj recepty na tie injekcije reviznemu lekarovi to je teda v ramci ziadosti a ak ti bude chciet dat Durechova ine injekcije co predpokladam,ze bude tak to asi bude treba neako poriesit ...ci? 😕
ahoj Moni, ako dlho si cakala na schvalenie a ake mas poistovnu??nevies mi povedat ci tam robia soft cykly na antolskej
inak gartulujem a len so stastnym koncom
Ahojte, chcem sa opýtať, či v tomto car-e spolupracujú aj s poisťovňou Dôvera? Ďakujééém 😉
@monicka7299 ahoj 🙂
takze ty budes prva mamina z Antolskej 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Gratulujme a drzim palce 😉
neviem erickaa, aj ja mam Doveru 😒
@kikus77 no, asi nie, lebo pred Vianocami nechcem nič riešiť..... nebudem potom celé vianky smokliť že to nevyšlo. Síce keby to vyšlo tak by som sa stráááááášne tešila a vlastne všetci, ale nebudem riskovať 🙂
@monicka7299 to by som asi ani ja neriskovala, aj ked takto hovorit je blbe, ale tiez som si uz po nasich nezdaroch neni nicim ista. My by sme mali teraz podat ziadost, ale stimulka az po Novom roku 😉 Mas vseobecnu? Ako dlho to trvalo?
ahojte baby, aj ja som v septembri zacala chodit na antolsku...o doktorovi Petrenkovi ste niektora poculi?Mate skusenosti? Tiez som pocula, ze su tam sami profici...aj ked netusim,co nas caka.Zatial sme este nic neskusili, robili mi zatial hormonalny obraz, ktory je v poriadku, len mierne zvyseny prolaktin - 33.Drahy ide na spermogram a potom sa uvidi...
aj ja chcem ist k petrenkovi, profik z Brna z Caru, aspon ja mam taketo info,
@valentina.west
@rikuska21 ahoj baby...to je tam viac lekarov? ja som vedla len o Marsikovi a Durechovej 😕
@valentina.west a ako pokracujete? ste v stimulke? alebo cakate ci ako? 🙂
@yeliel este pojde drahy na spermogram a potom po vianociach sa rozhodneme, ze co dalej...
Baby od 1.2.2011 budu mat zmluvu s Doverou!!!! Konecne 🙂
@valentina.west @rikuska21 myslim, ze okrem ineho je alebo bol aj primarom na niektorom oddeleni na antolskej 😉
baby ako dlho im trva schvalenie so vseobecnou zdravotnou ked sa teraz prevalilo ako su zadlzeni?
baby v inom care kamoske trvalo schvalenie ziadosti do dvoch mesiacov, v decembri idem este raz do brna a ak sa nezadari, v januari idem na antolsku,
baby dnes som spisovala ziadost a vraj do 3 tyzdnov by to malo byt schvalene 😉
@erickaa vies ono je to tak ja ju doslova " zeriem" a su baby co ju nemusia, sto ludi sto chuti, ale ja by som nemenila.vzdy ked tam idem ona ma doslova nakopne aby som bojovala dalej, doda mi neskutocne vela optimizmu a chut bojovat aj ked teraz som mala par dni taku blbu naladu, ze uz som s tym sekla, ale volala som jej a ideme dalej 🙂 teraz pijem aloe a idem skusit IUI 🙂
nikto tu este nestimuluje? Alebo aspon necaka na schvalenie?
@nemko ahoj, neviem, či tá správa mala patriť mne 🙂 Ja doktorku poznám, chodila som k nej pár rokov do Mediusu/Prosanusu (teraz Procare), ale pred troma rokmi som prešla k inej doktorke, ale to iba preto, že túto novú som mala bližšie, teda resp. o poschodie nižšie ako bývam 😉 Ináč som s ňou bola tiež veľmi spokojná, ale teraz som tiež spokojná. 😉 Ja mám za sebou 2 neúspešné IUI, ale chcem skúsiť ešte jedno..Ja som zatiaľ v Iscare, možno zostanem a keby nie, tak si robím prehľad, že aké sú iné možnosti. 😉 Aloe som pila aj ja, ale iba asi mesiac, potom som sa zľakla, že by mi to pred IUI mohlo uškodiť (keďže sa telo prečisťuje, aby sa neublížilo oplodnenému vajku). Ale asi som sa bála zbytočne 🙂 Ja teraz znova začínam s kvapkami Gynex, ktoré som tiež pred IUI nedoužívala.. 😖

@rikuska21 ahoj to netusim cim stimuluju a mam taky dojem,ze zatial tam este ziada baba nestimuluje lebo len teraz sa to rozbieha 😉