CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?
Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂
Tak kocky dnes som bola na ultrazvuku, som 2DC a zacinam stimulku na IUI, dnes som si dala prvy clostik tak som zvedava a v pondelok idem na kontrolu.
monicka ahoj, no zvazujem to, paci sa mi kombinacia centra s nemocnicou, ten primar tam je tiez zvucne meno, sice je to v petrzalke gynfiv bol pre mna blizsie no ale to neva
@yeliel ahoj moja, ty si mi teda dala vyklad na A4 🙂 🙂 🙂 a to som si myslela , ze sa v tematike IVF docela vyznam 😒 😒 😒 tu hematologiu a imunologiu rozhodne budem ziadat, ale asi priamo od Durechovej lebo moja obvodacka je strasna.... 😝 Teraz mame ale horsi problem, boli sme na spermiograme a je este horsi ako pred IVF- potvrdila sa oligoasthenozoospermia ale zhorsilo sa to, zo 4 milionov zivych spermii je uz len milion- normalne chytam depku, podla mna je to strasny pokles- nebol chory, berie vitaminy, nefajci uz 5 mesiacov a takyto vysledok!!! Doktorka na zaklade spermiogramu podala ziadost, mam si zavolat v polke dcembra. Dala nam listok aby sme sa objednali k urologovi- Branislav Obsitnik, vraj na Heyukovej, ze on skontroluje tie streptokoky na ktore sa v GF vyflakli a ze zvazi operaciu, ale aku nepovedala. Aku??? Myslela rovno METa/Tese alebo ci nema varikokelu? Zacina mi z toho hrabat. No ale problem je v tom, ze kontakt nanho nemozem zohnat, miesto toho som nasla same negativne ohlasy, vraj vobec nelieci, iba doporucuje IVF. Robi aj v Iscare a v Podunajskych vykonavy Meta/Tese. Zhanam dobreho, fakt dobreho urologa/androloga. K stefancikovi uz asi eee, k tomuto aj ano, uz iba kvoli jeho verdiktu co povie, ale zhanam niekoho, kto sa fakt pokusi dat riesenie. Nepoznas niekoho?
A a by som nezabudla, super ze sa Ti zlepsili vysledky 🙂 🙂 🙂 aky je dalsi postup?
@nemko no práveže som volala dr. Vojtkovej a tá má objednala až na 4. februára že skôr tam nič nemá volné len sa mi nechce tak dlho čakať tak zháňam niečo skôr ale asi všetci sú takí narvaní 😠 😠 😠
@kikus77 no ona mi odporučila hematologiu vysúdila tak z výsledkov z tej genetiky, vlastne ohľadom ten vrodenej trombofílie tak uvidím
@kikus77 ahoj dik 🙂 dalsi postup no do IVF chcem ist najskor koncom januara,teraz uvidim ci dostanem mrchu po duphastone a ked nie tak mam ist do Car .Inac len posleme asi ziadost lebo nastastie nemusim riesit to cyto 🙂
Toho urologa ti viem poradit len co bol moj drahy ale jemu robil stery a vysteroval spermosky ci tam nema nieco a to bolo vsetko v poriadku,vola sa Milan Blasko a je s Procare..kazdopadne podla mna ak ma tvoj drahy stale streptococa co v GF neriesili tak aj to moze byt dovod zhorenia spg takze urcite je treba zobrat tie stery a aj ejakulat vysetrit ..mojmu drahemu bral tusim na 4stetinky lebo doma mi fnukal 2dni 😀
@yeliel no neviem ci kazdy diabetolog lebo ja som bola teraz na Kramaroch a tam to nerobia, robili mi len ogtt test dali mi sladku vodu a bola som tam 3 hod.teraz 7.1 idem do Ruzinova, mam si priniest 75mg glukozy a za 2 hod idem domov teda sestricka mi povedala, ze za 2 hod mozem ist domov.
@nemko tak potom neviem,inzulinovu rezistenciu by predsa mali vediet zisti vsade.
Tiez som bola v Ruzinove a mala som si kupit v lekarni glukozu tuzim hroznovy cukor ci nieco take to bolo 😉
@zuzullik3 tak potom ak sa budes niekde objednavat povedz vyslovene ,ze potrebujes inzulinovu rezistenciu ci to vedia spravit 😉
@nemko no vidíš a ja som volala doktorke Vojtkovej v utorok a už ma objednala prakticky o mesiac neskôr, aj som ju prosila či by to nešlo skôr ale hovorila že nie
@yeliel ďakujem za radu už som si našla jednu diabetologičku ale hovorila mi že hneď mi tú rezistenciu robiť nebude že mi najprv urobí vyšetrenie a že až potom neviem prečo hovorila som jej priamo že pani doktorka potrebuje len tú rezistenciu, ale nevadí idem k nej už v utorok takže som rada že som našla niečo skôr
@kikus77 no mňa tam poslala len skrz tie výsledky takže tiež si myslím že keby bolo všetko v poriadku tak ma asi nepošle, ale spýtať sa jej na to môžeš myslím že jej to vadiť nebude ona Ti vlastne povie či je to v tvojom prípade nutné alebo nie, tak držím palce
@zuzullik3 ja som volala so sestrickou, povedala som, ze som od Durechovej a potrebujem co najskorsi termin a dala mi vybrat hned prvy jan.tyzden tak som zvolila ten piatok 7.1.Mam OGTT test a to uz nepotrebujem robit, som jej povedala, ze potrebujem inz.rez.kvoli neplodnosti.Aby ma nezatazovala zbyt.vysetreniami co su k nicomu lebo Durechova mi povedala, ze moc a OGTT nie je dolezite, tam sa nepreukaze to co sa moze pri inz.rezistencii.
@nemko no a potom je ako možné že ja som volala o deň neskôr a povedala že až ten 4. február, ja tomu potom nerozumiem a tiež som hovorila že som od Ďurechovej normálne tam mám chuť zavolať teraz a opýtať sa znova 😠 😠 😠 ale tak aspoň že ty to budeš mať za sebou, ale ja som volala ešte jednej a tá mi hovorila že aby som prišla v utorok ale neviem či pochopila o čo mi vlastne ide ale keď už tam budem tak sa porozprávame 😉
@zuzullik3 ja mam uz aj hemato, aj endokrinologicku, hemato mam aj z Antolskej tam je speci pracovisko tam som si to vybavila este minuly rok tusim.mne chyba uz len genetika oboch a inzulinova a idme do tretieho IVF (dufam, ze posledneho) dovtedy IUI aj teraz stimulujem na IUI, v pondelok mam kontrolu u Dr.Durechovej
@zuzullik3 ci je potrebne hemat neviem, ja som si vybavovala vsetko predtym ako som isla prvy raz k Durechovej 😉 takze ja som k nej prisla prvy raz a uz som mala plnu kartu 😀 sme sa smiali, ze aka som vybavena,genetiku by som mala tiez len ja som stale dufala, ze to vyjde a tak som to odkladala.
@nemko tak ti teda prajem aby Ti to do tretice vyšlo, mňa to ešte len všetko čaká ja som v tomto ešte taký začiatočník stále som to odkladala lebo som si myslela že len trošku vyživíme vajíčka a už to pôjde, aj keď to vyšlo a otehotnela som tak sa to neudržalo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale musíme ísť ďalej a bojovať, lebo my si to tiež zaslúžime 🙂 🙂 🙂
ja idem tiež na hemato na antolskú dokt. Pavlíkovej a trošku mám s toho strach neviem ako to bude prebiehať, počula som že berú dosť krvi 😲 😲 ale veď uvidíme, už som prežila aj horšie veci takže pohoda

Ahojte dievčatá, tak my sme tiež dneska navštívili pani doktorku Ďurechovú a mám s nej veľmi dobrý pocit, bola veľmi milá a priateľská. Takže sme sa dozvedeli že respektíve potvrdilo sa že mám PCO a dá sa povedať že si môžeme s yeliel podať ruky tiež to vyzerá že je tam aj trombofília teda nie je to stopercentne potvrdené. 14. decembra idem na hematologiu k pani doktorke Pavlíkovej hneď som sa tam bola aj objednať takže som rada lebo pani doktorka hovorila že tam sa čaká aj nejaký ten mesiac, tiež pôjdem k diabetologičke na inzulínovú rezistenciu tam som sa tiež objednávala ale tam ma sklamali dali mi termín až na 4. februára čo je pre mňa dosť neskoro, tak som skúšala volať naspäť doktorke Ďurechovej či by som sa nemohla objednať nejakej doktorke bližšie k nám, pretože vlastne ona dáva odporučenia k lekárom o ktorých vie že urobí to čo sa od nej požaduje, ale uvidíme keď zoženiem niečo skôr rada by som to už mala za sebou 😉 😉 😉 😉 😉 takže som rada že už aký taký začiatok máme za sebou a už len šup aby to len bolo lepšie, takže chcem vás podporiť aby ste išli do centra a vyskúšali a pani doktorku tiež odporúčam, má u mňa 100 bodov 🙂 🙂