icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

yeliel
26. nov 2010

@zuzullik3 ahoj ,,neboj aj ja chodim na hemato na Antolsku a su tam vsetci milucky a aj vsetko pekne vysvetlia ,mne dokola odpovedali na vsetky otazky 😀 😀 😀 zoberu ti krvicku,porozparavate sa o tom co vsetko mas za sebou spisu si kratku anamnezu a mozes ist domko ziadne obavy 😉

nemko
autor
26. nov 2010

@zuzullik3 v pohode, pokecala som s primarkou zobrali krv a o mesiac som mala doma vysledky.neboj bude to dobre, jasne, ze vsetky budeme maminy, kazda si to zasluzi 😉

lilinka81
29. nov 2010

@yeliel mi tie mrazaciky asi nechceme vobec a buduci rok pojdeme do toho od zaciatku 😲 ,jasne ze nie v GF

yeliel
29. nov 2010

@lilinka81 ahoj uz je trosku lepsie?
Pojdete teda na Antolsku alebo este zvazujete?

nemko
autor
29. nov 2010

Tak kocky som doma po kontrole pred IUI, 7DC mam dva foliky jeden je velky druhy maly ( velky uspech kedze som mavala OHSS), sliznica je 5.V piatok mam kontrolu a na Mikulasa IUI a dufam, ze uspesne 😉 Prajem vam pekny zasnezeny den 🙂

valentina.west
29. nov 2010

Tak dnes nam sperigoram ukazal azoospermiu,moj milovany nema ani jedinu spermiu.Sme uplne mimo od rana, ako sme sa to dozvedeli.neviem, co budeme robit... 😢

yeliel
29. nov 2010

@valentina.west ahojcek ☹ to bol vas prvi spg? ☹

majda27
29. nov 2010

@valentina.west Ahojček nevešajte hned hlavu. Tymto sme si aj mi presli u urologa. Ten den bol pre manzela jeden s tych najhorším velmi zle to znášal, vyčítal si prečo sa to stalo prave nam a jemu to zistili nechtiac ked bol u urologa. Postupne casom som ubezpečovala, že snád to take az strašné nebude. Išli sme do caru, a tam mu nejake spermičky našli, a dokonca sú aj zamrazené, vtedy mu strašne svietili očka( mozno ich je zo 10). A bojujeme teraz dalej, rozpravala som sa s nim aj o tej moznosti co ak by neboli dobre a či by pristupil na to že by sa použili darcovské a on s tým súhlasí, nemá s tým žiaden problém ja som mu povedala ze ved on bude otcom toho babetka. Momentálne chodíme do car v Martine, žiadosť mám čiastočne schválenu a čakáme keď sa nám priamo z Heliosu ozvu. Hlavne som ti chcela povedat, nic nie je ešte stratené kazdy doktor má prístroj na ktorom robia daný spermiogram. A moj muž potom pristupil na to ze bude brat aj vitamíny pomentálne berie vit. E, zinok a zenšen a mal aj zlepšený spermiogram.Jemu zitili tazku azoospermiu.

nemko
autor
29. nov 2010

@valentina.west nebud smutna, na IVF ICSI staci aj jedna jedina, skus mu kupit Profesrtil, som citala, ze robi zazraky a doporucuju ho aj v CARoch.My sme a mali pred 3 rokmi spermiogram kde nas ihned poslali na IVF a buduci tyzden sa chystam na IUI tak sa nam spermiogram zlepsil a to som neverila, ze sa to raz stane.Aj ked nam IVFka nevysli ( dufam, ze ten problem co mal byt je uz vyrieseny kedze mam prvy raz vysledky hormonov uplne o.k) skusim IUI lebo psychicky som na uplne inej vlne ako som bola.Takze ziadny smutok, hlavu hore a do bojaaaaaaaaaa 🙂

valentina.west
29. nov 2010

to yeliel,ano prvy spermiogram,ale totalne nas prekvapil, ani jeden z nas sme na to neboli pripraveni. ☹

to majda27, dakujeme ti,ako dlho sa uz pokusate?Da sa azoospermia liecit, zmiernit? ☹

to nemko, vdaka, za povzbudenie,velmi mi to pomohlo, dnes sme o tom vlastne este s nikym nehovorili, tak ste nam dodali aspon nadej a vieru. My sme odhodlani bojovat a urobit vsetko vsetko co bude treba, dufam ze raz budeme mat v naruci vlastne dietatko,ze si s tym medicina nejako poradi.Velmi spolieham na Mudr. Petrenka, je to vraj super odbornik, zajtra mu budem volat, tak dufam, ze podobny pripad uz mal a bude nam vediet pomoct.Vy ste tiez mali azoospermiu?

nemko
autor
30. nov 2010

@valentina.west my sme mali tazku Asthenoteratozoospermiu a teraz naposledy terato a Durechova podla posledneho vysledku povedala, ze na IUI je to dobre tak ideme skusit ked mi zase neprasknu vajicka skor 😉

kikus77
30. nov 2010

@nemko
@yeliel , dobre rano baby, konecne som sa dopracovala k listku na hematologiu, citam tu, ze Vy chodite na hemato na antolsku, viete mi poradit na koho sa obratit aby som sa objednala, meno alebo telefon?

dakujem

kikus77
30. nov 2010

@nemko ked mate asthenoteratozoospermiu to znamena , ze mate dost spermii, ale morfologicky nie v poriadku, ci? My mame oligoasthenozoospermiu a teraz na antolskej nam vyslel najhorsi spermiogram zo vsetkych. Ked sme chodili do GF mali sme 4 mil zivych, pohyblivost a/b a teraz po IVF a profertile a liekoch co dal urolog mame len milion zivych. Inak Durechova povedala, ze ten Profertil je o nicom. Uz som nas ale objednala k novemu urologovi na Vajnorskej, vraj je dobry - DUFAM . Inak to je super , ze Vam Durechova spravi IUI, my k nej tiez chodime a chcem ju o to tiez poprosit skor nez sa spusti kolotoc - na januar mame naplanovane dalsie IVF

nemko
autor
30. nov 2010

@kikus77 neviem poradit s tou hemato
IUI mam v ramci "nudy" ideme to skusit len tak inak ideme na IVF februar/marec, isli by sme uz v januari, ale Dovera ma s nimi zmluvu az od 1.2.
co sa tyka spermiogramu, mali sme uz aj ten najhorsi, za 4 roky co sa aktivne venujeme rieseniu nasho problemu sa upravil.
a zase osobne si myslim, ze kazde CAR ma svoje hodnoty takze je moznost, ze je aj horsi aj lepsi, nic nie je na 100% a dost to ovplyvnuje stres a sposob zivota.A ako sme sa presvedcili tak aj kava.

kikus77
30. nov 2010

@nemko Kava? A to ako? Moj drahy pije 3-4 denne a to pekne klasika- cerna!!!!! Ty si si kde dala davat robit hematologiu?

nemko
autor
30. nov 2010

@kikus77 no aj moj drahy pil pred IVF a spermiogram sme mali na ICSI 😢 emryologicka nam povedala aby nepil tolko kavy, ze to ma nato vplyv a ked sme isli o dva tyzdne na OPU tak vsetko sa nam krasne oplodnilo bez ICSI a spermos bol o stupen lepsi.

nemko
autor
30. nov 2010

@kikus77 hematologiu mi robili vo vojenskej a potom v antolskej

kikus77
30. nov 2010

@nemko fuuuha, bez ICSI? tak to potom klobuk dole 😉 😉 😉 Zistila som, ze vacsina bab na tu hematologiu chodi k Pavlikovej na Antolskej, nehovori Ti to nieco? Ty si pisla, ze si mala vysledky az o mesiac, to tak dlho trva?

nemko
autor
30. nov 2010

@kikus77 ja som bola Doc.Batorovej, hej vysledky som mala o mesiac postou mi prisli domov

yeliel
30. nov 2010

ahoj babule 🙂

yeliel
30. nov 2010

@kikus77 ahoj moja,poslala som ti kontakt na moju Doki na Antolskej 😉
Ten spg no mojmu sa zazracne polepsil ale je pravda, ze ani netusime preco 😀 ten profertil som pocula aj ja ,ze je onicom a aj Dr.Durechova ma ten isty nazor.Ozaj ty uz mas ziadost schfalenu? a aku poistonu mas?

yeliel
30. nov 2010

Baby kto vsetko je na Antolskej?Durchova,Marsik,Petranko a este niekto? ci? 😀 😉

kikus77
30. nov 2010

@yeliel ahoj moja,
ziadost mame podanu, mam si zavolat v polovici decembra, o tyzden ide drahy k urologovi- na Vajnorskej mi poradili baby odtialto ,ze je nejaky mlady, ale dobry- vraj lieci, alebo sa aspon snazi 🙂 Mal volny termin az o mesiac, ale som ho ukecala a uprosila a dal nam termin pred ordinacnymi hodinami uz na buduci tyzden 😉 Vcera som som si vydobila od mojej obvodacky vymenny listok na hematologiu tak dufam, ze to stihnem do IVF. Durechova mi chce na mesiac nasadit antikoncepciu, ale asi to odmietnem- po IVF aj po KET som dostala kramy vzdy len po vyvolavacke, teraz cakam ci to moje telo zvladne bez alebo zase s injekciou. Mam ist k Durechovej ak budem meskat tyzden- da tabletky a okolo 10.1.2011 by sa zacalo so stimulkou- No ale to zavisi od urologa a tej hematologie.Tak ma napadlo, na tu hematologiu ide iba zena, chlap to nepotrebuje? A ako to je s imunologiou?

yeliel
30. nov 2010

@kikus77 cica zas milion otazok 😀 😀 😀

yeliel
30. nov 2010

@kikus77 kedy ste podali?ja som dlho cakala 😠
Preco si proti antikoncepcii? ukludnia sa vajecniky a budu lepsie ragovat na stimulku ,plus urcite ti to zaruci,ze dostanes mrchu,moj nazor je ,ze nemala by si byt proti 😉
Ak budes meskat ake tebletky?
Ja nestiham januar stimulku lebo Ms bude az koncom decembra a to este nebude schvalena ziadost a dalsia mrcha bude koncom janura takze zacnem nikedy februar ak vsetko pojde ako ma 😉
Mojko hemato potrebuje len zana 😀 😉 tam ide o to ako to je s tvojou krvickou ,zrazanlivostou,protilatkami a podobne.
Ta imuno teda reprodukcna imunologia sa da robit len v Prahe.
Este nieco? 😀 😀 😀 😀
VIdim,ze naozaj musime na to kafe 😉 😀

kikus77
30. nov 2010

@yeliel ja stale, furt nieco riesim 😉 😉 😉 😉

kikus77
30. nov 2010

@yeliel takze kedy dame kafe? 🙂 🙂 🙂
Ziadost sme poslali 19.novembra, antikoncepciu nechcem preto lebo vzdaka antikoncepcii som dostala hyperprolaktinemiu no a ked budem pod tabletkami nemam uz vobec sancu prirodzene otehotniet 😒 co teda asi nemam, ale ... zas riesim 😉 😉 😉 Ked budem meskat da mi vyvolavacku a nasadi antikoncepciu (to som myslela tymi tabletkami) a tak vlastne presne naplanuje stimulku. chcela by som ju ukecat na IUI 😉 😉 😉 aj ked u nas je to bieda so spermoskami, ale nebudem predsa cakat len tak so zalozenymi rukami 🙂
Hematologia trva dlho?Ja len ci je realna sanca aby som mala vysledky do IVF

yeliel
30. nov 2010

@kikus77 noo kafe najskor buduci tyzden,zajdeme na vianocne trhy? a odelime sa od muzikou a pokecame ? 😀 😀 😀 kazdopadne dohodneme 😉
Tak ja na IUI nemam sancu lebo jaksi nedokazem nastimulovat closylom ani jeden folik ☹
No to hmeto neviem presne lebo mne tie vrodene markeri posielala moja gynekologicka niekde vysetrovat a to trvalo akolo mesiaca..Ale kde sa budes objednavat na to cislo co som ti poslala opytaj sa tam,ze ako dlho trvaju vysledky ale minimlane 2tyzdne az mesiac urcite.

kikus77
30. nov 2010

@yeliel nam IUI nikdy nikto nenavrhol, rovno IVF, ale skusim sa dohodnut s doktorkou nech nemame prestoj 😉
A tie vianocne to by bolo fajn, uz sa tesim. Inak uz som objednana- poslala som Ti IP 😉

yeliel
30. nov 2010

@kikus77 sak mozno sa zadari 😀