icon

CAR na Antolskej. Máte s ním skúsenosti?

nemko
22. sep 2010

Baby boli ste uz v tomto CAR? Ako sa Vam tam paci? Viem, ze este nejdu na 100%, ale uz ordinuju.Ake su Vase pocity? V piatok tam idem k MUDr.Durechovej - mojej srdcovke 🙂

lilinka81
30. nov 2010

@yeliel ahooj,no uz sa s tym zmierujem,ved inak to nejde 😒 ,...uz sme sa s drahym rozpravali o tom a pojdeme v january na tu Antolsku a na jar to snad vyjde 😉

yeliel
30. nov 2010

@lilinka81 ahoj som rada ,ze ta tu vidim 😉
Takze na jar sme nove tehule 🙂

kikus77
30. nov 2010

@lilinka81 mrzi ma, ze to neyslo...a vitaj medzi nami 😉

tlucka
30. nov 2010

Ahojte, prosím mohli by ste mi niekto dať kontakt do CERu Antolská?
Akosi to neviem nájsť ☹

lilinka81
30. nov 2010

Tak dakujeem babulky a duuufam ze na jar to uz naozaj vyjde a budeme tehulkyy 😵 😵 😵

yeliel
30. nov 2010

@tlucka ahoj 02 686 72 701 🙂

yeliel
30. nov 2010

@lilinka81 musi to vyjst 😉

nemko
autor
30. nov 2010

akurat som tam volala je tam sestricka 🙂 baby rano idem na kontrolu, mala som ist az v piatok, ale ked som v aprili stimulovala na IUI tam mi vajicka popraskali cca 12DC a teraz mam obavy tak som sa radsej objednala na zajtra lebo v piatok uz bude asi neskoro 😉

tlucka
30. nov 2010

@yeliel ďakujem

yeliel
30. nov 2010

@tlucka za malicko 🙂

yeliel
30. nov 2010

@nemko ahoj a zajtra si ktory DC?

nemko
autor
30. nov 2010

@yeliel zajtra 9 DC

kikus77
1. dec 2010

@yeliel v piatok idem na antolsku dohodnut sa ohladom IUI nech nemame prestoj 😀 😀 😀

nemko
autor
1. dec 2010

no ja mam po kontrole, folik ma 13mm, v piatok znova kontrola a uvidime, ze co a ako 🙂 stal sa zazrak ja mam iba jeden folik 😀

balinka
1. dec 2010

ahojte baby 😉 ja sa k Vam tak potichucky vkradam 🙂 ideme na konzultaciu k dr.Petrenkovi,aj ked ma caka este jedno KETko v GF,ale moc tomu neverim 😀 😀 😀

yeliel
1. dec 2010

@balinka cao pipi ty co tu? 😀 😀 😀 😀

yeliel
1. dec 2010

@kikus77 ahoj,mi ideme v pondelok podpisat ziadost a mam ej neake vysledocky,dokonca mi dosla aj reprodukcna imuno z Ke 😉

balinka
1. dec 2010

@yeliel ahoj 😉 tak som sa tu zatulala 😉 voala som na antolsku,chceme ist k Petrenkovi,ale musim mu zajtra zavolat,lebo dnes tam nebol 😉 mas vysledky a imuno?

yeliel
1. dec 2010

@balinka a nedalo sa k nemu objednat ? alebo si s nim chcela rozparavat? ano mam vysledky.
protilatky proti spermiam 56,75 a ak tomu dobre rozumiem tak do 60 je to OK ale tak asi je to hranicne,
Protilatky proti ovariam 11,897 a maju byt do 10 takze to je zvysene.
potilatky proti zona pellucida negat..ale ten Dr.sa k tomu niako nevyjadril len tie vysledky poslal..tak mu zavolam a uvidim co povie Durechova.

kaciatko81
1. dec 2010

@yeliel na iui sa da stimulovat aj inak ako clostilom 😉

yeliel
1. dec 2010

@kaciatko81 ahoj,tak mne to nikdy nikto nenavrhol 😕

balinka
1. dec 2010

@yeliel nebol tam dnes,zajtra mam o desiatej zavolat.oni ti to robili v ke,alebo to posielali do prahy?

yeliel
1. dec 2010

@balinka v Ke v tkanivovej banke 🙂

balinka
1. dec 2010

@yeliel tak potom to robia na svk,ci...?to je vlastne to iste,co ti urobia aj v prahe. 😲

yeliel
1. dec 2010

@balinka robia to aj v Ke ale sak vies ako dlho som cakala..ale trofoblast robia len v Prahe.

balinka
1. dec 2010

@yeliel hej,viem,ze si dlho cakala 😉 tak ja uz som objednana do prahy,tak pojdem,nech viem,na com som 😉

kaciatko81
1. dec 2010

@yeliel to som prekvapena... ja som stimulovala na 3 iui u dr.marsika, dve stimulacie s clostilom som mala stopnute, jedna prebehla s jednym folikulom, potom som uz stimulovala merionalom 😉

tlucka
1. dec 2010

ahojte, dnes som si volala do CARu a objednali ma na pondelok 6.12.
Už sa teším, snáď zistia, prečo sa nám zatiaľ nedarí.
😉

nemko
autor
1. dec 2010

@tlucka tak drzim palce, vtedy budem mat IUI 😉 tak dufam, ze budeme mat obe stastny den 😉

tlucka
1. dec 2010

@nemko držím palce aj tebe, možno sa aj stretneme 🙂