Cena a spotreba lieku Pergoveris pri stimulácii
Ahojte, viete mi niekto napisat cenu za pergoveris pocas celej klasickej stimulacie s pergoverisom na priamu platbu? Nemam predstavu kolko lieku pocas stimulácie spotrebujem. viem ze to je individualne preto sa pytam na taku nejaku klasicku stimuláciu nie soft s pergoveris
@anonym_autor treba počítať cca 100€ na predpis za 1 pergoveris,potrebovala som ich 2,5 ,,, ešte mam v chladničke zbytočne 1,5 perá,,,
@anonym_autor no ja na sk som dala okolo 450 eur. Ale cast poisťovňa preplacala. Ty ides do Čiech?
@nairobi no co som pozerala na priamu platbu praveze jedno pero vychadza do 400€…preto neviem ci dobre pozeram..
@zuzka2662021
Idem do centra do ciech kde pouzivaju tento liek
@nairobi no co som pozerala na priamu platbu praveze jedno pero vychadza do 400€…preto neviem ci dobre pozeram..
@zuzka2662021
@anonym_autor tak rátaj,ze aspon 2 900 budeš isto potrebovať a mozno o aj 1 menšie.
@zuzka2662021
@anonym_autor myslela som 2x 900 balenie. Ak sa ti da mozes mi napísať sukromnu správu ohladom toho poradim ti
@anonym_autor mne teraz lekarka predpisala pergoveris... Zatiaľ 2 perá, ale podľa dávky ktorú mám mi vyjdu do kontroly na 6-7 deň a potom uvidím... Za dve balenia som doplacala 206€ zvyšok poisťovňa...

@anonym_autor no ja na sk som dala okolo 450 eur. Ale cast poisťovňa preplacala. Ty ides do Čiech?