icon

Cena za IVF v Splne Košice

hilia
2. aug 2020

Ahojte kocky, chystame sa na nase prve IVF, uz si picham hormony v stredu ideme na ultrazvuk. Moja otazka znie. Kolko ste platili v Splne za IVF? Viem, ze nieco je hradene poistovnou, ale pytam sa priamo na SPLN. Dakujem

nikaaa1982
•
3. aug 2020

@hilia ahoj, na stranke je cennik, ale suma zavisi od ukonov, kt potrebujete, my sme platili okolo 1600, ale to sme mali vsetky mozne ukony (nie je v tom doplatok za lieky)

193169
•
12. okt 2020

Lieky pred odberom vajíčok okolo 400, po odbere vajíčok sme platili 950 (mali sme 12embrii), ET sme nemali ale za KET sa platí 150 + embioglum 70, a ešte tabletky pred KET okol 50

hilia
autor
•
30. okt 2020

No my sme uz 10 den po KET. Zatial mi vsetky testy ukazali negativny vysledok 😥. V utorok 3.11.20 ideme na krv, aj ked tusim, co mi povedia.
Ide o to, ze mame zamrazene este jedno embryjko. Chcem vediet, ci musim cakat, alebo mozem ist v dalsom cykle do toho. Vedeli by ste? Dakujem

snazilka220
•
29. dec 2020

@hilia ahoj ako si natom? my sa tiez chystame.

hilia
autor
•
2. jan 2021

@snazilka220 ahoj 😉, nam test ukazal 3.11.20 negativne. Dr. ma nechal odkrvacat a isli sme 23.12.20 na dalsi a posledny vklad. Este som si test nerobila, lebo 5.1.21 ideme na krv. To je uz o par dni.
Ked som mala po vklade ten prvy krat, tak ma prsia boleli, hlava tiez, ale aj v podbrusku. Citila som sa byt tegotna, ale nevyslo to 😥
Tento druhy krat mi nic neni, nemam ziadne pocity, ze ci mozem byt alebo nie. Hmmm. Ako si na tom ty?

snazilka220
•
12. jan 2021

@hilia ahoj je mi to luto, drzim prsty,urcite uz vies,no my sme natom tak ze nam s poistovne neschvalili pred vianocami mi prisiel domou list ale volala som Dr tak povedal ze on tam zavola,tak vcera mi prisla sms z poistovne ze mame schvalene som rada tak pred ms tizden mame is idem nato prvykrat tesim sa ale troska sa aj bojim neviem dufam ze vsetko dobre dopadne.