icon

Centrum GYNFIV - skúsenosti s lekármi 2

laskonka
4. júl 2008

ahojte dovolila som si zalozit novu temu 😵

dyna
11. júl 2008

pahu držím ti palčeky 😉 macadi gratulujem!!!!!!!!!!!posielaj zopár TTTTTT vírusiky, teraz to potrebuje predovšetkým pahu. Sivusa, bianka musíte naďalej dúfať, dúfať, dúfať
ahojte!

pahu
12. júl 2008

Brise, Dyna, dakujem... Rozpravam sa s nimi, na brusko som si aj nakreslila srdiecka 😀 Uz len 9 dni do testu... Musia sa pochlapit 😵 A pozajtra sa dozviem, ci to zvladli aj dalsie dva chrobaciky v misticke a ci si ich mozeme odlozit na neskor... 😕 🤐 😵

ni.kolet
12. júl 2008

Pahulienka, podľa mňa budeš mať dievčence. 😉

cicuska
12. júl 2008

pahu gratulujem tak sa o nich pekne staraj, moji prenatalni kamosi sa na nich uz teraz tesia 😀 Inak ja idem o den neskor na krv tak sa akurat minieme 😒

pahu
12. júl 2008

Cicuska, ty ides na krv v utorok? Hmm, keby som uz vedela ze som tehulka, aj ja by som isla az v utorok, posunula by som to 😀 Ale prepac, som netrpezliva 😉

mandy55
13. júl 2008

pahulienka gratulujem k fazulkam, teraz uz len klud a trpezlivost k testiku, pre istotu pridavam zopar TTTTTTTTT
a tiez gratulujem macadi, je to uzasne, ze sa podarilo prirodzene

papa aj ostatnym babulkam a TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT pre vas vsetky

zina2
13. júl 2008

Ahojte vsetky tehulky aj coskoro tehulky 🙂 Tak v piatok som bola u Stenovej dala nam kopec receptov a pokynov, co kedy robit mame z toho s mangelom gulas este ze mame konika kde sa mozeme jedna druhej pytat 🙂 ja zacinam 21 DC t.j. 30.7. decapeptylom kazdych 24 hodin. Nepamatam si, ale kedy mam ist na to predoperacne vysetrenie k praktickemu!? Ci pred 21 DC alebo az po vcase menzesu to asi bude na nic s mocom nie?! a po menzese sa bojim, aby sa to stihlo. Ako sa toto riesi? a ten decapep.? si davate do bruska? same doma? Boze este som ani len nezacala a uz stresujem a mam kopec otazok. Asi vam pojdem na nervy no ja som uplny nevedko tak mi prepacte 🙂

Pahu drzkaj sa a mysli pozitivne brusko pravidelne hladkaj a suliprdkovia sa chytia nebojkaj bude to dobre citim to 😉

PS: Baby mam taku otazocku i ked asi zbytocnu, ale predsa mi nieco nesedi.

Ak sa do toho 21 DC budeme s mangelom snazit prirodzene pocnut resp. fungovat a nahodou by sa nam to podarilo ibaze ja o tom nebudem vediet a zacnem si davat ten 21 DC decapeptyl tak co sa moze stat. Lebo ja normalne ovulujem 12-13 DC podla ovulacnych pasikov len sa nam 2 roky nedari lebo mangel ma pomale mrsky ibaze co ak motyka vystreli hmm? tolko moja dilema chapete mame si davat radsej pozor a uz babo nerobyt prirodzene radsej?? vy ste to ako riesili?

Dakujem za odpovede 🙂 a drzkajte sa ...

pa

pahu
13. júl 2008

Ahoj Zina 😀 Moji suliprdkovia su uz do mna dufam poriadne zahryznuti 😀

Ja som mala pred decapeptylom este aj antikoncepciu...takze v tomto bode ti poradit neviem... Ale aj ja som s decapeptylom zacala v 21.DC. Prvu injekciu som si bola dat pichnut v centre aj s manzelom, nech vidi ako sa to robi a potom sme to pichali doma, ano do bruska. Dokonca som si ho 2 krat pichla aj sama. neboj, nie je to nic strasne... Predoperacne vysetrenia som absolvovala v SNOPE, to je o poschodie vyssie nad GynFivom, aj odbery aj internistu. Sice sa za to plati, myslim okolo 600,- ale je to vsetko pod jednou strechou... Ja som odbery absolvovala v case menzesu, staci im to nahlasit... Odbery som mala v pondelok a na dalsi pondelok uz boli hotove aj vysledky a rovno som sla k internistovi.... 😉 Drzkaj sa a verim ze to zvladnete 😀

Mandy dakujeeeem 😀 Dufam ze uz sa maju dobre 😀

zina2
13. júl 2008

Pahu dakujem za odpovede 🙂 no som vcil v strese ako to ze niekomu daju este aj antikoncepciu a niekomu nie?

pahu
13. júl 2008

Zinuska, to je podla toho, v ktory den cyklu prides... Ja som bola u dokiho tesne pred dostanim mrchy, tak sme sa dohodli, ze budem normalne brat HAK, aby sme mali pod kontrolou moje hormoniky 😉 Nestresuj, nie kazda baba co poznam brala aj HAK 😀

zina2
13. júl 2008

mam pred sebou papier ze Dlhy Lutealny protokol s dennym davkovanim analogu GNRH. kde je 1. GNRH analog - decapeptyl 0,1 mg v ampulkac, 3 balenia po 7 ampuliek kazdych 24 hod. 1 ampulka denne od 21 DC az po spustenie ovulky. a potom 2 - 4 DC pocas menzesu kontorola prva ...dalej 6 DC kontrola
mam predpisany Fostimon HP a 75 IU a potom klasika pregnyl a utrogestan.

Mala som sa opytat Stenovej na tu antikoncepciu resp. tu otazku ze co so santenim do 21 DC ci si davat pozor ..

zina2
13. júl 2008

Ja som bola u Stenovej piatok a povedala som jej ze som 1 DC a ona spustila monolog s tym 21 DC decapeptyl pichat do podbruska alebo ramena ... atd.

pahu
13. júl 2008

Zina, ja som mala presne to iste aj lieky aj davkovania, len s tou HAK 😉 Nestresuj sa, lebo sa z toho zblaznis 😀 A odporucam ti pichat decapeptyl do bruska, tam aspon ja mam trosku tuku, takze to az tak neboli a z casu na cas sa mi urobili aj 2-3 modrinky, a na ramene by mi ich bolo vidiet 😀

zina2
13. júl 2008

takze mi z toho logicky vychadza, ze by sme asi nemali s mangelom blbnut aby nebol problem radsej si budeme davat pozor.. a HAK si kedy vysadila? mozem jednu sukromnu otazku? ako je to so sexom pocas 21 DC ... a potom po transfere ci cakani na tehotensky test . Ja mam taku predstavu, ze nic radsej nebude ale mangel mi ukazuje ze mi sibe .. a ze to prehanam... asi ma pravdu no ja sa bojim hrozne chcem aby to vyslo a to jeho sparanie by nemuselo prospiet pamatam si nase IUIcka utrosa napchateho to bola hruza a brucho som mala ako v 4 ci 5 mesiaci 🙂

pahu
13. júl 2008

Zinuska 😀 Asi by ste si do stimulky mali davat pozor, ale pocas stimulky kludne sexikujte kolko budete vladat 😉 Ja som ale manzela stopla 3 dni pred OPU a stale nic, lebo najskor chcem vediet vysledok. Ten budeme vediet az v pondelok o tyzden 😀 Hmm, musi vydrzat 😵 A z Utrosu aj ja som trochu nafuknuta, ale to sme po IUIckach nastelovavali tesne pred dalsou davkou 😀

zina2
13. júl 2008

Pahu a ked si si zacala pichat 21 DC ten decapeptyl tak ti prisiel menzes kedy? prebieha ten cyklus normalne alebo je kratky? DAKUJEM este raz za infosky a drzim vsetky palceky nech ste OK a vsetko je v najlepsom poradecku 🙂

pahu
13. júl 2008

Zinuska, urcite sa ti cyklus skrati.. Ja som dostala mrchu 24.DC 😉 Potom to uz pojde rychlo 😀 A kamoska ho dostala tiez 23-25 DC 😵 Drzim palceky a pekny vecer 😉

cmuk05
13. júl 2008

aho pahu 🙂

pahu
13. júl 2008

Cmuk, ty si vsade? 😀

cmuk05
13. júl 2008

ja dnes mam energiu

pahu
13. júl 2008

😀 Aj ja by som mala 😀

cmuk05
13. júl 2008

a ako sa citis?Je nejaka zmena od tych predoslych pokusov

pahu
13. júl 2008

Cmuk neviem,.. Toto je nase 1.IVF, do vcera som sa citila taka nafuknuta bolava a potom ma tam dole niekde pichlo, zabolelo a dnes je to uz uplne v pohode. Akurat mam citlive bradavky ale to som mala aj hned po odbere... 😉 A ty si mala nejake pocity?

cmuk05
13. júl 2008

tak to som nevedela ze mas 1 IVF.Tak ako pises to je super ked ta bolia prsia,sem tam ma pichne do bruska aj som trosku unavena,staci mi si zdriemnut na 15.min.a hlavne testik na 8 den 🙂

pahu
13. júl 2008

Cmuk aj mna sem-tam pichne tam dole aj som stale unavena 😀 Ale som si myslela, ze na tieto priznaky je este priskoro 😉 Asi teda testnem 😀

cmuk05
13. júl 2008

a kedy?dufam ze das vediet

pahu
13. júl 2008

Ja neviem... Odber vajicok bol 7.7., transfer len teraz v piatok 11.7. Boli po predlzenej kultivacii, takze by sa mali hned aj zahryznut 😀 A jasne ze dam vediet, celemu svetu 😀

cmuk05
13. júl 2008

ja som cely 1 tyzden prelezala a potom som zasla do prace lebo mi sibalo,ale asi to pomaha ked prelezis paru dni v posteli to by som odporucila kazdej

pahu
13. júl 2008

Cmuk, lezkala si 1 tyzden od transferu alebo od OPU? 😨

cmuk05
13. júl 2008

od vlozenia oplodnenych vajicok sem tam som posla na PC