icon

Centrum GYNFIV - skúsenosti s lekármi 2

laskonka
4. júl 2008

ahojte dovolila som si zalozit novu temu 😵

labutienka
18. aug 2008

pahu v dúbravke nie, ale pár minút odtiaľ v DNV 😉

pahu
18. aug 2008

Labu, takže skoro susedky 😀

labutienka
18. aug 2008

pahu asi tak 😀 sem-tam aj zablúdim do dúbravky 😉

pahu
18. aug 2008

Takže sa budeme musieť kamarátiť 😀 Nič iné nám neostáva 😀

sivusa
18. aug 2008

Tak sa pridávam-my sme sa teraz presťahovali do dúbravky 😀

gregy
18. aug 2008

Bože baby vy všetky bývate na opačnej strane mesta ako ja ☹ ja sa s vami nehrám 😀 😀 😀
Pahu bianka má veľa práce a trošku si od MK dáva pokoj ...

labutienka
18. aug 2008

o.k. sivusa a pahu, musíme sa kamarátiť 😀 😀 😀

pahu
18. aug 2008

Sivuš. Labu, kamošky zo sídliska 😀 Gregy. však dofrčíš za nami 😉

sivusa
18. aug 2008

baby kočíkovať budeme v Dúbravke 😀

darla27
18. aug 2008

Jééééééééj Nikolet, gratulujem. Z IUIky otehotnieť sa rovná zázraku, no máš veľké šťastie,
toho si váž a užívaj si tehu . 😉 🙂

labutienka
18. aug 2008

gregy, tak sa presťahuj aj ty, veď aj tak nemáš výťah a v dúbravke sú paneláky s výťahom 😀 😀 😀

gregy
18. aug 2008

labu my sme sa prisťahovali len pred dvomi rokmi a to sa mám opäť sťahovať - nieeeeeee ani za svet to radšej bez výťahu ☹ ale pozrieť a kočíkovať k Vám prídem rada 😵 😵 😵

labutienka
18. aug 2008

no idem ja už, majte sa krásne a užívajte si tehotenstvá 😉 🙂
papa

labutienka
18. aug 2008

gregy - uvidíš, že prídeš s kočíkom ako prvá, my budeme mať ešte len veľké bruchá 😉 😀

gregy
18. aug 2008

jáj labu bodaj by si mala pravdu 😵 papa 😀

pahu
18. aug 2008

Gregy 😀
Volala som s Biankou, pozdravuje Vás... Je doma, PN, keď sa vráti do robotky, tak sa nám zase ozve... 🤐 😵

gregy
18. aug 2008

Pahu dík za info a čo jej je? dúfam že nič vážne????

matka30
18. aug 2008

Ahoj Janka : No my chodime vsade spolu lebo ked uz tak uz xi xi nech si to odtrpime narovnako 🙂
Dr. Misanko je zevraj uplne super teda aspon moj drahy bol spokojny aj ked sa toho vysetrenia bal co sa necudujem ked clovek nevie do coho ide 😖 .
Dr. mu vsetko vysvetlil aj na obrazkoch ulazal co preco a ako aj co bude nasledovat a povedal rovno ze nic nie je na 100% a motyka moze vystrelit .
Ja stale dufam ze sa to podari aj bez toho Mesa tese ale ked nie tak nie .

Inak skus si pozriet www.hemann.cz Femigard neviem ci uz si o tom citala ale ja sa na to chystam .Inak je dobre si dat zevraj aj gynekolog to odporuca kuru z caju Lapacho .

Ste aj na vytaminoch ? Skuste Tribulus Terrestris z Kompova v lekarnach to je dostat ak nie objednaju cena cca 360 Sk

pahu
18. aug 2008

Gregy, nič vážne, neboj. Ináč od piatku mrchuje, takže ja som jeden deň za ňou 😉

gregy
18. aug 2008

Ja tiež od piatku až na to že výnimočne som sa na túto mrchu tešila a nevedela sa jej dočkať 😉

matka30
18. aug 2008

Petronelka Uz sme obj na konzultaciu na 17/09/08 musim sa na to pripravit lebo si tam asi poplacem uz teraz som z toho na prasky a este nic nebolo .

Vybrali sme si Dr Stenovu zvazujem ze sa do GF nahlasim aj normalne ako na gyndu bude to asi jednoduchsie .
Teraz chodim k Dr.Kovacej Bjorsonovu a tak sa strasne dlho caka .Teraz ma dovolenku cely mesiac tak nemem sancu sa dopracovat ani k vysledkom cytologie ani k odporucenke na genetiku a stery .

Viete mi niekto poradit co mate notmalne aj gyndu v GF ake je to tam ci sa na termin tiez caka tak strasne dlho dik 😀

pahu
18. aug 2008

Matka, ja tam nemám gyndu... Neviem,,... 😉
Gregy, viem viem. Aj sme sa pousmiali na tvojom protokole, ty náš pokusný králik 😀

gregy
18. aug 2008

Matka ja tam mám aj normálnu gyndu a je to celkom OK, niekdy sa čaká viac a niekedy menej ale nie viac ako týždeň, ja ked som mala neaký vážny problém a potrebovala som to vybaviť rýchlo tak ma tie kočky vždy niekde pichli.
Mimochodom stery ti urobia aj v GF a možno aj hned na konzultácii takže toho by som sa neobávala a čo sa týka genetiky z vlastnej skúsenosti neodporúčam ísť na Kramáre !!!! v GF majú vlastnú genetičku a je veľmi zlatá výsledky trvajú max. 3 týždne. problém je len v tom že ona robí len v pondelky takže ked má veľa ľudí trošku si počkáš, ale vždy lepšie ako ja 4 mesiace na kramároch 😝 😝 😝

gregy
18. aug 2008

Pahu jeden nikdy nevie a ešte keby som aj vrhla ako taký králik to by bolo 😀 😀 😀 😀 samozrejme myslím vajok 😀
a ty si nenapísala ako bolo na dovči a kde ste to vlastne boli?

gregy
18. aug 2008

Už aj ja ideeeeem, pa

larita112
18. aug 2008

nikolet - gratulujeeeeem a veľmi sa s tebou tešíííííííííím 😀
stascha - tebe zatiaľ tak potichučky 😀 určite to už vyšlo huraaaaaaa

ahojte babulky 😀

matka30
18. aug 2008

Gregy: u tej mojej sa caka strasne dlho tyzdem by bola brnkacka to mas mesiac a dokonca som zazila aj horsie . Asi bude ozaj rozumnejsie ist radsej do GF nech to mam vsetko pokope 🙂 .
🙂 🙂 🙂 ja uz dopredu stresujem asi moc strasne sa obavam toho zdlhaveho postupu ale nemam na vyber.
Pokial ide o tu genetiku ze tam potrebijem ale odporucenku od svojej gyndosky nie ? Hlavne si musim zistit tie choroby co som prekonala v detstve co to tam mam vsetko to neviem presne .

gregy
19. aug 2008

Ahojte 😀

Mata to doporučenie ti dá potom Drábek na konzultácii, a možno ti aj termín rovno dohodne ... aspoň nám sa tak snažil pomôcť ked nám haprovala tá gentika na kramároch. A z toho rodokmeňa nemaj stres, však sa opýtaj mami čo si všetko prekonala ... a tiež manžel, mata ale priprav sa že mužovi budú vyšetrovať aj gény na cystickú fibrózu a nám to pri všeobecnej poisťovni trvalo 4 mesiace .... tak sa na to opýtaj ked budte na konzultácii na genetike. Aby si potom nebola z toho veľmi sklamaná ☹

sivusa
19. aug 2008

Dobré ránko.
Sylvyka držím Vám dnes palce,nech to dobre dopadne, myslím na Vás 🙂

luccka
19. aug 2008

Zdravim Vas.
Som po neuspesnom HSG a lekarka ako dalsi postup navrhla IVF a ked sa nepodari laparoskopiu (ale ak chcem laparoskopiu pred IVF tak sa mam v septembri ozvat). Teraz ju zvazujem a Vas by som chcela poprosit o radu - ist na nu, a ak ano radsej do GYN-FIVu alebo do Ruzinovske nemocnice? Ako je to s platenim vykonu v GYN-FIVe?
Vopred dakujem.