Ahojte baby. Chcem sa spýtať, včera som bola na KET...môžem cez víkend vycestovať za rodinou vlakom cca 1,5 hod?
V centre mi nepovedali že by som sa mala nejako obmedzovať.
Samozrejme môžeš fungovať presne ako pred vkladom len sa moc nenaťahuj a nestresuj 🙂
Ono niektoré baby môžu ísť na horskú turistiku a podari sa a iné sa môžu na celé dni postaviť na hlavu a nic
Rob čisto to, na co sa budeš cítiť ☺️
Držím palce at sa chytí 😇🍀
Baby ďakujem 🙂 ja som včera keď sme sa vrátili prespala celý deň a dnes som len uvarila a inak viac menej oddychujem. Ale zas nechcem cele dni byt zatvorená doma a nejako to prežívať. Veď aj žena ktorá otehotnie prirodzene ani o tom nevie a robí úplne všetko bez obmedzení. Samozrejme si budem dávať pozor ale leňošenie nie je nič pre mňa. A víkend s rodinou sa mi zdá super koli psychike 😊
Prečo by si nemohla?
@stellarstar pýtam sa iba pre istotu, že či nevadia tie otrasy, výhybky a tak 😊
Jasne ze môžeš
to by si musela byt v bublinkovej fólii ležať na gauči 🙂 keď to ma vyjsť tam to vyjde 🙂
normalne zi... ale s vedomim, ze sa to mozno podarilo a musis vas chranit.. nic viac nic menej...
Ďakujem vám baby 😊
Čoby nie, ja som si dala dva dni taký netflix a chill. Potom som normálne do roboty chodila, aj v Poľsku na výlete som bola. A vyšlo.
Funguj normálne, ja som prelezala v posteli a nič. Kamoška normálne do prace, a vyšlo. Iste veci neovplyvnis.
Ja som tak daleko mala do CAR-to by som tam musela ostat po KET ak by sa nemalo cestovat 😁 v pohode cestuj, ved to je kratka cesta, kym ju nebudes davat na bicykli 😁 to len na odlahcenie-drzim prsty a cesty sa neobavaj.
@butterflyeffect zrejme to nevyšlo lebo už mám týždeň po KET a testik negatívny. Môj partner mi povedal že som mala doma oddychovať a nie cestovat že preto sa to nepodarilo 🫣 ale samozrejme ze som mu povedala ze to isto nieje preto ved aj ako ty píšeš keď sme išli s CAR toľko veľa km, to by každá žena tam musela ostat 2 tyzdne
Vôbec to nieje tým, že si cestovala.. Proste nie vždy to vyjde na prvý krát a nikde nieje dane, že to nevyšlo... Týždeň je ešte krátko na to, aby sa rozhodlo... Mne test ukázal slabú čiarku až na 10.den...a po vklade som hneď na 3 deň šla na relax ( farbenie vlasov, a na nechty)... Proste robila som všetko tak, ako bežný deň, len som nezdvíhala nič ťažké... Inak sa nijak neobmedzovala... Takže ešte sa ciarka môže objaviť.. Držím palce a hlavne pozitívne myslenie 🤞🙏🌹
A koľko ľudí aj zo zahraničia chodieva do vybraných kliník, aj letecky....takže isto to tým nie je....
Urcite to nie je tym, mne prvy vklad vysiel a to som sa vobec nesetrila, na druhy den hned do prace, dalsi som doma skoro len lezala a nic z neho, a posledny doma a bezne cinnosti, ale to mi bolo blbo tak som potom uz viac len odychovala… prosto raz to vyjde a raz nie…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslím že môžeš
Mne po vklade povedali 2-3 dny kludovy režim
Prvý a druhý den so ležala, iba na wc. Potom už normálne
Ale bola som PN