icon

Chodíte do Heliosu v Martine?

weja55
5. mar 2019

Ahojte žienky. Je tu niekto, kto aktualne chodi do Heliosu v Martine? Alebo tam bol prednedavnom? 🙂

Strana
z3
semisa
14. okt 2019

Ahojte, mozem sa opytat... mate niektora skusenosti s dr. Krajkovicom. Diky

weja07
14. okt 2019

@semisa ahoj, počas IVF som mala s ním 2 krát konzultáciu. Prečo?

nefertariska
16. nov 2019

@weja55 ahoj, 5.11 som mala KET, takze momentalne cakatelka

weja55
autor
17. nov 2019

@nefertariska veeeeelmi drzim palceky, 🙂 ja uz som 31tt 😍

nefertariska
18. nov 2019

@weja55 gratulujem, ja zacinam 2tt haha takze ano, vyslo to 😊

29matulka29
13. dec 2019

Ahojte kočky tiež chodím do Heliosu v Martine ...1.Ket neúspešný len biochemicke tehu takže skončilo v 5-tom týždni a teraz som po druhom vklade Ket tak siiilno dúfam,že sa to podarí.A blahoželám všetkým,ktorým to vyšlo 💓a držím prsty všetkým nám čakatelkam 🙏

baaskaa
Autor odpoveď zmazal
smejulinko
12. mar 2020

@weja55 ahoj my akurát chodíme a som v štádiu pichanie hormónov, mám z toho všetkého obavi kvôli Corona vírusu čo sa týka toho stimulovanie to je úplne nič. Je to o hlave

lussy8888
Autor odpoveď zmazal
weja55
autor
20. mar 2020

@smejulinko držím veľmi palčeky 😊 no je to hrozne s tým vírusom 😞 a musíš cestovať do centra? Ci máš blízko??? My už máme 2 mesačného chlapčeka 😍😍😍

smejulinko
20. mar 2020

@lussy8888 a chodíte so MT Helios a neviete mi povedať či robia vklady či nie, odber by som mala mat budúci týždeň.

lussy8888
Autor odpoveď zmazal
smejulinko
20. mar 2020

@29matulka29 držím palce veľmi 🙏🏿❤️, takze napriek tomu že robia v obmedzenom režime robia vklady.
A Ti povedali že prečo to nevyšlo,..

smejulinko
20. mar 2020

@weja55 cestujem 1,5 hodiny z BN takze je to dlha cesta ale dá sa to zvládnuť lebo som zvyknuta chodit na aute

nefertariska
21. mar 2020

@smejulinko zalezi aky protokol vam naordinuje lekar a davku hormonov. Ja sa priznavam, ze prve IVF som vobez neznasala dobre. Mala som dlhy protokol a nasledne na to hned vklad a psychika bola otras po tych hormonoch.
Prve bolo v ZA.
Teraz druhy som mala kratky protokol s vyssimi davkami hormonov ale po dokonceni sme nerobili hned vklad ale KET po 2 mesiacoch. Uspesne. A musim povedat, ze na zaklade tychto mojich skusenosti by som to do buducna uz ani inak neriesila 🙂

smejulinko
21. mar 2020

@nefertariska ja to celkom dobre znášam nejako to neriesim čo som dosť zo seba prekvapená, len najradšej by som nečakala hneď sla na dlhy protokol.. všetko bude závisieť od situácie čo mi povedia v MT

gabrielamodrykonik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3