Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
Asi my 😅
No mňa by zaujímalo či má niektorá skúsenosti z vkladom čerstvého embrya v rovnakom cykle ako bol odber. 🫣
@strateny_blazonko ja som tak bola v marci. A nic z toho 🤷🏻♀️
Ja. V auguste 1. ET neúspešný a teraz by sme mali usb na KET
@strateny_blazonko ja som mala tak v auguste Opu a na 5. Deň vklad
@strateny_blazonko ja marec 2019 a dcera uz bude mat 5 rokov.
Planujem ket v oktobri,lebo na sept mi vychadza preventivka tak potom.
Inak z rovnakeho ivf mame z ket aj syna ten bude mat 2r
@babushkaem aj ja by som chcela ísť zajtra idem ne kontrolu ešte pred začiatkom cyklu či je všetko v poriadku
@strateny_blazonko aj ja som teraz v auguste a ešte čakám ako to dopadne
@babushkaem ja sa chystam na Ket v septebri, momentalne uz treti tyzden cakame na vysledky genetiky tak snad uz pridu
Ahojte. Uz je pomaly september. Bol uz niekto na vklade teraz koncom augusta??pripadne kedy sa chystate😉
@dasty1992 ja by som mala ist niekedy v druhom septembrovom tyzdni, teraz v pondelok idem na ultrazvuk, tak hadam sa dozviem nieco nove 🥹
@dasty1992 ja som mala ísť budúci piatok ale keďže včera lekár zistil na ultrazvuku a z krvi hlavne teda že som po ovu tak nič, asi to vidím až na začiatok októbra ten vklad :(
@katarina1812 asi mas teda bez liekov vklad ak dobre rozumiem vsak??tak ved ono sa netreba nikde nahlit,ako sa vravi,trpezlivost ruze prinasa🤪😊
@babushkaem tak snad to bude dobre🍀
@dasty1992 no je v prirodzenom cykle vklad plánovaný ale nie úplne bez liekov (ovitrelle,clexan a progestanelle uz mám doma nachystané)
@katarina1812 a clexan beries preco ak sa mozem spytat??😊...jasne,ale tak som myslela,ze nejdes v riadenom cykle,ze aj estrofem na sliznicu..ale ty zrejme mas normal aj ovulku aj vsetko
@dasty1992 asi zrejme mám všetko v poriadku - teda tieto dve veci :D clexane neviem - možno preventívne - po OPU som tiež pichala
@katarina1812 a vysetrenia mas urobene vsetky??myslim hematka,endo,reproimuno atd😊
@dasty ano uplne vsetko mam, aj hysteroskopiu, testy na celiakiu, neviem co este... aj genetiku parovu - tam bolo vsetko v poriadku tiez a aj genetiku embryji (skor ako prevencia nedonosenia, aj ked tomu sa asi zabranit uplne nijako neda)
@katarina1812 a zistili niekde nejaky problem,ci nic???uz dlho sa snazite a nikdy to nevyslo???
@dasty1992 mame 6 ročného syna a 3 roky sa snažíme o druhé, prisli medzičasom 2 potraty v skorsom štádiu a tento rok zistené nepriechodné vajcovody inak by všetko malo byt Ok snáď podľa vyšetrení takze clexan možno fakt preventívne a tuším aj hematologicka mi hovorila že to budem brat preventívne cele tehotenstvo
ak sa k nemu dopracujeme
Ahojte, pridávam sa aj ja dneska som bola na KET tak dúfam že sa podarí 😊
Je tu nejaká žienka tiež po KET?
@nikuska5322 jasne😉. Dnes je to akurat tyzden
@dasty1992 a ako sa cítiš ? Robila si už test ? 🙂
@nikuska5322 nerobila a ani si nerobievam. Vzdy cakam az do krvi😉. Citim sa tak normalne momentalne. Par dni po vklade som mala take ze chladne nohy,v den KET ma brutalne bolela hlava, sem tam kdesi cosi pichlo,ale teraz pohodka. A ty??
@dasty1992 ja som bola len teraz v utorok na ket takze pre mna este veľmi skoro robiť si test ale určite si spravím dakedy budúci týždeň … mna tak tiež trochu pobolieva vo vaječníkoch a v strede ale inak pohode deň po vklade som mala ráno aj divný pocit akoby sa mi hlava krútila asi tak hodinku som sa tak cítila potom to preslo … toto je tvoj koľkí vklad ?
@nikuska5322 toto bol moj 7.vklad...a tvoj?😊
@dasty1992 toto je môj 4tý vklad s tretieho mame 2 ročnú dcéru teraz chceme súrodenca ešte

@babushkaem dufam ze já 🙏
Cakame akurat ako sa vyvíjejí embrya a potom musí na genetiku
Ked nějaké zbydu tak bude ket 🙏 ale vlastně asi až oktober