Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
@dasty1992 ďakujem aj ja tebe držím prsty aby to vyšlo 🙂 zatiaľ sa ti nepodaril žiadny vklad ?
@babushkaem ja idem 11.9 na 2. KET 🤗 prvý som mala v júli, žial som tam mala cystu ktorá mi po KET praskla a 8.deň som zacala krvácať. Dnes som bola u dr. vraj je to uz tentokrat vsetko cisté, vyska sliznice 7,3.
@luci2499 no tak super budem ti držať prsty aby to vyšlo 🙂 ja som na prvej kontrole mala výšku sliznice 7,5 a teraz na vklade neviem ale dr vravela že krásne dorástla tak hádam dobre bude
@gombarovav no máš tam ducha tak snáď bude čiarka len silnut 🙂
@luci2499 ja by som mala ist toez 11.9. 🥹
@gombarovav áno , gratulujem
@bobo2433 Dakujem
@gombarovav parada gratulujem
@nikuska5322 super gratulujem ❤️
@babushkaem no len dúfam že bude čiarka tmavnut trosku mám strach
@nikuska5322 čo si, toto je 6 dpt krasna čiara.. ja idem v stredu na vklad, ak mi ho nezrušia, tak hádam toto bude tiež jeden z mesiacov, kedy tu budú samé pozitívne testy 🙂
@babushkaem no tak dúfam že máš pravdu a bude to všetko ok krv mám až 17teho dovtedy osidiviem a nakúpim ešte milión testov 😂 no držím prsty aby to vyšlo aby sme sa kazda mohla tešiť 😊😊 prečo by ti ho mali zrušiť ?
@nikuska5322 lebo jednej doktorke sa tam zdalo, že vidí dva polypy, ktoré som predtým nikdy nemala, tak idem ešte dnes na jeden ultrazvuk, tak uvidime, že čo.
@babushkaem jaaj takto no tak držím prsty aby si mala všetko ok 😊
@nikuska5322 Super, gratulujem
@nikuska5322 tak maternica ke cista jak lalia tak neviem co to predtym tam bolo 🤷🏻♀️ aa teda v stredu vklad
@babushkaem no tak hlavne že je všetko ok 😊
@nikuska5322 super ❤️
@babushkaem no snáď to bude dobre
Tak mi nakoniec až október. Dievčatá, viete mi povedať ako sa plánuje vklad ? Koordinátorka mi povedala že jej mám volať keď mi začne ďalšia ms ( to bude cca 8.10. )
Zavolas si ked pride MS, naplanuju ultrazvuk na 10-11 den - ak nebude dominantny folikul prides este raz o par dni a ak bude dobra sliznica aj teda DF bude mat pozadovanu velkost dostanes ovitrelle a progesteron - aspon tak to mam naplanovane ja (plus ja mam aj clexane neviem ci sa dava standardne). Tiez cakam ms.
@strateny_blazonko ja som zasa nahlasila ms a od 2dc beriem estrofem a teraz uz aj progesteron.vklad mi vychádza na zajtra na 20dc
@katarina1812 a deň vkladu je vždy 20. Deň cyklu, ako píše @babushkaem , alebo je to individuálne ?
@strateny_blazonko pod mna je to individualne, predtym som mala 19dc

@nikuska5322 tak drzim palce aby to vyslo🍀