Chystáte sa na KET v septembri 2024?
Ahojte baby, sú tu nejaké, čo sa chystajú na KET v septembri?
Ahojte dievčatá. Mňa čaká v piatok PRP a v pondelok ket. 😊 Gratulujem každej, ktorej sa to už úspešne podarilo 😊
@emmitko drzime ti palce ❤️
@babushkaem 😍 supeeeer
@babushkaem super gratulujem 😊 ja som bola teraz ráno na krv a sono a bolo vidno gestačny vak 😊
@nikuska5322 super,potom daj vediet, ci bolo hcg ok, ale tak podľa testov evidentne hej :D
tesim sa s vami dievcata 🙂 parada
najprv sa tesim, ze pozitivny test a potom zase cakat, ci bude tmavnut a potom zasa cakat, ci bude bit srdiecko, ved toto je na palicu
@babushkaem presne toto mam v hlave
To uz ma clovek strach stale dookola... A stale sa na nieco caka... Ale uz aby bolo vidiet bit srdiecko,a potom je to lahsie 🙂
@babushkaem jasne dám vedieť na obed majú volať dako … snáď bude aj ďalej všetko v poriadku 😊
Tak hodnota hcg 1666,86 😊
@nikuska5322 na 14ty den?
@nikuska5322 fíha, to nebudu aj dvojky? 😁
@nikuska5322 gratulujeeem, krásna hodnota
@jankaa26 áno na 14ty deň 😊
@babushkaem no bolo vidno len jeden gestacny vak 😃😃 ale aj keby nevadí 😅
@nikuska5322 super 🙂 ja idem zajtra zas a 13 ten to bude. Tak snad ok.
@jankaa26 neboj sa všetko bude ok 🙂
@jankaa26 ty nas potom tiež pekne informuj :D
@babushkaem ja si skor myslim,ze silnie 😊 od ktoreho dna testujes ?
@babushkaem jasne silnie. Aj mne to islo velmi pomaly.
Alebo teda celkovo kocky, ak ste mala niektora ovitrelle, kedy ste zacali testovat? V predchadzajucom cykle IVF som netestovala, teraz asi nevydrzim ..ale neviem kedy zacat
@kacenuska20 testovala som od 5dpt. ovitrelle som tento vklad nemala, mala som ho predtym a tam som testovala od 3dpt, aby som videla ako hcg klesa. ale teda predtym som už pozitivnu ciarku od toho 4dpt nemala.
Tak ja mam kontrolny odber za sebou. A do rana som ostala chora. Dúfam ze sa nic nestane.
@babushkaem vyzerá to tak že silnie 😊
Tak ja mam hcg 2087. Pred dvoma dnami 500. Nie je to veľký skok?
@jankaa26 no tak to je super to máš riadnu hodnotu tiež … a sono nerobili ?

@jankaa26 ja mám zase pocit že má bolia prsia teda skôr bradavky a podbrusko pobolieva stále