Čo robiť, ak anestézia počas OPU nezaberá?
Hľadám niekoho komu sa stalo to isté, možno nájdem aj vysvetlenie k situácii. Stalo sa Vám niektorej , že anestézia nezaúčinkovala a celý zákrok ste cítili? Proste ste nezaspali a nikoho to z prítomných nezaujímalo?
Anestéziológa by to určite zaujímalo. Aj operatéra ak by sa pacient hýbal či kričal. Jedine, že by išlo o zákrok kde uspatie nie je nutné 🤷🏻♀️
Ja som sa počas jednej OP zobudila, no bola to len sekunda, hneď mi dali masku…
@karolina2121 ja som to písala do konkrétnej skupiny a názov operácie je v nadpise
@kuggis su tu baby, ktoré podstúpili opu aj bez anestézie, vraj to nie je take strasne, takzw ak sa toho bojíš, nemusis
@babushkaem ja som si to zažila bez anestézie,tak čítaj s porozumením
@kuggis tak napis ze si si to zažila, ja som to medzi riadkami neprecitala..
Akoze ste boli pri vedomi,ozvali ste sa a doktori nic?ake mali pre vas vysvetlenie?za mna to bol najlepsi spanok a zakrok bez bolesti
@babushkaem ja si myslím, že je to tam napísané, ja už za tvoju gramotnosť nemôžem
@kuggis akú gramotnosť? Chcela som ti len v dobrom napisala ty si hned protivná.
Ako tak čítam, nie si prvá, ktorej sa to stalo v tomto centre. Jedna písala v skupine o IVF, že tiež sa zobudila počas narkózy, dopichli jej niečo na uspatie a potom jej bolo hrozne zle

@kuggis a pri akom zákroku?