icon

Ďalší pokus IVF

Včera o 20:22

Ahojte. Ak sa vám nepodaril vklad a neotehotneli ste isli ste na další hneď další mesiac alebo je lepšie dat si pauzu? My sme mali v septembri, novembri a januári a zvažujem ci teraz pár mesiacov počkať alebo ci je telo “pripravené” liekmi ako ste to mali vy? A ak vám “došli” pokusy isli ste na další odber vajíčok do toho istého centra alebo ste potom vyskúšali ine? Ja chodím do Reprofit Ba a zvažujem ze ak sa posledný vklad nepodarí ci vymeniť kliniku alebo im naďalej verit.

parvinka0001
Včera o 20:55

Ja som síce malá veľa vajíčok ale len jeden vklad....dali sme si rok pauzu a šli znova ,ja som si potrebovala oddýchnuť. Druhé ivf vyšlo prvý vklad .išli sme do iného centra

autor
Včera o 21:14
@parvinka0001

Ja som síce malá veľa vajíčok ale len jeden vklad....dali sme si rok pauzu a šli znova ,ja som si potrebovala oddýchnuť. Druhé ivf vyšlo prvý vklad .išli sme do iného centra

@parvinka0001 to sa dobre počúva ze sa to takto podarilo … a co potom s tými zvyšnými vajíčkami z prvého odberu? Dali ste ich zničiť alebo zamraziť ? Píšete ze potom ste zmenili centrum s tym prvým ste neboli spokojná? Alebo ? Uf ja ny som asi nevydržala čakať rok medzi dvoma vkladmi jedine ze by to zdravie nedovoľovalo a mozem sa opytat ktoré centra to boli ? Dakujem 🙂

anonym_e831bf
Včera o 22:55

ahoj, dvakrat sme boli po sebe, neuspesne, potom sme podstupili vysetrenia na reproimunologiu a naslednou liecbou sa uz podaril dalsi vklad o niekolko mesiacov. Kvoli vysetreniam (viacerym) sme teda museli cakat na vysledky atd, oplatilo sa 😊

parvinka0001
Dnes o 04:47
@anonym_autor

@parvinka0001 to sa dobre počúva ze sa to takto podarilo … a co potom s tými zvyšnými vajíčkami z prvého odberu? Dali ste ich zničiť alebo zamraziť ? Píšete ze potom ste zmenili centrum s tym prvým ste neboli spokojná? Alebo ? Uf ja ny som asi nevydržala čakať rok medzi dvoma vkladmi jedine ze by to zdravie nedovoľovalo a mozem sa opytat ktoré centra to boli ? Dakujem 🙂

@anonym_autor prvý odber bolo 28 vajíčok ostali len dve moruly tie sme vložili nevyšlo ,druhé ivf 23 vajíčok , ostali 9 blast ,dve sme vložili vyšlo to a 7 mich sme sa zbavili . Neviem tak sme sa rozhodli že ideme inde .prvé bolo gyncare Košice a potom spln

autor
Dnes o 10:52
@parvinka0001

@anonym_autor prvý odber bolo 28 vajíčok ostali len dve moruly tie sme vložili nevyšlo ,druhé ivf 23 vajíčok , ostali 9 blast ,dve sme vložili vyšlo to a 7 mich sme sa zbavili . Neviem tak sme sa rozhodli že ideme inde .prvé bolo gyncare Košice a potom spln

@parvinka0001 a bez problémov vám vložili dve naraz?

parvinka0001
Dnes o 11:15
@anonym_autor

@parvinka0001 a bez problémov vám vložili dve naraz?

@anonym_autor áno .

autor
Dnes o 11:27
@anonym_e831bf

ahoj, dvakrat sme boli po sebe, neuspesne, potom sme podstupili vysetrenia na reproimunologiu a naslednou liecbou sa uz podaril dalsi vklad o niekolko mesiacov. Kvoli vysetreniam (viacerym) sme teda museli cakat na vysledky atd, oplatilo sa 😊

@anonym_e831bf mne povedali ze tie testy až ked by boli 3 neúspešne pokusy alebo potrat. Preto znižujeme ze si to dam urobiť sama uz teraz. Viete mi povedat cenu a ako to prebieha ? Boli ste vy ci to sa robí obom partnerom? A cca ako dlho ste čakali na výsledky ? Prepáčte pytam Sa vsetko ako blba ale uz pomaly prestávam verit lekárom a spolieham sa radsej na ine ženy . Lekári ma mne skúšali prv bylinné kvapky potom liekmi spustiť ovulaciu potom iui potom ivf akoze uz mam dosť tych pokusov

alickapusinka
Dnes o 14:27

autorka veľmi zo srdca držim palce ver že sa to podarí.Verim tomu aj ja.

autor
Dnes o 14:38
@alickapusinka

autorka veľmi zo srdca držim palce ver že sa to podarí.Verim tomu aj ja.

@alickapusinka Dakujem tomu verim aj ja. Len co je pre telo lepšie? Trochu oddych ale skúšať kym je naspeedovane liekmi a skúšať rad za radom každý mesiac?

autor
Dnes o 15:47
@parvinka0001

@anonym_autor áno .

@parvinka0001 mna vystrašili ze by mohli byt problémy , 2-3-4 deti alebo naopak ze obe by mohli neprežiť :/

parvinka0001
Dnes o 15:54
@anonym_autor

@parvinka0001 mna vystrašili ze by mohli byt problémy , 2-3-4 deti alebo naopak ze obe by mohli neprežiť :/

@anonym_autor vždy je to buď alebo . Ale s jedného môžeš mať 2-3 a tiež nemusia prežiť. Starším ženám sa tiež neodporúča. Ja som chcela a tak mi vložil. Tak isto aj v gyncare mi vkladali dve

anonym_e831bf
Dnes o 16:55
@anonym_autor

@anonym_e831bf mne povedali ze tie testy až ked by boli 3 neúspešne pokusy alebo potrat. Preto znižujeme ze si to dam urobiť sama uz teraz. Viete mi povedat cenu a ako to prebieha ? Boli ste vy ci to sa robí obom partnerom? A cca ako dlho ste čakali na výsledky ? Prepáčte pytam Sa vsetko ako blba ale uz pomaly prestávam verit lekárom a spolieham sa radsej na ine ženy . Lekári ma mne skúšali prv bylinné kvapky potom liekmi spustiť ovulaciu potom iui potom ivf akoze uz mam dosť tych pokusov

@anonym_autor ano, ja som sa na dodatkove vysetrenia pytala sama, ze chcem nieco absolvovat, aby sme embrya neplytvali a nebol problem. Vraj aj dva neuspechy mozu byt znakom na dalsie vysetrenie a aj sa nam to potvrdilo 😊 Klinika s tym nemala ziadny problem, ze si to prajeme. Naopak ponukli, co by sme mohli skusit v danom stadiu. My sme na reproimunologiu boli v Nitre, kde ako jedini robia uplne komplexne to vysetrenie obom partnerom, dva mesiace som cakala na termin nesmela som byt po ziadnom zakroku, chorobe atd, urobili odbery a myslim ze na vysledky sme cakali 3 tyzdne. Cena orientacne asi 320€. No skus si tam zavolat, mozno nebudes musiet cakat dva mesiace na termin, ak ste nemali nedavno vklad, chorobu, a pod… 😊 Nasledne sme mali diagnozu a este som isla na hysteroskopiu, chcela som mat za sebou aspon 2 rozne vysetrenia, tu mi robili priamo na klinike 🙏 Neviem v akej si klinike, ale tie bylinky ma rozosmiali. Po reproimunologii a nastavenej liecbe sme isli na vklad 3x, vsetky sa uchytili, jedno babatko uz mame doma, jedno nakoniec nebolo geneticky nevhodne a tretie teraz cakame 🩷