Ďalší pokus IVF
Ahojte. Ak sa vám nepodaril vklad a neotehotneli ste isli ste na další hneď další mesiac alebo je lepšie dat si pauzu? My sme mali v septembri, novembri a januári a zvažujem ci teraz pár mesiacov počkať alebo ci je telo “pripravené” liekmi ako ste to mali vy? A ak vám “došli” pokusy isli ste na další odber vajíčok do toho istého centra alebo ste potom vyskúšali ine? Ja chodím do Reprofit Ba a zvažujem ze ak sa posledný vklad nepodarí ci vymeniť kliniku alebo im naďalej verit.
Ja som síce malá veľa vajíčok ale len jeden vklad....dali sme si rok pauzu a šli znova ,ja som si potrebovala oddýchnuť. Druhé ivf vyšlo prvý vklad .išli sme do iného centra
@parvinka0001 to sa dobre počúva ze sa to takto podarilo … a co potom s tými zvyšnými vajíčkami z prvého odberu? Dali ste ich zničiť alebo zamraziť ? Píšete ze potom ste zmenili centrum s tym prvým ste neboli spokojná? Alebo ? Uf ja ny som asi nevydržala čakať rok medzi dvoma vkladmi jedine ze by to zdravie nedovoľovalo a mozem sa opytat ktoré centra to boli ? Dakujem 🙂
ahoj, dvakrat sme boli po sebe, neuspesne, potom sme podstupili vysetrenia na reproimunologiu a naslednou liecbou sa uz podaril dalsi vklad o niekolko mesiacov. Kvoli vysetreniam (viacerym) sme teda museli cakat na vysledky atd, oplatilo sa 😊
@parvinka0001 to sa dobre počúva ze sa to takto podarilo … a co potom s tými zvyšnými vajíčkami z prvého odberu? Dali ste ich zničiť alebo zamraziť ? Píšete ze potom ste zmenili centrum s tym prvým ste neboli spokojná? Alebo ? Uf ja ny som asi nevydržala čakať rok medzi dvoma vkladmi jedine ze by to zdravie nedovoľovalo a mozem sa opytat ktoré centra to boli ? Dakujem 🙂
@anonym_autor prvý odber bolo 28 vajíčok ostali len dve moruly tie sme vložili nevyšlo ,druhé ivf 23 vajíčok , ostali 9 blast ,dve sme vložili vyšlo to a 7 mich sme sa zbavili . Neviem tak sme sa rozhodli že ideme inde .prvé bolo gyncare Košice a potom spln
@anonym_autor prvý odber bolo 28 vajíčok ostali len dve moruly tie sme vložili nevyšlo ,druhé ivf 23 vajíčok , ostali 9 blast ,dve sme vložili vyšlo to a 7 mich sme sa zbavili . Neviem tak sme sa rozhodli že ideme inde .prvé bolo gyncare Košice a potom spln
@parvinka0001 a bez problémov vám vložili dve naraz?
@parvinka0001 a bez problémov vám vložili dve naraz?
@anonym_autor áno .
ahoj, dvakrat sme boli po sebe, neuspesne, potom sme podstupili vysetrenia na reproimunologiu a naslednou liecbou sa uz podaril dalsi vklad o niekolko mesiacov. Kvoli vysetreniam (viacerym) sme teda museli cakat na vysledky atd, oplatilo sa 😊
@anonym_e831bf mne povedali ze tie testy až ked by boli 3 neúspešne pokusy alebo potrat. Preto znižujeme ze si to dam urobiť sama uz teraz. Viete mi povedat cenu a ako to prebieha ? Boli ste vy ci to sa robí obom partnerom? A cca ako dlho ste čakali na výsledky ? Prepáčte pytam Sa vsetko ako blba ale uz pomaly prestávam verit lekárom a spolieham sa radsej na ine ženy . Lekári ma mne skúšali prv bylinné kvapky potom liekmi spustiť ovulaciu potom iui potom ivf akoze uz mam dosť tych pokusov
autorka veľmi zo srdca držim palce ver že sa to podarí.Verim tomu aj ja.
autorka veľmi zo srdca držim palce ver že sa to podarí.Verim tomu aj ja.
@alickapusinka Dakujem tomu verim aj ja. Len co je pre telo lepšie? Trochu oddych ale skúšať kym je naspeedovane liekmi a skúšať rad za radom každý mesiac?
@anonym_autor áno .
@parvinka0001 mna vystrašili ze by mohli byt problémy , 2-3-4 deti alebo naopak ze obe by mohli neprežiť :/
@parvinka0001 mna vystrašili ze by mohli byt problémy , 2-3-4 deti alebo naopak ze obe by mohli neprežiť :/
@anonym_autor vždy je to buď alebo . Ale s jedného môžeš mať 2-3 a tiež nemusia prežiť. Starším ženám sa tiež neodporúča. Ja som chcela a tak mi vložil. Tak isto aj v gyncare mi vkladali dve
@anonym_e831bf mne povedali ze tie testy až ked by boli 3 neúspešne pokusy alebo potrat. Preto znižujeme ze si to dam urobiť sama uz teraz. Viete mi povedat cenu a ako to prebieha ? Boli ste vy ci to sa robí obom partnerom? A cca ako dlho ste čakali na výsledky ? Prepáčte pytam Sa vsetko ako blba ale uz pomaly prestávam verit lekárom a spolieham sa radsej na ine ženy . Lekári ma mne skúšali prv bylinné kvapky potom liekmi spustiť ovulaciu potom iui potom ivf akoze uz mam dosť tych pokusov
@anonym_autor ano, ja som sa na dodatkove vysetrenia pytala sama, ze chcem nieco absolvovat, aby sme embrya neplytvali a nebol problem. Vraj aj dva neuspechy mozu byt znakom na dalsie vysetrenie a aj sa nam to potvrdilo 😊 Klinika s tym nemala ziadny problem, ze si to prajeme. Naopak ponukli, co by sme mohli skusit v danom stadiu. My sme na reproimunologiu boli v Nitre, kde ako jedini robia uplne komplexne to vysetrenie obom partnerom, dva mesiace som cakala na termin nesmela som byt po ziadnom zakroku, chorobe atd, urobili odbery a myslim ze na vysledky sme cakali 3 tyzdne. Cena orientacne asi 320€. No skus si tam zavolat, mozno nebudes musiet cakat dva mesiace na termin, ak ste nemali nedavno vklad, chorobu, a pod… 😊 Nasledne sme mali diagnozu a este som isla na hysteroskopiu, chcela som mat za sebou aspon 2 rozne vysetrenia, tu mi robili priamo na klinike 🙏 Neviem v akej si klinike, ale tie bylinky ma rozosmiali. Po reproimunologii a nastavenej liecbe sme isli na vklad 3x, vsetky sa uchytili, jedno babatko uz mame doma, jedno nakoniec nebolo geneticky nevhodne a tretie teraz cakame 🩷

Ja som síce malá veľa vajíčok ale len jeden vklad....dali sme si rok pauzu a šli znova ,ja som si potrebovala oddýchnuť. Druhé ivf vyšlo prvý vklad .išli sme do iného centra