Darovanie vajíčok - proces
Ahojte dievčatá zaujímalo by ma kto a vás podstúpil darovanie vajíčok. Koľko trvá taky proces? Koľko vám trvalo kým vám našli vhodnú darkynu? Co všetko okolo toho ste podstúpili.?
@sonjasas ahoj,no u nas sa to tiahlo dlhsie,vo februari sme odovzdali papiere na darkynu,lenze mam ojedinelu krvnu skupinu takze sme cakali 3 mesiace a potom sme sa rozhodli z kriteria rovnakej krv.skupiny upustit a darkyna bola do tyzdna...ale tak medzitym som so poriesila repro.imunologiu a hematologiu preventivne...darkyna uz na punkcii bola a zmrazene embryo caka na svoj transfer,caka ma ket zrejme v juli (podla vysledkov z repro imumo).ak by ta cosi zaujimalo napis mi spravu😉
My sme papiere odovzdali ešte v Marci a doteraz zatiaľ nič. Po dovolenke asi skúsim zavolať a informovať sa ako na tom sme. Lebo už mám také pochybnosti či na nás nezabudli 🤷🏼♀
@mamandyka ahoj v ktorom centre si absolvovala DV?
@minniemiska Reprogenesis Brno

ahoj, vhodnú darkynu nám našli za týždeň. ale je to individuálne aj podla kliniky, aj podla poziadaviek páru. zosuladili nam cyklus a podla toho bola nastavena stimulácia. celý proces v podstate od stanovenia diagnózy po prvá ET trval mesiac aj niečo. 11.12. mi zistili, že to inak nepôojde a 19.1. som mala prvý ET.