Diskutujte o skúsenostiach s KET a ET v júni a júli
Ahojte ... Tak pre tie ktoré sa nedočkali apríl/máj podobne ako ja ... Vidíme sa v ďalších mesiacoch tu 😘
@enuska62856 ahoj , u nas bolo biochemické minuly mesiac , tusim aj u teba … kedy mas dalsi vklad ?
Ja som pre chorobu vklad musela odložiť, ale dúfam, už tento mesiac ❤️🍀 vklad by som mala mať budúci týždeň ak bude sliznica ok 😊
@petkocka Ahoj. Áno áno aj u mňa bolo biochemické
.. v stredu idem na sono a povedia mi termín vkladu a ty už vieš ?
Ak sa môžem pridať, nie som tak ďaleko ešte. Zajtra ma čaká odber vajíčok, v sobotu som bola na kontrolu napočítali ich 20, veľmi sa bojím, aby som nemala ohss.
Ahojte ja som deň 0❤️🙂 dnes vložený mraziačik
@skrecok321 tak to je teda krásne číslo o takom som ja mohla snívať... 5 vajíčok z toho prežili 2 .... Jedno nevyšlo minulý mesiac tak ideme tento mesiac po druhé ...držím palce ..
@ashleyka ... Super si rýchla ... Minulý mesiac sme ale mali menší rozdiel medzi nami či sa mi to zdá ?
@enuska62856 Ano ja idem 10.6
@enuska62856 ano minuly mesiac bol rozdiel len 2 dni,ako je to možné že meškáš? neskôr ti prišla ms? 🙂
@skrecok321 ja som mala 25,ohss ma neminulo ale neboj zvladnes to,drzim prsty aby boli co najviac zrele,a pravdepodobne ti spravia až ket,do et ani nechod po takom zasahu ozaj 🙂
@ashleyka no 2.5 bol vklad .. 16.5 potvrdené ale nízke hcg 20.5 test už biely tak som vedela ale keď som volala do CAR tak povedala že to musí potvrdiť krv ktorá bola až 23.5 dovtedy som brala progestenal a 25 už prišla MS... Tak ty si vysadila asi skôr a tým pádom aj skôr prišla MS u teba
@enuska62856 Ah jaj,no ja som šla na krv o 2 dni… to som mala na 14ty deň 22,8 a na 16ty deň už len 6 🙈
ja som sa už sama netrápila a keď kázali tie 2 dni brať ja som si znížila sama dávku😄 štvrtok som vysadila a piatok večer už taká MS že dovidenia a v sobotu na svadbe som zomierala🫠
Už verím že po biochemickom nam to teraz vyjde❤️🍀
@ashleyka podobne verím aj ja .. no ja som práveže MS nemala nejak extra silnu po stimulácii a IUI som mala väčšiu .. teším sa už na tento mesiac ...😉
@skrecok321 ja som mala odobratých 25 vajíčok, zmrazené máme z toho 3, priateľ má teratozoospermiu. Ale ohss som nemala 😊 pi veľa vody a papaj bielkoviny 🍀ja som vypila denne aj 3-4 litre
Tak, už mám potom 🙂 našťastie zatiaľ dobre, odobratých 11 folikilulov, len som prekvapená,že ich je 11, keď v sobotu napočítali 20. Pýtala som sa, či odobrali všetky, tak povedali, že áno aj na sone mi ukázali, že tam nič nezostalo
Ahojte hlasim sa po kontrole ... V utorok bude vklad ..
@skrecok321 koľko ich oplodnili? 🙂
@enuska62856 super tak držím prsty🙏🏻 🍀
@ashleyka z 11 folikulov bolo 10 vajíčok a oplodnilo sa 6, som zvedavá koľko ich vydrží do piateho/šiesteho dňa
@enuska62856 jejoooo tak to budeme skoro rovnako ♥️♥️♥️ja mam v pondelok 😀♥️drziiiime si palceee🍀🍀🍀
@ashleyka držím palce ... Mysli pozitívne s nestracaj nádej ...
@enuska62856 Ďakujem😔🙏🏻 uvidime v priebehu ďalších dní no
@ashleyka držím prsty 🤞🤞
@skrecok321 ďakujem pekne podobne,koľko máš nakoniec embyii? či už si mala aj ET? 😊
@ashleyka včera bol 5. deň kultiváciu mrazili 4 embryá a dva nechali ešte do dnes, tak som zvedavá ako dopadnú, poobede budem volať. Chcela som ísť na ET, ale centrum robí iba KET, takže musím čakať
@skrecok321 tak to je zaujímavé že robia iba KET 😳

@enuska62856 ♥️